- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
-
- Konu Sahibi Pkolu_anneadayi
Bence 6 haftalık görünüyorsa bir hafta daha bekle. 7 haftalık olsun kalp yoksa o zaman küretaj olursun. Bir şans verin miniğe
Yolk baya iyi duruyor ya, geç döllenmeyse +1 2 hafta daha tanıyın kendinize bence
Tanıyacağım tabiki kanama vs olmadı inşallah olmaz da ben bırakmak istemiyorum onu hemen bu hafta kürtaj ol dedı ben bu hafta daha beklemek istiyorum dedim gereksiz dedı gerçekten mahvoldumBekleyin bence bende ikizlerimden birinin kalp atışını sonra duymuştum
Valla ben bu sitede doktorun daha 4.haftada "bebek oluşmamış sağlıksız bu" dediğini okudum. 4 bakın :)) bazı doktorlar neden böyle bilmiyorum bi şey de demek istemiyorum ama moral bozmak için yaşıyorlar gibiTanıyacağım tabiki kanama vs olmadı inşallah olmaz da ben bırakmak istemiyorum onu hemen bu hafta kürtaj ol dedı ben bu hafta daha beklemek istiyorum dedim gereksiz dedı gerçekten mahvoldumherşeyi mükemmel düzgün kese bile bozulmamıs bilmiyorum
Aynı doktora gitmeyin haftaya başka doktora gidinTanıyacağım tabiki kanama vs olmadı inşallah olmaz da ben bırakmak istemiyorum onu hemen bu hafta kürtaj ol dedı ben bu hafta daha beklemek istiyorum dedim gereksiz dedı gerçekten mahvoldumherşeyi mükemmel düzgün kese bile bozulmamıs bilmiyorum
Ya nasıl gereksiz diyor? Bende de iki hafta geç döllenme var. Sat a göre baksak benim de 8 haftalık ve kalp atışı yok. Halbuki daha 5.6 haftalık. Sende de durum aynıTanıyacağım tabiki kanama vs olmadı inşallah olmaz da ben bırakmak istemiyorum onu hemen bu hafta kürtaj ol dedı ben bu hafta daha beklemek istiyorum dedim gereksiz dedı gerçekten mahvoldumherşeyi mükemmel düzgün kese bile bozulmamıs bilmiyorum
Grvekten öyle burdan dönmez hemen kürtaj dedı yüzüme dan danValla ben bu sitede doktorun daha 4.haftada "bebek oluşmamış sağlıksız bu" dediğini okudum. 4 bakın :)) bazı doktorlar neden böyle bilmiyorum bi şey de demek istemiyorum ama moral bozmak için yaşıyorlar gibi
Bebek olusmamıs olsaydı umut vardı oluşmuş umut yok dedo dırekYa nasıl gereksiz diyor? Bende de iki hafta geç döllenme var. Sat a göre baksak benim de 8 haftalık ve kalp atışı yok. Halbuki daha 5.6 haftalık. Sende de durum aynı
Evet farklı bır klınıge randevu oluşturdumAynı doktora gitmeyin haftaya başka doktora gidin
Canım konunu şimdi gördüm. Nasılsın iyi misin? 2. 3. Doktor görüşü daha al. İnşallah sağlıcakla duyarsın kalp atışını tekrar doktora gidersen haber verKızlar merhaba burda saolsun kızlar çok yardımcı oldu ama basına gelen varmı sata göre 7+3 ama geç döllenme oldu bugün kalp atısına gıttım bebek çok küçük altı hafta kadarlık kalp atısı yok bu hafta ıcı mutlaka kürtaj ol dedı bunu dıyen klınıkte kı doktorum çok uzuldum 2-3 mm dedı bebek sizce kese bozulmazmı öyle olsa kanama vs yok yolk yerınde yanı aklımı çıldıracaammm
Canım konunu şimdi gördüm. Nasılsın iyi misin? 2. 3. Doktor görüşü daha al. İnşallah sağlıcakla duyarsın kalp atışını tekrar doktora gidersen haber ver
Canım bayram sonu çok geç ya, başka doktora gitsen ya hafta içiAh dünden berı geberıyorum sanıyorum resmen rüyamda dahı zorla kürtaja alınıyordum zor ama doktor bu acımasızlıgı daha zor bundan sonra surecı de bılmıyorım bebek 6 haftalık kalp atışı yok beklemek ıstemedı dırek kürtaj ol hafta ıcı bır ay sonra yenıden tedavıye baslayalım dedı ben kürtaj olmak istemiyorum herşeyi yolunda bebek var yolk düzgün kese düzgün bebek uyumlu ama kalp yok ne yapacağımı bılmıyorım beklemek ıstıyorım bayram sonuna kadar
Başka doktora gidin haftaya mutlaka gerekirse vajinal olarak dinlesinler gec dollenmede duyamamaları normal anormal olan doktorunuz benceKızlar merhaba burda saolsun kızlar çok yardımcı oldu ama basına gelen varmı sata göre 7+3 ama geç döllenme oldu bugün kalp atısına gıttım bebek çok küçük altı hafta kadarlık kalp atısı yok bu hafta ıcı mutlaka kürtaj ol dedı bunu dıyen klınıkte kı doktorum çok uzuldum 2-3 mm dedı bebek sizce kese bozulmazmı öyle olsa kanama vs yok yolk yerınde yanı aklımı çıldıracaammm
Çarşamba ya başka klınıktekı doktora randevu aldım cuma da devlete aldım ama bayram sonu 10 haftalık oluyorum sata göre ama doktor dedı bu mm den büyümez se ihtimal hıc yoktur bekleme boşa bır an önce bıtır kı yenı ay yenı umutlar olsun dedıCanım bayram sonu çok geç ya, başka doktora gitsen ya hafta içi
Vajınal de de duyamadı dınledı yoksa bır kere baktı kalp atısı yok dedı karından çok derınden bır ses duyduk ama o senin kalp atısındır dedıBaşka doktora gidin haftaya mutlaka gerekirse vajinal olarak dinlesinler gec dollenmede duyamamaları normal anormal olan doktorunuz bence
Çarşamba başka doktora randevu oluşturdum sata 8+1 oluyorum o güne bebek gelısmıs ise unçmut var ama gelişim yok ise boşa beklersın dedı doktorSakın acele etme geç oluşabiliyor ben çok gördüm böyle o yüzden bekle beklemenin sana bir zararı yok benim doktorum öyle demişti beni kürtaj dedikten sonra iki hafta daha gelişmesi için şans tanımıştı benim gelişmedi kürtaj oldum orası ayrı ama acele etme beklemenin bir zararı yok
Gerçekten doktor çok çok önemli acımasızlık resmen bir anneye böyle denir mi ya. Kuzum pazartesi gitsen bayramdan sonra biraz geç olurAh dünden berı geberıyorum sanıyorum resmen rüyamda dahı zorla kürtaja alınıyordum zor ama doktor bu acımasızlıgı daha zor bundan sonra surecı de bılmıyorım bebek 6 haftalık kalp atışı yok beklemek ıstemedı dırek kürtaj ol hafta ıcı bır ay sonra yenıden tedavıye baslayalım dedı ben kürtaj olmak istemiyorum herşeyi yolunda bebek var yolk düzgün kese düzgün bebek uyumlu ama kalp yok ne yapacağımı bılmıyorım beklemek ıstıyorım bayram sonuna kadar
9 haftaya kadar bekliyorlar ne kadar zor oldu hepimiz biliyoruz moralini bozma sakın bence önce başka doktora git sonra da bekle gelişimiÇarşamba başka doktora randevu oluşturdum sata 8+1 oluyorum o güne bebek gelısmıs ise unçmut var ama gelişim yok ise boşa beklersın dedı doktor
Çarsamba ya randevu oluşturdum sata göre 8+1 olacak o gün eğer bebek gelişmiş ise umut var dedı gelişme yoksa boşa beklersın dedıGerçekten doktor çok çok önemli acımasızlık resmen bir anneye böyle denir mi ya. Kuzum pazartesi gitsen bayramdan sonra biraz geç olur