- 7 Nisan 2008
- 411
- 1
- Konu Sahibi NERMXIXN1982
CANIM YA DİNLİYORUZDA NE OLDU SPOR (HOCASI) DİNLEMEMEN TEK NEDENİ MORELİM BOZULMASIN DİYE
...............................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM YA DİNLİYORUZDA NE OLDU SPOR (HOCASI) DİNLEMEMEN TEK NEDENİ MORELİM BOZULMASIN DİYE
hayırlısı olsun benimde 7 hafta 6 günkük kalp atışı durmuştu kürtaj oldum şuan tekrar düşünüyoruz üzülme tekrar olur moralini iyi tut
a.s.[/QU
BENİMDE AYNI 7+6 GÜNLÜK KALP ATIŞLARI DUYULMADI SEBEBİ ÖĞREDİM. İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜ EN KISA ZAMANDA GÜLER.
hayırlısı olsun benimde 7 hafta 6 günkük kalp atışı durmuştu kürtaj oldum şuan tekrar düşünüyoruz üzülme tekrar olur moralini iyi tut
a.s.[/QU
BENİMDE AYNI 7+6 GÜNLÜK KALP ATIŞLARI DUYULMADI SEBEBİ ÖĞREDİM. İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜ EN KISA ZAMANDA GÜLER.
nermin sebebi öğrendim demişsin.neymiş sebep merak ettim.....CADIARZU
nermin sebebi öğrendim demişsin.neymiş sebep merak ettim.....CADIARZU
CANIM SEBEBİ BULAMADILAR
tamam 166 boyundayım 75 kiloyum
ohh ne güzel spora yazılman ben cok istiyorum ama benim eşim cok kıskanç asla izin vermem diyor ben yıllardır ısrar ediyorum ama boş
ha bu arada işte tuvaletten cıkamamak rezil bişey :))
CANIM SEBEBİ BULAMADILAR
CANIM YANLIŞ YAZMIŞIM SEBEBİ YOK DEDİLER PATALOJİ SONUCUNDA
ÖZLEM CANIM NASILSIN?
HİÇ SESİN ÇIKMIYOR
günaydın canım
iyiyim bi değişiklik yok her gün sayfaya girip arkadaşların yazılarını okuyorum bazen seviniyorum bazen üzülüyorum işte ne olsun
sen nasılsın nasıl gidiyor diyet bende daha bi gelişme yok :a015:
BENDE KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM RUH HALİM HİÇ İYİ DEĞİL BU ARALAR BEN YARIN TARTILICAM CANIM
CADIARZU
hayırdır kötü bi şey yok dimi
CANIM ASLINDA BİR ŞEY YOK AMA BEN KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM BİLMİYORUM NEDENİNİ
normal yaşadıklarımız kolay değil ara sıra olacak bu durumlar sabredicez sen ne yaptın ikinciye deneme kararı verdin mi
ben yarın doktora gidicem aslında pek gidesim yok kürtajdan sonra ağlamışım baya utanıyorum şimdi oraya gitmeye çalışanlar falan giydirmiş üstümü başınmı cok utanıyorum şimdi onların yüzüne bakamam diye
CANIM ÖYLE TABİKİ AMA ZAMANLA GEÇİÇEK BUNUN FARKINDAYIM SEN NİYE DOKTORA GİDECEKSİN
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DESTEĞİN İÇİN HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUNsevgili nermin , konuyu az önce okudum baştan sona kadar, inan bana çok üzüldüm :teselli: , Allahın yazdığına kul ne yapabilirki, inşallah istediğin bebeğe en kısa zamanda kavuşursun, senin için ve senin gibi bebek isteyen herkese bütün kalbimle dualarımı gönderiyorum. kendine çok iyi bak olurmu, ilerde olacak bebeklerini düşünerek hayata sımsıkı tutun ve sakın bırakma a.s .. sevgiler a.s.
öncelikle çok geçmiş olsun lütfen üzülme sanırım aynı şeyleri bende yaşadım umarım seninkinin sonu benimkine benzemez.geçen yıl ilk tüp bebegimi yaptırmıştımdr tedaviden önce israrla laparoskopi önerdi ama ben kabul etmedim.tedaviye başladık 9 yumurtam oluştu ancak 6 döllendi 5, güm transveri yaptılar 3 tane hiç beklemiyordum ancak 12 gün test sonucu 196 çıktı 14 gün 240 daha sonrasında yavaş yavaş düşmeye başladı dr dış gebelik dedi hemen ameliyat önerdi kabullenemedim bir türlü gözükmüyordu ultrasonda sonunda ilacı bıraktım ve bir hafta içinde düşük yaptım kürtaja gerek kalmadı 8 haftalıktı düşük sebebi bebegin gelişimi bir anda durmuş. dr herzamanki rahat tavirlarıyla 3 ay sora gel tekrar deneyelim dedi hiç birşey olamış gibi.sana tavsiyem sakın laporoskopiyle falan aldırma bebegini gelişiminde sorun yoksa birşey olmaz inşallah varsa zaten kendisi düşüyor moralini bozmak istemem arkadaşım sadece bilgi edinmen için yazdım bunları rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah.
sebebi yok dr bilmiyor tahmini endometriozist hastalarında olabiliyormuş bu kistler embriyoyada zarar veriyormuş ama sadece tahmin bu