- 24 Mart 2019
- 271
- 160
- 23
- 46
- Konu Sahibi Sarmasikasyam
-
Benimde aynısına benzer bir durumum olmustu canım ancak tüp bebek değil kendiliğinden olan gebelikti onyuzden 3. Gün transferinde nasıl olur bilemiyorum ancak bende durum, 5+6 da kontrole gittiğimde kalp atısı cok yavas var gozukuyor ama az demişti daha yenide atmaya baslamıs olabilir demişti. Sonra 7+2 de ki kontrolümde tamamen kalp atısı durmus hatta bebegın boyutuda 6+2 de kalmıs demişti doktor umarım senin ki gayet normal atmaya devam edıyordurDaha öncede açtım konuyu ama şunu çok merak ediyorum bebeğin 6haftalik zamanında önce kalp atışı var denip 1hafta sonra kalp atışı duyulmuyo 5gun bekleyelim tekrar kontrol edelim kalp atışı varmı yokmu denmesi tuhaf degilmi.var,yok,tekrar gel bakalım???
Böyle birşey duyan yaşıyan şahit olan varmı acaba bence hiç mantıklı değilde.cuma günü tekrar bakılcak kalp atışlarına ama ben sonucu tahmin ediyorum.
Dondurulmus 3.gün transferiydi 7temmuz transfer günümdü kesemde bozulma yok bebiste gorunuyo ama kalp atışımız yok
Geçmiş olsun zor ve ız bırakan işler bunlar ne teselli edebilecek bi kelime var nede telafisi ağır bir yük.bizim sınavımızda buymuş çok zor..Kalp atışını duyan doktor 2.kez baktı ve aynı ultrasyon aletiyle ama bu kez duyamıyorum dediBenimde aynısına benzer bir durumum olmustu canım ancak tüp bebek değil kendiliğinden olan gebelikti onyuzden 3. Gün transferinde nasıl olur bilemiyorum ancak bende durum, 5+6 da kontrole gittiğimde kalp atısı cok yavas var gozukuyor ama az demişti daha yenide atmaya baslamıs olabilir demişti. Sonra 7+2 de ki kontrolümde tamamen kalp atısı durmus hatta bebegın boyutuda 6+2 de kalmıs demişti doktor umarım senin ki gayet normal atmaya devam edıyordurEger ayni doktor ve cihazda bakılmadıysa ondanda görememiş olabilir kalp atısını endişelenme
Canım kürtaj olsan bile beta hcg halen oluyor vücutta bende olmuştum şubatta 12 haftalık kalbi durdu betanın sıfırlanması 25-40 gün arası değişiyor doktorun dediğine göre benim 32.gün sıfırlandı ve adet gördüm çok geçmiş olsun Allah şifa versinCuma tekrar kontrolüm vardı ama ben az önce evde test yaptım ve hala pozitif cıkıyo ilaçların etkisindenmi acababelli bir süre bebek daha alınmadığı için pozitif çıkabilir mi kafam çorba suan Eki Görüntüle 2677311 Eki Görüntüle 2677311
Teşekkür ederim sanırım kabullenmek istemiyorumCanım kürtaj olsan bile beta hcg halen oluyor vücutta bende olmuştum şubatta 12 haftalık kalbi durdu betanın sıfırlanması 25-40 gün arası değişiyor doktorun dediğine göre benim 32.gün sıfırlandı ve adet gördüm çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Ama sen son kontrole henüz gitmedin cuma günü gideceksin diye okudum Allah tan umut kesilmez inşallah duyarsın kalp atışınıTeşekkür ederim sanırım kabullenmek istemiyorumsizede geçmiş olsun tekrarı yaşanmasın insallah
Evet cuma bir daha kontrol edilcek inşallah mucize olur yarabbimAma sen son kontrole henüz gitmedin cuma günü gideceksin diye okudum Allah tan umut kesilmez inşallah duyarsın kalp atışını
İnşAllah canım aminEvet cuma bir daha kontrol edilcek inşallah mucize olur yarabbim
Maşallah Allah acısını yasatmasin inşalalh bende mucize yaşarımDur bakalım,hemen ümitsizliğe kapılma arkadaşım.Gün doğmadan neler doğar
6+4 de ilk kontrole gittiğimde doktor baktı,kese var ama bebek oluşmamış,boş gebelik olabilir demişti.Haftaya gel dedi ama bir hafta nasıl geçecekti?Ertesi gün başka bi doktora gittim,kalp atışlarını bile duyduk.
İnşallah sağ salim kavusursun yavruna.Stress yapma.
Bende 6+3 haftalık kalp atışı var görüntüde ama ses yok bir hafta sonra tekrar bakalım dedi. Hayırlısı allahtan bilemiyorum artıkDaha öncede açtım konuyu ama şunu çok merak ediyorum bebeğin 6haftalik zamanında önce kalp atışı var denip 1hafta sonra kalp atışı duyulmuyo 5gun bekleyelim tekrar kontrol edelim kalp atışı varmı yokmu denmesi tuhaf degilmi.var,yok,tekrar gel bakalım???
Böyle birşey duyan yaşıyan şahit olan varmı acaba bence hiç mantıklı değilde.cuma günü tekrar bakılcak kalp atışlarına ama ben sonucu tahmin ediyorum.
Dondurulmus 3.gün transferiydi 7temmuz transfer günümdü kesemde bozulma yok bebiste gorunuyo ama kalp atışımız yok
Tekrar Ne zaman kontrolünüz inşallah duyarsınız rabbim yardımcımız olsunBende 6+3 haftalık kalp atışı var görüntüde ama ses yok bir hafta sonra tekrar bakalım dedi. Hayırlısı allahtan bilemiyorum artık
Her bünyede değişiyomuş kalp atışı duyma haftası tek umudum bu
Pazartesi gitcem korkuyorum açıkçası tüp bebek çünkü çok emek verdim ve hiç çocuğum yok yaşımda ileri benim için mucizeydi yaniTekrar Ne zaman kontrolünüz inşallah duyarsınız rabbim yardımcımız olsun
Iyi düşünün inşallah duyarsınızPazartesi gitcem korkuyorum açıkçası tüp bebek çünkü çok emek verdim ve hiç çocuğum yok yaşımda ileri benim için mucizeydi yani
Allah yardumcımız olsun inş ikimizde duyarızIyi düşünün inşallah duyarsınızbenimde yaş ileri ve bendede yok çocuk benimde cuma belli olucak hakkımızda hayırlısı hepimiz icin
amin insallahAllah yardumcımız olsun inş ikimizde duyarız
Belli oldumu sizin ne durumdasınızamin insallahistiyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin
amin insallahistiyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin
Cuma yani yarın kesinleşecek canım beklemedeyimBelli oldumu sizin ne durumdasınız
Evet kuzum.Cuma yani yarın kesinleşecek canım beklemedeyimsenin p.tesiydi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?