KALP ATIŞI YOK BEBEK 3MM

Amin amin ben bayram sonunu beklenen istiyorum da çok geç olur dıyırlar 10+ olacagım o zaman

Yok canısı yeni başladı peçeteye avuç ıcı kadar geldı bel ve kasık agrım da başladı ader agrısı gırdı kopuyor bakalım artacakmk
Canım şuan her ne oluyorsa hayırlısı oluyor, eğer adetinse kürtaj olmadan kurtulacaksın öyle düşün veya bebeğin yerleşmesi de olabilir. Ben 9. Haftada bile kanama gördüm. Rabbim yardımcın olsun canım ❤ her ne oluyorsa en hayırlısı oluyor

Bende onu çok ıstedım zaten eğer kı saglıksız ise kürtaja gerek kalmadan düşsün yarabbım dedın

Devamı gelmedi ondan sonra acaba bebek daha yerleşmemişri de yerlestı artık kalp atisi alacak mıyız bılmıomkı off erken gitmicem çarşambayı beklıcem

Ben 7+5te görmüştüm kalbini. 13 haftalıkkende dinledim. Bence mümkünse 1 hafta daha bekleyin.
Başka doktora Gittinizmi hiç?

Benım de kese var ama bebek bile olmamıştı sizin gibi geç döllenme olmuş galiba bir de sizin kesenin içinde var benim gittiğimde boştu 2 hafta sonra gel dedi 29 Haziran'da gıtcem bence kürtaj için acele etmeyin bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…