- 21 Mart 2009
- 1.375
- 84
- Konu Sahibi cileklipizza
kızlar benim sat 30 haziran 1 haftadır kahverengi ve arada kan olmak uzere akıntım vardı hep korkuyordum dustu mu dusecek mi diye.. bugun gittik bebek gorunuyor ama kalp atısı gorunmuyor. once karından sonra alttan baktı... aslında sanki ben hafif bir kıpırdanma goruyordum orda ama cok daha kuvvetli olması gerekiyordu, atıyormu atmıyor mu diye tereddüt etmememiz lazımdı dedi doktor. benim de adetler hep duzensizdi ve ilk gittigim doktor da gec dollenme demişti.. acaba ondan olabilir mi 3 gun sonra gidecegim tekrar bakılacak. ama cok umutsuz konustu en kotusune hazırla kendini dedi. yani bu 3 gunu ne olacak acaba diye heyecan icinde gecirmene gerek yok gibi konustu ( cok canım sıkıldı ya o kadar akıntıya kanlanmaya ramen tutunmuş kuşum orda ama kalbi ya atmıyor ya da çok zayıf atıyor. benim gibi olan var mı ?? 3 gun yeterli mi daha cok mu beklesek acaba, ha bir de ilk doktorum progestan vermişti onu da içme bırak dedi.. ne diyorsunuz ya cok uzucu di mi ? ilk bebegim bu benim surprizimdi, mucizemdi, hiç beklemiyordum boyle birsey olacagını