Bana doktor bi ilgisi yok dedi ama ben bi kere kalp durması nedeniyle kaybettim 9.haftada. Normalde nabzım 68-70 civarıdır hamile olduğumu öğrendikten sonra 75'ten aşağı düşmedi. Kaybettiğim gün ise 60'lara düşmüştü. Şimdi tekrar hamileyim yine hep 80 civarı gidiyor. Bence bi ilgisi var hamilelikle nabzın ama tabi her nabız artışı hamilelik değil başka şeyler de sebep olabiliyor sabah sağlık ocağına kan verin varsa çıkar kanda.Arkadaslar kimisine sacma gelebilir ama sormadan edemedim.. adetime 4 gun var ve bir kac gundur her zaman olmayan sol kasik batmasi var.. acaba hamilemiyim diye dusundum fakat daha gunum gecmedigi icin onemsemedim.. bacaklarim sirtim belimde cok agriyor yorgunluktab dedim.. fakat dun ve bugun kalbimin hizli attigini hissediyorum yani dinlemeden kalp atisimi duyabiliyorum.. arastirmalarima gore kalp carpintisi bir gebelik belirtisi olabilecegini gosteriyor.. aranizda bu tarz bir belirti yasayan oldumu?
Hissetmekte onemliBana doktor bi ilgisi yok dedi ama ben bi kere kalp durması nedeniyle kaybettim 9.haftada. Normalde nabzım 68-70 civarıdır hamile olduğumu öğrendikten sonra 75'ten aşağı düşmedi. Kaybettiğim gün ise 60'lara düşmüştü. Şimdi tekrar hamileyim yine hep 80 civarı gidiyor. Bence bi ilgisi var hamilelikle nabzın ama tabi her nabız artışı hamilelik değil başka şeyler de sebep olabiliyor sabah sağlık ocağına kan verin varsa çıkar kanda.
Amin inşallahHissetmekte onemlirabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.. bana ve benim gibi cok isteyenlerede bu duyguyu yasatsin gunumun gecmesini bekleyecegim zira hayal kirikligi cok daha zor oluyor ☺ aceleye gerek yok
Henüz hamilemiyim bilmiyorum ama dünden beri fazlasıyla kalp çarpıntısını yaşadım gün içinde de ara ara oldu umarım hamilelik belirtisidirArkadaslar kimisine sacma gelebilir ama sormadan edemedim.. adetime 4 gun var ve bir kac gundur her zaman olmayan sol kasik batmasi var.. acaba hamilemiyim diye dusundum fakat daha gunum gecmedigi icin onemsemedim.. bacaklarim sirtim belimde cok agriyor yorgunluktab dedim.. fakat dun ve bugun kalbimin hizli attigini hissediyorum yani dinlemeden kalp atisimi duyabiliyorum.. arastirmalarima gore kalp carpintisi bir gebelik belirtisi olabilecegini gosteriyor.. aranizda bu tarz bir belirti yasayan oldumu?
Ben hamile olduğumu bilmeden doktora gittiğimde nabzımın çok hızlı olduğunu söyleyip ekg çekiştirmişti bana , o gün hamile olduğumu öğrenmiştim, bence hızlı nabız da bir hamilelik belirtisi ama sadece oma bakmakla yetinmeyin kan testi yaptırınArkadaslar kimisine sacma gelebilir ama sormadan edemedim.. adetime 4 gun var ve bir kac gundur her zaman olmayan sol kasik batmasi var.. acaba hamilemiyim diye dusundum fakat daha gunum gecmedigi icin onemsemedim.. bacaklarim sirtim belimde cok agriyor yorgunluktab dedim.. fakat dun ve bugun kalbimin hizli attigini hissediyorum yani dinlemeden kalp atisimi duyabiliyorum.. arastirmalarima gore kalp carpintisi bir gebelik belirtisi olabilecegini gosteriyor.. aranizda bu tarz bir belirti yasayan oldumu?
Yaa olabiliyor demekki hayirlisi olsun ne diyelimOlabilir evet ben hamileligimi öğrendiğimden beri ara ara, durduk yere, dinlenmiş vaziyette nabzım hızlanıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ben daha once karin agrisi gogus acisi falan her belirtiyi yasadim ama bunlar adet belirtisiyle hep ayni.. ilk kez boyle bisey yasadim bakalim bir sure sonra ogreniriz belkide kuruntu yapiyoruz durAynı soruyu sorcaktım sizin konunuzu gördüm. Bizde bu ay denemelere başladık ve benimde dinlenirken bazen hareket halindeykende kalp çarpıntısı yaşamaya başladım bilemiyorum alakası var mı
Dogrudur inanin bir fikrim yok belkide cok istedgimden hersey belirti gibi geliyor banaÇarpıntı olur canım ama ilk zamanlar değil demir seviyesi düser o yüzden carpinti yapabilir.
Ya insallah oyledir bende de bi heyecan bi stres olustu sormayin haberleselim insallah yineHenüz hamilemiyim bilmiyorum ama dünden beri fazlasıyla kalp çarpıntısını yaşadım gün içinde de ara ara oldu umarım hamilelik belirtisidir
evet bir kac kisiden duydum bunu tabiiki bununla hamilemiyim bilemeyiz sadece yasayab varmi diyr merak ettim varmisBen hamile olduğumu bilmeden doktora gittiğimde nabzımın çok hızlı olduğunu söyleyip ekg çekiştirmişti bana , o gün hamile olduğumu öğrenmiştim, bence hızlı nabız da bir hamilelik belirtisi ama sadece oma bakmakla yetinmeyin kan testi yaptırın
Haber veririm mutlaka sizin kaç gün kaldı reglinizeYa insallah oyledir bende de bi heyecan bi stres olustu sormayin haberleselim insallah yine
Benim adetim yarin gelmesi gerekiyorHaber veririm mutlaka sizin kaç gün kaldı reglinize
Ayy hadi güzel haberle gel canım bana haber vermeyi unutmaBenim adetim yarin gelmesi gerekiyorsabah gelmemis olursa dayanamayip test yapicam artik
ya insallahh oyledirBaşlarda bende de olmuştu kalbim çok hızlı atıyordu hamile olduğumu bilmiyordum sizin de olabilir
Insallahh yaaAyy hadi güzel haberle gel canım bana haber vermeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?