İlk haftalar devlet hastaneleri, makineleri yüzünden, kalbi durmuş alalım çocuğu bile diyorlar. Dikkate almayın. Özelde bakılmış zaten. Tekrar özele gidin.7 haftalık hamileyim 2 gün önce özel hastaneye gittim kalp atışını duyduk bugün devlete gittim baktı herseyi iyi ölçüleri falan ekranda kalp atışı gözüküyor ama duyamadık olması gerekn gibi degil ama canlı ufak dedi daha cihazdan cihazada sevilebilir dedi ben yıkıldım eşim çok üzüldü bir hafta sonra gel dedi napıcam yüzde elli yüzde elli dedi doktor
Sağol canım benim ya doktor açık açık şeriki hazırlıklı ol herşeye 7.inci haftada böyle olan gebelikler genelde iyi olmuyor dedikalp atisi icin genelde 9.haftafa cagirirlar 7.haftada kese bakarlar aslinda daha erken olmasina ragmen duymussunuz bir sorun oldugunu sanmiyorum ben stres yapip bos yere cocuguda strese sokmayin bu aylar riskli aylar cocuk olmasaydi kese bos derlerdi ozaman korkmaniz gerekirdi siz kalp atisini duymussunuz
Sağol canım benim moral oldun doktor açık açık hazırlıklı ol yüzde elli yüzde elli dedi genelde 7.invi haftada böle olanlar iyi olmuyor dedi hem öyle konuşuyor hem böyle sonra diyor ki yenş oluşmuş daha küçük cihazdan cihazada değişebilirŞimdi üzülecek birşey yok önce bunu söyleyeyim . Ben özele gidiyordum 4+6 da keseyi gördüm 5+5 te kalp atışı için gittik doktor ekranda kalp atışını gösterdi ama dinletmedi daha çok küçük diyerek . Aradan biraz zaman geçti galiba 10 gün gibiydi gittik o zaman dinletti . 12 haftalıktık yine kendi doktoruma gittik ikili test ve ense kalınlığı için doktor söyledi ve bebek kesin erkek dedi ki doktor söylemeden eşim erkek galiba hocam demişti . Bende o gün devletten de randevu aldık bi gittik ki feci kötü bir ultrason hiç birşey görünmüyordu 2 doktor aynı anda bebeğe baktılar düzgün bir ense kalınlığı söyleyemediler ve biri erkek diğer doktor kız dedi sen düşün durumusıkma canını
Özel hastaneye ne zaman gideceksinSağol canım benim moral oldun doktor açık açık hazırlıklı ol yüzde elli yüzde elli dedi genelde 7.invi haftada böle olanlar iyi olmuyor dedi hem öyle konuşuyor hem böyle sonra diyor ki yenş oluşmuş daha küçük cihazdan cihazada değişebilir
Doğru canım ama haberi olur sonradan göze alamam bi şekilde agrım var falanı desemAnksiyetem sebebiyle artik tek basima disariya cikamayacak duruma gelene kadar esime soylemeden kac defa gittim doktora sayisini bilmiyorum.Bencede gidin doktora ne de olsa ozellerde 10 gun icinde kontrol ucretsiz.
Özele 2 hafta sonra çağırmıştıÖzel hastaneye ne zaman gideceksin
Canım benim sorun ekranda gösterdi ses açtı ses gelmedi ama Nası olur biz2 gün önce dinledik dedimBenim de devletteki doktorum kalp atisini ekrandan gosterip dinletmemisti. Saniyorum 9.haftadaydik hem de. Musterih olun.
Geç sanki ya bebek 9 haftalık oluyor o durumda kocan niye gitmek istemiyor onu anlamadımÖzele 2 hafta sonra çağırmıştı
Canım benim sorun ekranda gösterdi ses açtı ses gelmedi ama Nası olur biz2 gün önce dinledik dedim
İnşallah canım benimBenim bıdıgında kalp ritmi düşüktü o haftalarda bazen olabiliyor bişey olmaz inşallah
Açtı sesini canımSesini açmadığı için dinleyememişsin işte
Devamlı ultrasonamı girilir diyorGeç sanki ya bebek 9 haftalık oluyor o durumda kocan niye gitmek istemiyor onu anlamadım
İlk başta giriliyor sonra zaten ayda 1 oluyor çok bilmişlik yapmasa mesela ne güzel olurDevamlı ultrasonamı girilir diyor
İlk başta giriliyor sonra zaten ayda 1 oluyor çok bilmişlik yapmasa mesela ne güzel olur
Çocuk doğana kadar hatta ve hatta doğduktan sonraki süreçte bile herşey %50- %50. yani dert etmeyin bu kadar, cihazadan kaynaklı olabilir. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah7 haftalık hamileyim 2 gün önce özel hastaneye gittim kalp atışını duyduk bugün devlete gittim baktı herseyi iyi ölçüleri falan ekranda kalp atışı gözüküyor ama duyamadık olması gerekn gibi degil ama canlı ufak dedi daha cihazdan cihazada sevilebilir dedi ben yıkıldım eşim çok üzüldü bir hafta sonra gel dedi napıcam yüzde elli yüzde elli dedi doktor
Normalde çok hızlı atıyorsa bizimki seyrekmişKalp farkli tonda atmaz ki atiyorsa atiyordur. Ilk haftalarda kalp atisini gostermisti doktorum bana. Sesi duymak icin dereceyi yukseltmem lazim gerek yok atiyor zaten demisti. Sonraki haftalar da seside dinletmisti. Atan kalbe ama az atiyo demek bana cok sacma geldi.
Amin inşallah dua edermisinizÇocuk doğana kadar hatta ve hatta doğduktan sonraki süreçte bile herşey %50- %50. yani dert etmeyin bu kadar, cihazadan kaynaklı olabilir. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?