- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 28
-
- Konu Sahibi Pkolu_anneadayi
Bayram sonrasını beklemek istyorum ama çok geç olur dıyor herkes9 haftaya kadar bekliyorlar ne kadar zor oldu hepimiz biliyoruz moralini bozma sakın bence önce başka doktora git sonra da bekle gelişimi
Bir doktora daha git tabiki bayram öncesi ama o da kürtaj derse bekle bence bayram sonrasını kanama yoksa birşey yoksa sana bir zararı olmaz demişti benim doktorum 9. Haftaya kadar bekletmişti beniBayram sonrasını beklemek istyorum ama çok geç olur dıyor herkesbayram öncesı bıttır bence bu işi diyorlar
Belki normalde bu kadar bekletmezler ama benim doktorum tanıdıktı birlikte çalışmıştık o yüzden hep yardımcı olduBayram sonrasını beklemek istyorum ama çok geç olur dıyor herkesbayram öncesı bıttır bence bu işi diyorlar
Kanama yok kese düzgün yolk düzgün yanı o kadar caresızımkıBelki normalde bu kadar bekletmezler ama benim doktorum tanıdıktı birlikte çalışmıştık o yüzden hep yardımcı oldu
Allah a dua et hayırlısı neyse o olsun diye ama hemen umudunu kaybedip moralini bozmaKanama yok kese düzgün yolk düzgün yanı o kadar caresızımkı
Yaaa demek öyle. İnşallah güzel haberler alırsın kuzum dualarım seninleÇarsamba ya randevu oluşturdum sata göre 8+1 olacak o gün eğer bebek gelişmiş ise umut var dedı gelişme yoksa boşa beklersın dedı
Yaaa demek öyle. İnşallah güzel haberler alırsın kuzum dualarım seninle
Kürtaj benı çok korkutuyor kendımı hıc kürtaja hazırlayamıyorum bilmiyorum be yapacağımAllah a dua et hayırlısı neyse o olsun diye ama hemen umudunu kaybedip moralini bozma
Hemen kötüyü düşünüp çağırma şimdilik olumlu düşünKürtaj benı çok korkutuyor kendımı hıc kürtaja hazırlayamıyorum bilmiyorum be yapacağım
Canım bir hafta beklemek içini rahat ettirmicekse, başka bir doktora daha görün. Bazen cihazları bile farklı oluyor. Birinin duymadığını diğeri duyabiliyor. Veya başka doktor belki bekle der içini rahatlatır.Tanıyacağım tabiki kanama vs olmadı inşallah olmaz da ben bırakmak istemiyorum onu hemen bu hafta kürtaj ol dedı ben bu hafta daha beklemek istiyorum dedim gereksiz dedı gerçekten mahvoldumherşeyi mükemmel düzgün kese bile bozulmamıs bilmiyorum
İlk kontrolünüz müydü? Kalp atışı 3mm gibiyken görülmeye başlıyor biraz zaman verin bir hafta sonra tekrar bakılır normalde ama niye hemen kürtaj dedi anlamadım..cihaz kötüdür belki de. İnşallah haftaya görürsünüzKızlar merhaba burda saolsun kızlar çok yardımcı oldu ama basına gelen varmı sata göre 7+3 ama geç döllenme oldu bugün kalp atısına gıttım bebek çok küçük altı hafta kadarlık kalp atısı yok bu hafta ıcı mutlaka kürtaj ol dedı bunu dıyen klınıkte kı doktorum çok uzuldum 2-3 mm dedı bebek sizce kese bozulmazmı öyle olsa kanama vs yok yolk yerınde yanı aklımı çıldıracaammm
Canım bir hafta beklemek içini rahat ettirmicekse, başka bir doktora daha görün. Bazen cihazları bile farklı oluyor. Birinin duymadığını diğeri duyabiliyor. Veya başka doktor belki bekle der içini rahatlatır.
Kese görmüştüm ıkı hafta sonra kalp atışına cagırmıstı hıc bekle demedı dırek kürtaj dedı çarşamba başka doktor a randevu aldım a bakalmİlk kontrolünüz müydü? Kalp atışı 3mm gibiyken görülmeye başlıyor biraz zaman verin bir hafta sonra tekrar bakılır normalde ama niye hemen kürtaj dedi anlamadım..cihaz kötüdür belki de. İnşallah haftaya görürsünüz
Git git canım başkasına git. Hem geç döllenme de diyorsun. Normalinde zaten 7de anca duyuluyor. Geçse geç duyulması lazım. Allah'tan ümit kesilmezKese görmüştüm ıkı hafta sonra kalp atışına cagırmıstı hıc bekle demedı dırek kürtaj dedı çarşamba başka doktor a randevu aldım a bakalm
Ayyy kuzum hiiiçç kürtaj falan aklına getirme vücuduna stres yükleme. Herşey güzel olacak inşallah Rabbimin izniyleKürtaj benı çok korkutuyor kendımı hıc kürtaja hazırlayamıyorum bilmiyorum be yapacağım
Kasıkta batma yok ama basından berı bel agrım var başka da zaten hamılelıkke alakalı bır belırtım yokKarnınıza batma şeklinde ağrı ve bel ağrısı var mı? Benimde öyle bebeğimin kalp atışı yok dediler tam 4 doktora gittim bir gün içinde tüm özel doktorları gezdik hepsine de 800 800 yatırdık hepsi kalp atışı yok dedien son dayanamadım bekleyelim belki sonradan duyarız dedim bir tanesi sağ olsun açıklama yaptı kan akışı var mı diye de bakıyorlarmış oradan gösterdi normalde yaşıyor olsaydı burada renkli bir şeyler olur gibi bir şey dedi ama o üzüntüyle ben anlayamadım tam tabi sonuçta kabul ettik benim hiç kanamam olmadı ama belim çok ağrıyordu sonunda kabullenip küretaj oldum maalesef
Direkt kürtaj demesi aşırı saçma görümcemin 8. Haftada duyuldu üçüncü bebeğinde. Hemde ilk sezaryenlerinden rahim içi yapışıklıkları vs vardı ona rağmen 6/7 . Haftalarda kürtaj demedi. Bence beklemelisinKızlar merhaba burda saolsun kızlar çok yardımcı oldu ama basına gelen varmı sata göre 7+3 ama geç döllenme oldu bugün kalp atısına gıttım bebek çok küçük altı hafta kadarlık kalp atısı yok bu hafta ıcı mutlaka kürtaj ol dedı bunu dıyen klınıkte kı doktorum çok uzuldum 2-3 mm dedı bebek sizce kese bozulmazmı öyle olsa kanama vs yok yolk yerınde yanı aklımı çıldıracaammm
Çarşambaya kadar bekleyecegım çarşamba eğer büyüme yoksa mecbur kürtaj canısı 3mm suan bebek 4-5 olmak zorunda ımısDirekt kürtaj demesi aşırı saçma görümcemin 8. Haftada duyuldu üçüncü bebeğinde. Hemde ilk sezaryenlerinden rahim içi yapışıklıkları vs vardı ona rağmen 6/7 . Haftalarda kürtaj demedi. Bence beklemelisin
Şöyle bişey söyleyeyim sana 9 haftaya kadar kürtaj hakkın var. Bana doktorum söylemişti. Eğer kanaman ya da hayati bir tehliken yoksa tabi farklı doktor görüşü şart o da aynısını söylerse bir iki hafta kendine müsade et. Düşeceği varsa zaten kendi düşer. Yarın acaba mı diye düşünürsen çok geç olur her şey içinÇarşambaya kadar bekleyecegım çarşamba eğer büyüme yoksa mecbur kürtaj canısı 3mm suan bebek 4-5 olmak zorunda ımıs
Zehırler dıyen çok bır an önce bitır yenıden başla dıyen çok kafam çorbaŞöyle bişey söyleyeyim sana 9 haftaya kadar kürtaj hakkın var. Bana doktorum söylemişti. Eğer kanaman ya da hayati bir tehliken yoksa tabi farklı doktor görüşü şart o da aynısını söylerse bir iki hafta kendine müsade et. Düşeceği varsa zaten kendi düşer. Yarın acaba mı diye düşünürsen çok geç olur her şey için
Zehirleyen başta kalp atışını duyduğun sonra ki aylarda duymadığında olur seninki öyle bişey değil düz mantık yani bu geç döllenme bata uygun haftada olmayınca hemen kalp atışını duyamadık deyip almak istiyo doktorlar günahlarını almak istemem ama ceninleri para karşılığı kimlere nerelere sattıklarını duyup okuyoruz haberlerde. Allah korkusu olan vicdan sahibi doktorlarla karşılaştırsın hepimiziZehırler dıyen çok bır an önce bitır yenıden başla dıyen çok kafam çorba