Kalp atışı yok aldırmalımıyım lütfen yardım

mervee4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
39
2
86
28
Arkadaşlar doktorların hesabına göre yani regl tarihine göre şuan 8 haftalık bebeğim. Ama kese ölçümleri bugün 6+3. Özel hastanede 2 ayrı doktora gittim ikiside kalp atışı yok dedi. Zeynep kamil acile 2 kere gittim ikiside kalp atışı görünüyor dedi. Kafam allak bullak oldu. Özeldeki doktor alalım diyor devlet bekle diyor. Ama sanırım anneye zararlarıda varmış beklemenin. Ama kıyamıyorum nolur bişey diyin bu durumu yaşayan var mı

Regl tarihine göre net olmaz ki geç döllenme de olabilir? Kese boyutu 6+3se bekleyin bence biraz daha. Hem kalp atışı görünüyor diyenler de varmış. Genelde 7-8. Haftalarda duyuluyor

İnşallah hayırlısı neyse o olur 7 8 haftalarda duyanları okumuştum burada

Regl tarihine göre net olmaz ki geç döllenme de olabilir? Kese boyutu 6+3se bekleyin bence biraz daha. Hem kalp atışı görünüyor diyenler de varmış. Genelde 7-8. Haftalarda duyuluyor
Bende beklemek istiyorum ama özeldeki doktor hemen almamız gerek sana zarar verebilir dedi

Daha erken kanamanız felan yoksa 1/2 hafta daha bekleyin 10. Haftada kalp atışı duyan çok kişi var sağlam doğabilecek bir çocuğu neden aldırasanız? Biraz daha bekleyin yine kalp atışı yok derlerse o zaman zaten mecbur kürtaj

Bende beklemek istiyorum ama özeldeki doktor hemen almamız gerek sana zarar verebilir dedi
Yavrum şöyle söyleyim annem kardeşime hamileyken ikili test sonucu riskli çıkmıştı doktor hemen kürtaj yapalım bu çocuk engelli dedi. Biz tabi salya sümük hemen alalım hemen diyor şok olduk belki biz engelli doğuracağız ki yapılması gereken bir sürü test daha var nasıl hemen alalım? Dinlemedik tabi ki başka doktora gittik kardeşim doğdu 20 yaşında sapasağlam :) bazen bekleyip birkaç doktora daha görünmek lazım

İnşallah bi umut. Yarın Zeynep kamile tekrar gideceğim

Eşim.. morali çok bozuldu biri var diyor biri yok. Daha önce Zeynep kamilde acile gitmiştik şimdi normal bi muayeneye gidelim dedi
İnşallah güzel haberler alırısnız öyleyse

Benim de geç döllenme oldu 8 haftalıktı anca duydum kalbini. Bekleyin kanamanı yoksa :)

Böyle çevreden kulaktan dolma şeylerle acele etmeyin 14.haftada kalbi duran bebeğim 18.haftada alındı birşey de olmadı, 8haftalik bebeğim 11.haftada alındı yine bir şey olmadı, geç döllenme diye birşey var, ayrıca kalp yeni oluştuğunda net olmaz, bekle diyorlarsa bekle, devlete bu konuda daha çok güveniyorum aceleye getirmiyorlar kesinlesmesini bekliyorlar, bekle bence haftaya falan gidersin, hakkında hayırlısı olsun

Benim de geç döllenme oldu 8 haftalıktı anca duydum kalbini. Bekleyin kanamanı yoksa :)
Kanamam yok. Ama karnımda şişlik var karın ağrısı yaşıyorum sanki ishal veya kabız mışım gibi . Bu normal mi acaba

Kanamam yok. Ama karnımda şişlik var karın ağrısı yaşıyorum sanki ishal veya kabız mışım gibi . Bu normal mi acaba
Streslisiniz bunlar olabilir. Biraz rahatlayın inşallah hayırlı haberler alırsınız üzmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…