I incitanesi45 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2024 21 5 24 6 Haziran 2024 Konu Sahibi incitanesi45 #21 SnyKds .!.: Yaa çok sevindim gerçekten bana ışık oldunuz. İnşallah hayırlısıyla bende sizin gibi duyarım kalp atışını. Son ultrasyon görüntüsü ekledim. Yoll sac iyi dedi doktorum. Off biran önce yarın olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba gittiniz mi doktora? İnşaAllah haberler iyidir
SnyKds .!.: Yaa çok sevindim gerçekten bana ışık oldunuz. İnşallah hayırlısıyla bende sizin gibi duyarım kalp atışını. Son ultrasyon görüntüsü ekledim. Yoll sac iyi dedi doktorum. Off biran önce yarın olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba gittiniz mi doktora? İnşaAllah haberler iyidir
T tyz Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2022 69 18 25 10 Haziran 2024 Konu Sahibi incitanesi45 #22 seyew19 .!.: Aynı durumu ben yaşadım maalesef bebek 9 haftalık olması gerekirken 6+5 de kalmış kalp atışı Yoktu Salı günü kürtaj oldum Genişletmek için tıkla... Acaba nasıl kürtaj zormu bnde olma ihtimali var bebek 9haftalik ama kalp atışları Yok
seyew19 .!.: Aynı durumu ben yaşadım maalesef bebek 9 haftalık olması gerekirken 6+5 de kalmış kalp atışı Yoktu Salı günü kürtaj oldum Genişletmek için tıkla... Acaba nasıl kürtaj zormu bnde olma ihtimali var bebek 9haftalik ama kalp atışları Yok