• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atısını hızlanmasi gebelik belirtisi olabilirmi?

Insallahh yaa🙈daha once bir dış gebelik gecirdim..sag tupüm alindi.. sonrasinda bir sure korkulari yenme isleri derken 7-8 aydir yeniden istiyoruz.. tek tuple olurmu bilmem ama hayirlisi diyelim artik🙈
Geçmiş olsun canım 🥺 olur tabi tek tüple çok hamile kalan var 🙏🏻

Arkadaslar kimisine sacma gelebilir ama sormadan edemedim.. adetime 4 gun var ve bir kac gundur her zaman olmayan sol kasik batmasi var.. acaba hamilemiyim diye dusundum fakat daha gunum gecmedigi icin onemsemedim.. bacaklarim sirtim belimde cok agriyor yorgunluktab dedim.. fakat dun ve bugun kalbimin hizli attigini hissediyorum yani dinlemeden kalp atisimi duyabiliyorum.. arastirmalarima gore kalp carpintisi bir gebelik belirtisi olabilecegini gosteriyor.. aranizda bu tarz bir belirti yasayan oldumu?
Canım bende kalp çarpıntısı yaşıyorum ve miyde yanması ama benim adetime 13 gün var ve çok merak ediyorum hakkımızda hayırlısı

Arkadaslar kimisine sacma gelebilir ama sormadan edemedim.. adetime 4 gun var ve bir kac gundur her zaman olmayan sol kasik batmasi var.. acaba hamilemiyim diye dusundum fakat daha gunum gecmedigi icin onemsemedim.. bacaklarim sirtim belimde cok agriyor yorgunluktab dedim.. fakat dun ve bugun kalbimin hizli attigini hissediyorum yani dinlemeden kalp atisimi duyabiliyorum.. arastirmalarima gore kalp carpintisi bir gebelik belirtisi olabilecegini gosteriyor.. aranizda bu tarz bir belirti yasayan oldumu?
Demir eksikligide çarpıntı yapar veya başka biseyde olabilir

Back