Gebeliğe Hazırlık Kalp atışları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sarmasikasyam

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
271
160
23
46
Daha öncede açtım konuyu ama şunu çok merak ediyorum bebeğin 6haftalik zamanında önce kalp atışı var denip 1hafta sonra kalp atışı duyulmuyo 5gun bekleyelim tekrar kontrol edelim kalp atışı varmı yokmu denmesi tuhaf degilmi.var,yok,tekrar gel bakalım???
Böyle birşey duyan yaşıyan şahit olan varmı acaba bence hiç mantıklı değilde.cuma günü tekrar bakılcak kalp atışlarına ama ben sonucu tahmin ediyorum.
Dondurulmus 3.gün transferiydi 7temmuz transfer günümdü kesemde bozulma yok bebiste gorunuyo ama kalp atışımız yok

Benimde aynısına benzer bir durumum olmustu canım ancak tüp bebek değil kendiliğinden olan gebelikti onyuzden 3. Gün transferinde nasıl olur bilemiyorum ancak bende durum, 5+6 da kontrole gittiğimde kalp atısı cok yavas var gozukuyor ama az demişti daha yenide atmaya baslamıs olabilir demişti. Sonra 7+2 de ki kontrolümde tamamen kalp atısı durmus hatta bebegın boyutuda 6+2 de kalmıs demişti doktor umarım senin ki gayet normal atmaya devam edıyordur Eger ayni doktor ve cihazda bakılmadıysa ondanda görememiş olabilir kalp atısını endişelenme

Geçmiş olsun zor ve ız bırakan işler bunlar ne teselli edebilecek bi kelime var nede telafisi ağır bir yük.bizim sınavımızda buymuş çok zor..Kalp atışını duyan doktor 2.kez baktı ve aynı ultrasyon aletiyle ama bu kez duyamıyorum dedi

Cuma tekrar kontrolüm vardı ama ben az önce evde test yaptım ve hala pozitif cıkıyo ilaçların etkisindenmi acaba belli bir süre bebek daha alınmadığı için pozitif çıkabilir mi kafam çorba suan

Canım kürtaj olsan bile beta hcg halen oluyor vücutta bende olmuştum şubatta 12 haftalık kalbi durdu betanın sıfırlanması 25-40 gün arası değişiyor doktorun dediğine göre benim 32.gün sıfırlandı ve adet gördüm çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Teşekkür ederim sanırım kabullenmek istemiyorum sizede geçmiş olsun tekrarı yaşanmasın insallah

Dur bakalım,hemen ümitsizliğe kapılma arkadaşım.Gün doğmadan neler doğar
6+4 de ilk kontrole gittiğimde doktor baktı,kese var ama bebek oluşmamış,boş gebelik olabilir demişti.Haftaya gel dedi ama bir hafta nasıl geçecekti?Ertesi gün başka bi doktora gittim,kalp atışlarını bile duyduk.
İnşallah sağ salim kavusursun yavruna.Stress yapma.

Maşallah Allah acısını yasatmasin inşalalh bende mucize yaşarım

Bende 6+3 haftalık kalp atışı var görüntüde ama ses yok bir hafta sonra tekrar bakalım dedi. Hayırlısı allahtan bilemiyorum artık
Her bünyede değişiyomuş kalp atışı duyma haftası tek umudum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…