- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
-
- Konu Sahibi Pkolu_anneadayi
Amin amin ben bayram sonunu beklenen istiyorum da çok geç olur dıyırlar 10+ olacagım o zamanZehirleyen başta kalp atışını duyduğun sonra ki aylarda duymadığında olur seninki öyle bişey değil düz mantık yani bu geç döllenme bata uygun haftada olmayınca hemen kalp atışını duyamadık deyip almak istiyo doktorlar günahlarını almak istemem ama ceninleri para karşılığı kimlere nerelere sattıklarını duyup okuyoruz haberlerde. Allah korkusu olan vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın hepimizi
Zaten stresle de vakit geçiremezsin yine hem sana hem bebeğine günahAmin amin ben bayram sonunu beklenen istiyorum da çok geç olur dıyırlar 10+ olacagım o zaman
Zaten stresle de vakit geçiremezsin yine hem sana hemAmin amin ben bayram sonunu beklenen istiyorum da çok geç olur dıyırlar 10+ olacagım o zaman
Naptın ne durumdasın hastaneye falan gittin miKANAMAM BAŞLADI KIZLAR
Yok canısı yeni başladı peçeteye avuç ıcı kadar geldı bel ve kasık agrım da başladı ader agrısı gırdı kopuyor bakalım artacakmkZaten stresle de vakit geçiremezsin yine hem sana hem
Naptın ne durumdasın hastaneye falan gittin mi
Dikkat et kendineYok canısı yeni başladı peçeteye avuç ıcı kadar geldı bel ve kasık agrım da başladı ader agrısı gırdı kopuyor bakalım artacakmk
TeşekkürlerDikkat et kendine
Canım şuan her ne oluyorsa hayırlısı oluyor, eğer adetinse kürtaj olmadan kurtulacaksın öyle düşün veya bebeğin yerleşmesi de olabilir. Ben 9. Haftada bile kanama gördüm. Rabbim yardımcın olsun canımYok canısı yeni başladı peçeteye avuç ıcı kadar geldı bel ve kasık agrım da başladı ader agrısı gırdı kopuyor bakalım artacakmk
Bende onu çok ıstedım zaten eğer kı saglıksız ise kürtaja gerek kalmadan düşsün yarabbım dedınCanım şuan her ne oluyorsa hayırlısı oluyor, eğer adetinse kürtaj olmadan kurtulacaksın öyle düşün veya bebeğin yerleşmesi de olabilir. Ben 9. Haftada bile kanama gördüm. Rabbim yardımcın olsun canım❤ her ne oluyorsa en hayırlısı oluyor
Devamı gelmedi ondan sonra acaba bebek daha yerleşmemişri de yerlestı artık kalp atisi alacak mıyız bılmıomkı off erken gitmicem çarşambayı beklıcemCanım şuan her ne oluyorsa hayırlısı oluyor, eğer adetinse kürtaj olmadan kurtulacaksın öyle düşün veya bebeğin yerleşmesi de olabilir. Ben 9. Haftada bile kanama gördüm. Rabbim yardımcın olsun canım❤ her ne oluyorsa en hayırlısı oluyor
Merhaba nasılsınız son durumunuz nedirDevamı gelmedi ondan sonra acaba bebek daha yerleşmemişri de yerlestı artık kalp atisi alacak mıyız bılmıomkı off erken gitmicem çarşambayı beklıcem
Kürtaj istemedim kendi düştü hala düşük yapıyorumMerhaba nasılsınız son durumunuz nedir
Kızlar merhaba burda saolsun kızlar çok yardımcı oldu ama basına gelen varmı sata göre 7+3 ama geç döllenme oldu bugün kalp atısına gıttım bebek çok küçük altı hafta kadarlık kalp atısı yok bu hafta ıcı mutlaka kürtaj ol dedı bunu dıyen klınıkte kı doktorum çok uzuldum 2-3 mm dedı bebek sizce kese bozulmazmı öyle olsa kanama vs yok yolk yerınde yanı aklımı çıldıracaammm
Düşük yaptımBen 7+5te görmüştüm kalbini. 13 haftalıkkende dinledim. Bence mümkünse 1 hafta daha bekleyin.
Başka doktora Gittinizmi hiç?
Yanıtınız görmeden yazdım geçmiş olsun Rabbim hayırlı zamanda sağlikli evlat nasip eder inşallahDüşük yaptım