- 7 Nisan 2008
- 411
- 1
- Konu Sahibi NERMXIXN1982
7+4 Günlük Hamileyim Doktor Kalp Atişlari Yok 2 Gün Sonra Gel Tekrar Bakalim Dedi Eğer Yoksa Alalim Dedi Yok Kötüyüm Dünya Başima Yikildi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7+4 Günlük Hamileyim Doktor Kalp Atişlari Yok 2 Gün Sonra Gel Tekrar Bakalim Dedi Eğer Yoksa Alalim Dedi Yok Kötüyüm Dünya Başima Yikildi.[/QUOT
CANIM KORKMA DUYARSIN İNŞALLAH
ERKENDİR BELKİ Bİ SAKİN OL BAŞKA DOKTORA GİT HEMEN HAYECAN YAPMA NORMALDE KAÇ HAFTALIKKEN DUYULURMUŞ KALP ATIŞI
7+4 Günlük Hamileyim Doktor Kalp Atişlari Yok 2 Gün Sonra Gel Tekrar Bakalim Dedi Eğer Yoksa Alalim Dedi Yok Kötüyüm Dünya Başima Yikildi.
NERMİNCİM SEN NORMALDE 5+4 SÜN SAKİN OL KORKMA NE OLUR STRES BEBİŞE ZARAR VERİR
CANIM DOKTOR 8 HAFTALIK DİYOR BANA 19 MART ADET TARİHİM 2 NİSAN TRASFER AMA DOKTOR ŞİMDİ DUYULMASI GEREKİYOR DİYOR CANIM YA VALLA ÇOK KÖTÜYÜM[/QUOTE
ya o iki haftayı mutlaka ekliyorlar sen daha 5+4 günlüksün bence biraz sabır canım inan içime doğuyor senin bebiş cin gibi orada bekliyor
ben diyorum bu kız nazlı geç gösterecek ne yapacan bugün gidecen mi doktora
nermin ne olursa olsun kendini yıpratma demesi kolay biliyorum ama sabır et allah senin hakkında en hayırlısını verecek inan
CANIM DOKTOR 8 HAFTALIK DİYOR BANA 19 MART ADET TARİHİM 2 NİSAN TRASFER AMA DOKTOR ŞİMDİ DUYULMASI GEREKİYOR DİYOR CANIM YA VALLA ÇOK KÖTÜYÜM[/QUOTE
ya o iki haftayı mutlaka ekliyorlar sen daha 5+4 günlüksün bence biraz sabır canım inan içime doğuyor senin bebiş cin gibi orada bekliyor
ben diyorum bu kız nazlı geç gösterecek ne yapacan bugün gidecen mi doktora
nermin ne olursa olsun kendini yıpratma demesi kolay biliyorum ama sabır et allah senin hakkında en hayırlısını verecek inan
CANIM BEN BUGÜN GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM GİDERSEM ALICAKLAR ÇOK KORKURUM BAŞKA DOKTORA GİTTİM DUPPLE MAKİNE VARMIŞ BÜYÜK ULTRASYON ONA GİRDİM ORDADA DUYULMADI YA KAFAM ÇOK KARIŞIK NE KADARLIK HAMİLE OLDUĞUMUDA BİLMİYORUM
canım sakin ol inşallah iki gün sonra duyarsın bebeğinin sesini
canım çok üzüldüm ama sakin ol belki iki gün sonra duyarsın stres bebeğine daha çok zarar verir ama kendinide herşeye hazırla bazen 8 hafta duyuluyor kalp atışları zor biliyorum ama biraz sakin ol ve ol canım
Nermin Merhaba, Daha Kesin Sonuç Belli Olmadan Kendini üzme Lütfen. Durum Ne şekil Olursa Olsun Allah Senin Için En Hayirlisini Verecektir. Dua Et. Bende çok üzüntüler Yaşadim. Ama şimdi Hepsini Unuttum. (6 Aşilama Yapildi, 3 ü Tuttu 3 üde Düştü. Daha Sonra Kendiliğinden Hamile Kaldim Ve Oğlum 3,5 Yaşinda)
nermin canım inşallah duyarsın belki geç döllenme falan olmuştur canım... bidahaki gittiğinde bol idrarınla git..daha iyi duyulur..
bir arkadaşımın bebeğinin kalbi durmıştu ama onun kanaması oldu dr gidince öğrendi...
sende herhangi bir değişiklik oldumu ağrı veya kanama gibi...
inş.sağlıklıdır