• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışı çok önemli lütfen

Gitmek istiyorum eşim görürmüyor sürekli ultrasonamı gidicen diyor 😞
böyle bir durum söz konusu olucak eş denen kişi bir de izin vermiycek.başka bir emri var mıymış? yıkarım o evi tepesine izin de neymiş ya.içinizi ferah tutun , cihaz farkıdır özeldeki cihazlar daha iyi oluyor devlettekiler hep eski.

böyle bir durum söz konusu olucak eş denen kişi bir de izin vermiycek.başka bir emri var mıymış? yıkarım o evi tepesine izin de neymiş ya.içinizi ferah tutun , cihaz farkıdır özeldeki cihazlar daha iyi oluyor devlettekiler hep eski.
☹️ Kavga da etmek istemiyorum yakın olsada kendim giderdim sorun değildi ama

Eşinizde çok üzüldü madem niye bu stresi 1 hafta çekeceksiniz.keyfinize gitmiyorsunuz ve stres çok tehlikeli birsey hamilelikte.esiniz götürmüyorsa siz kendiniz gidin içiniz rahat etsin
Uzak canım ya zaten gittiğim hastane kadın Doğum hastanesi özel 24 saat doktor var akşam ne desemde ikna etsem

alttan muayenemiydi yoksa karindan mi
yani burdaki arkadaslarda eminim hep ayni seyi soyleyecek ben tekrar soyleyeyim tedavi ile hamile kaldim bina ragmen dr yanlis bir teshis veya tedirgin edecek bir durum yasamamak icin direk 9.hafta gel hem kese hem kalp atisi duyariz daha oncesinde hic cagirmadi bence 9.haftada hersey daha guzel sonuclanir sizin icin
Karından muayene

karindan 7 haftalik gebeligin kalp atisini duymussunuz çok normal oyle duymaniz biz 9.haftada alttan muayenede bile cok cok sesini acarak duyduk
Alttan muayenede bebeğin sesi nasıl duyuluyor ya ilk ddefa duydum

özelde takipliydim. benim doktorum 16.haftada dinletmişti. bebek küçükken kalp atışlarının sesi düzensiz oluyor gebeler stres yapıyor ben dinletmiyorum demişti. ekrandan göstermişti. benim de aklıma kötü birşey gelmemişti. doktorların bu kadar acımasızca yeni gebeye yüzde elli yüzde elli demelerine şaşıyorum.

neden ustten muayenede kalp atisinin duyulduguna sasirmalisiniz bence en cok.
alttan muayenede ultrason aleti bebege daha yakin konumda oluyor
Çocuğum yok alttan ultrasonla bakıldığını bilmiyordum ondan şaşırdım. Karından duyuluyor biliyorum.

Çocuğum yok alttan ultrasonla bakıldığını bilmiyordum ondan şaşırdım. Karından duyuluyor biliyorum.
alttan çok sık bakmazlar ama ilk zamanlar bakiyorlar tabi hamile degilken baktiklari gibi degilde aleti sadece yerlestiriyorlar okadar

Back