- 6 Nisan 2023
- 87
- 27
- 30
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Görür daha yaa çok erkenben güya hep bekleyip gittim bir de. hamile olduğumu öğrendim 2 hafta sonra ilk randevuma gittim.
2 hafta sonra gel yine dedi aha gittim basıma gelenlere bakkk. kocam bebeğini bile göremeeeediiiğğğ
ay inşallah. ben esimle konusayım da 1-2 hafta sonra özel hastaneye gideyim. tüküreeemmm bunların işineGörür daha yaa çok erkenyani göreceği uzun bir zaman var merak etmee
Evet hemde biraz daha rahatlamış olursun :)ay inşallah. ben esimle konusayım da 1-2 hafta sonra özel hastaneye gideyim. tüküreeemmm bunların işine
Sen boşver başka doktora sabah erkenden git. Ayda bir randevu verildiği için yeni randevu alamazsın çünkü. Gittiğin doktora da daha önce geldim şöyle böyle dediler deme. İlk defa geliyormuş gibi git, kalp atışı duymaya geldim de.asistanı öyle dedi valla ben de devlette kim müsaitse ona gidiliyor diye biliyorum. ama bunlarda hepsinin takipli hastaları varmis. doktor az, hasta cok olduğu için ve birinde yığılma olmasın diye yapıyorşar sanırım anlamadım
Yo devlet Hastanesiydi.Özele mi gittiniz? Makine farklı oluyor mu diye soruyorum aslında.
Cuma günü randevum var. 6+3 oluyor glb o gün. İnşallah gözükür yaYo devlet Hastanesiydi.
Görünür inşaallah. Benim göbek bölgesi yağlı olduğu halde duyuldu. Güzel haberlerle gelCuma günü randevum var. 6+3 oluyor glb o gün. İnşallah gözükür yabekledim o kadar
İnşallah yaaGörünür inşaallah. Benim göbek bölgesi yağlı olduğu halde duyuldu. Güzel haberlerle gel
görüyor ama iste. önceden acile gittiğimi, hamile kalmadan önce gittiğim doktoru falan hep gördü bugün. e nabızıma doktor erişimini mi kapatsamSen boşver başka doktora sabah erkenden git. Ayda bir randevu verildiği için yeni randevu alamazsın çünkü. Gittiğin doktora da daha önce geldim şöyle böyle dediler deme. İlk defa geliyormuş gibi git, kalp atışı duymaya geldim de.
Doktor odasına girdiğinde görür. Sen de dersin kalp atışı duyulmamıştı kasıklarım ağrıyor bir ay nasıl bekleseydim falangörüyor ama iste. önceden acile gittiğimi, hamile kalmadan önce gittiğim doktoru falan hep gördü bugün. e nabızıma doktor erişimini mi kapatsamama aynı hastane olduğu için görür yine de sanırım
girip odaya ağlicam artık baska yolu yokDoktor odasına girdiğinde görür. Sen de dersin kalp atışı duyulmamıştı kasıklarım ağrıyor bir ay nasıl bekleseydim falan
özel hastaneye gitmek benim icin cok sıkıntı ya. 3 saat yol ve yol çok sorunlu. ben de özele gitmek istiyorum ama ne zaman gitsem bir hafta kendime gelemiyorum. yol çok yoruyor beni.Ben sana şimdiden söyleyeyim ilk çocuk ilk heyecansa özele git muhakkak devlet hastanesinde kocan ile bebeğin kalp atışı organ taraması hiç birşeye şahit olamıyorsun…
özel hastaneye gitmek benim icin cok sıkıntı ya. 3 saat yol ve yol çok sorunlu. ben de özele gitmek istiyorum ama ne zaman gitsem bir hafta kendime gelemiyorum. yol çok yoruyor beni.
su an 10 temmuza randevu buldum en yakınAh kıyamam valla öyledir ama işte devlet hastanesinde maalesef böyle şeyler var ilk başta devlette hareket ettim ama olmadı eşim yanımda yok tek başıma ilk duyguları yaşıyorum nedense zoruma gitti bende özele başladım…
1 ay da çok fazla bence devletten başka doktordan randevu al 1-2 hafta sonra
Onay kısmı yeni çıktı zaten ondan yeni haberin olmuştursu an 10 temmuza randevu buldum en yakınaldim bakalım ne olacak. onaylaman falan gerekiyor diyor randevudan iki gün önce. kaç kez randevu aldım mhrsden onay gerektiğini ilk defa gördüm tüm randevuları kapatıyor doktorlar sacma sapan anlamadım. bir doktorda sadece 5-10 temmuz arası boşluk göründü aldim ondan da. yani 1-2 ay sonrasında bile boş yer görünmüyor. burdaki insanlar biraz sorunlu sanırım o yüzden mhrs kimsenin umrunda değil. sabah 7-8de gidip sıra alıyor millet hala eski usul
bakalım baska doktora aldimOnay kısmı yeni çıktı zaten ondan yeni haberin olmuştur
madem devlete gitme mecburiyetin var yol olarak bence hastanedeki doktorlardan birinde başla bu randevundan sonra çünkü doktor da seni tanıyor bir süre sonra artık süreçte beraber ilerliyorsunuz
girip odaya ağlicam artık baska yolu yok
ayy hadi inşallah güzel gecerHadi bakalım randevu da almışsın hayırlısı.
Cuma günü de benim randevum var
İnşallah yaaayy hadi inşallah güzel gecer