Banada hemen başlayacaksın dedi dr o yüzden sordum bi de iğne dışında ne kullanıyorsun ikisi de dedin o yüzden soruyorum canımÖğrendiğim zaman başladım direk ikisine de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada hemen başlayacaksın dedi dr o yüzden sordum bi de iğne dışında ne kullanıyorsun ikisi de dedin o yüzden soruyorum canımÖğrendiğim zaman başladım direk ikisine de
Tabi istediğini sorabilirsin canım,oksapar iğne ve 100 mg lık coraspin hapa başladım ikisi de kan sulandırıcıBanada hemen başlayacaksın dedi dr o yüzden sordum bi de iğne dışında ne kullanıyorsun ikisi de dedin o yüzden soruyorum canım
Coraspirin kanama yapıyo diyenler oldu sende yapmadı dimiTabi istediğini sorabilirsin canım,oksapar iğne ve 100 mg lık coraspin hapa başladım ikisi de kan sulandırıcı
Yok çok şükür yapmadı, bende dün korktum biraz banada birisi dedi ikisi bir kullanılıyor mu, sana zsrarı olmasın falan diye ama öyle birşey olsa doktor vermez ve çoğu kişi benim gibi kullanıyor ,kanama yapanlarda nasıl bir kanama yaptı acaba onu merak ediyorumCoraspirin kanama yapıyo diyenler oldu sende yapmadı dimi
Benim kürtaj ile alamadı araştırmada gittigim prof söylemişti cnm perde rahmin üst kısmını aşağı doğru çektiği için kalp seklini alıyor dedi yani ileri boyutta olduğu zamanPerde farklı arkuat uterus farklı degilmi
Elinde hsg goruntun varmı gorebilirmiyim evet perde müdahale gerektiren bir işlemBenim kürtaj ile alamadı araştırmada gittigim prof söylemişti cnm perde rahmin üst kısmını aşağı doğru çektiği için kalp seklini alıyor dedi yani ileri boyutta olduğu zaman
Yok cnm elimde doktor da henüz gidip almadımElinde hsg goruntun varmı gorebilirmiyim evet perde müdahale gerektiren bir işlem
Canım geçmiş olsun. Histeroskopini kim yaptızaten bı kac deneme olmadan cok cıddı olmayan bozukluklarda amelıyatı doktor da onermyo. bende 2 kayıp olunca ve yaşım 30 a gelınce ondan yapmıstı hısteroskopıyı. amelıyat olup olmaması durumunu ustten basıklıgın ne kadar olduguna bakar örnnegin 1 cm den fazlası amelıyat gerektırıyordur 9 mmdır senınkı. uydurdum sımdı. gebelıkte sıkıntı yaratır mı yaratmazmı dıye bakarlar da yapmazlar.
Canım rabbim hayırla evlat versin. Tüp bebek hangi merkezde deniyorsumCnm ben Ankarada hsg çektirdim ve histeroskopi oldum. Hsgde polip görülmedi. Histeroskopiden sonra bir polip çıktı iyi huylu dedi Dr. Şimdi tüp bebek tedavim için Istanbuldayım. Histeroskopiden sonra hsg çektirmedim, kürtajda oldum şimdi rahmim ne durumda bilmiyorum
Canım doktorun kim ve hastanenÜsküdardayım. Dr.um acıbademde
çok geçmiş olsun perde den dolayı rahim kalp şeklini alıyor benimde 2 kayibim var ikinci gebelikte fark edildi Rabbım bizlere ve isteyen bekleyen herkese hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallahBenimde kalp şeklinde rahmin 9 haftalık kalp atışı olmadığı için 15 gün önce kürtaj oldum
Merhabaçok geçmiş olsun perde den dolayı rahim kalp şeklini alıyor benimde 2 kayibim var ikinci gebelikte fark edildi Rabbım bizlere ve isteyen bekleyen herkese hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah
merhaba en son 2 test için çağırmıştı dr gittiğimizde bebeğin kalp atışı olmadığını rahminde kalp şeklinde olduğunu söyledi kürtajla alamayınca araştırmaya profesöre yönlendirdi 4 boyutlu ultrasonla baktığında perde olduğunu sezaryen olmam gerektiğini perdenin rahmin üst kısmından aşağı doğru olduğu için kalp şeklini aldığını söyledi ilk bebek kaybimdan sonra mr ve Rahim filmi çektirdim açık miyom ameliyatı oldum 10 dan fazla dr gittim hiç bir şekilde fark eden olmamıştı cnm perde boyutuna göre degidsyormus bendeki tek taraflıMerhaba
Ben ilk bebeğimi kaybettim 35 hafta.Rahimde perde varmış ameliyat oldum.Tekrar kızım oldu hiç bir sorun yaşamadım çünkü rahmimi büyüttüler
Tekrar hamile kaldım düşük oldu
Şimdi doktorun bırtanesi rahmin kalp şeklinde diyor
Aslında rahımde perdeyle kalp şeklinde olması ikisi bırbırınden farklı sekıl bozuklukları
Kafam karıştı.Doktor size tam olarak ne söyledi.
Anladım geçmiş olsun.Benim 2 cm kalınlığındaydı.kaç kere doktora gittim bant dedıler kopacak dediler.bebek büyüdükçe sıkışmış kalbi durdu.Doğuma bir ay vardı öldüğünde.Ben Ankara’da oldum sezeryan değil ama.Alttan yaptılar ameliyatı histeroskopi denen bi cihazla.Genelde onla yapılıyormuş bu ameliyatmerhaba en son 2 test için çağırmıştı dr gittiğimizde bebeğin kalp atışı olmadığını rahminde kalp şeklinde olduğunu söyledi kürtajla alamayınca araştırmaya profesöre yönlendirdi 4 boyutlu ultrasonla baktığında perde olduğunu sezaryen olmam gerektiğini perdenin rahmin üst kısmından aşağı doğru olduğu için kalp şeklini aldığını söyledi ilk bebek kaybimdan sonra mr ve Rahim filmi çektirdim açık miyom ameliyatı oldum 10 dan fazla dr gittim hiç bir şekilde fark eden olmamıştı cnm perde boyutuna göre degidsyormus bendeki tek taraflı
Bebeği sezeryanla aldılar.altı ay falan bekledim ben ikisi aynı anda olmaz çok kan kaybedersin dediler.Daha sonrada perdeyi kestiler işteAnladım geçmiş olsun.Benim 2 cm kalınlığındaydı.kaç kere doktora gittim bant dedıler kopacak dediler.bebek büyüdükçe sıkışmış kalbi durdu.Doğuma bir ay vardı öldüğünde.Ben Ankara’da oldum sezeryan değil ama.Alttan yaptılar ameliyatı histeroskopi denen bi cihazla.Genelde onla yapılıyormuş bu ameliyat
sıze de çok geçmiş olsun başınız sagolsun çok zor bir durum kolay değil gerçekten benim bebeği almak için sezaryen oldum söylediğiniz gibi histeroskopi ile alıyorlarmış bende bu ay gidicem dr onun için rabbim yardımcımız olsun bizlere de isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAnladım geçmiş olsun.Benim 2 cm kalınlığındaydı.kaç kere doktora gittim bant dedıler kopacak dediler.bebek büyüdükçe sıkışmış kalbi durdu.Doğuma bir ay vardı öldüğünde.Ben Ankara’da oldum sezeryan değil ama.Alttan yaptılar ameliyatı histeroskopi denen bi cihazla.Genelde onla yapılıyormuş bu ameliyat
Bebeği sezeryanla aldılar önce
Altı ay falan bekledim ikisi aynı anda olmaz çok kan kaybedersin dediler
Zor bir durum tekrar yaşamak istemem
Amin inşallah .Kolay bir ameliyat korkmanıza gerek yok.Allah yardımcınız olsunsıze de çok geçmiş olsun başınız sagolsun çok zor bir durum kolay değil gerçekten benim bebeği almak için sezaryen oldum söylediğiniz gibi histeroskopi ile alıyorlarmış bende bu ay gidicem dr onun için rabbim yardımcımız olsun bizlere de isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
aminnn Allah sizden de razı olsunAmin inşallah .Kolay bir ameliyat korkmanıza gerek yok.Allah yardımcınız olsun
Doğum yapabildnzmi rahimde sorun oldumuBenim böyle değil yeterli alan varmış resim ekledim yukarda baka bilir misiniz