İnşallahİnşallah hayırlısı neyse o olur 7 8 haftalarda duyanları okumuştum burada
Bende beklemek istiyorum ama özeldeki doktor hemen almamız gerek sana zarar verebilir dediRegl tarihine göre net olmaz ki geç döllenme de olabilir? Kese boyutu 6+3se bekleyin bence biraz daha. Hem kalp atışı görünüyor diyenler de varmış. Genelde 7-8. Haftalarda duyuluyor
Daha erken kanamanız felan yoksa 1/2 hafta daha bekleyin 10. Haftada kalp atışı duyan çok kişi var sağlam doğabilecek bir çocuğu neden aldırasanız? Biraz daha bekleyin yine kalp atışı yok derlerse o zaman zaten mecbur kürtajArkadaşlar doktorların hesabına göre yani regl tarihine göre şuan 8 haftalık bebeğim. Ama kese ölçümleri bugün 6+3. Özel hastanede 2 ayrı doktora gittim ikiside kalp atışı yok dedi. Zeynep kamil acile 2 kere gittim ikiside kalp atışı görünüyor dedi. Kafam allak bullak oldu. Özeldeki doktor alalım diyor devlet bekle diyor. Ama sanırım anneye zararlarıda varmış beklemenin. Ama kıyamıyorum nolur bişey diyin bu durumu yaşayan var mı
Yavrum şöyle söyleyim annem kardeşime hamileyken ikili test sonucu riskli çıkmıştı doktor hemen kürtaj yapalım bu çocuk engelli dedi. Biz tabi salya sümük hemen alalım hemen diyor şok olduk belki biz engelli doğuracağız ki yapılması gereken bir sürü test daha var nasıl hemen alalım? Dinlemedik tabi ki başka doktora gittik kardeşim doğdu 20 yaşında sapasağlam :) bazen bekleyip birkaç doktora daha görünmek lazımBende beklemek istiyorum ama özeldeki doktor hemen almamız gerek sana zarar verebilir dedi
İnşallah bi umut. Yarın Zeynep kamile tekrar gideceğimYavrum şöyle söyleyim annem kardeşime hamileyken ikili test sonucu riskli çıkmıştı doktor hemen kürtaj yapalım bu çocuk engelli dedi. Biz tabi salya sümük hemen alalım hemen diyor şok olduk belki biz engelli doğuracağız ki yapılması gereken bir sürü test daha var nasıl hemen alalım? Dinlemedik tabi ki başka doktora gittik kardeşim doğdu 20 yaşında sapasağlam :) bazen bekleyip birkaç doktora daha görünmek lazım
1 hafta sonra gitseydiniz keşke daha yeni gitmediniz mi zatenİnşallah bi umut. Yarın Zeynep kamile tekrar gideceğim
Eşim.. morali çok bozuldu biri var diyor biri yok. Daha önce Zeynep kamilde acile gitmiştik şimdi normal bi muayeneye gidelim dedi1 hafta sonra gitseydiniz keşke daha yeni gitmediniz mi zaten
İnşallah güzel haberler alırısnız öyleyseEşim.. morali çok bozuldu biri var diyor biri yok. Daha önce Zeynep kamilde acile gitmiştik şimdi normal bi muayeneye gidelim dedi
Kanamam yok. Ama karnımda şişlik var karın ağrısı yaşıyorum sanki ishal veya kabız mışım gibi . Bu normal mi acabaBenim de geç döllenme oldu 8 haftalıktı anca duydum kalbini. Bekleyin kanamanı yoksa :)
Streslisiniz bunlar olabilir. Biraz rahatlayın inşallah hayırlı haberler alırsınız üzmeyin kendiniziKanamam yok. Ama karnımda şişlik var karın ağrısı yaşıyorum sanki ishal veya kabız mışım gibi . Bu normal mi acaba
İnşallahStreslisiniz bunlar olabilir. Biraz rahatlayın inşallah hayırlı haberler alırsınız üzmeyin kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?