7 haftalık hamileyim 2 gün önce özel hastaneye gittim kalp atışını duyduk bugün devlete gittim baktı herseyi iyi ölçüleri falan ekranda kalp atışı gözüküyor ama duyamadık olması gerekn gibi degil ama canlı ufak dedi daha cihazdan cihazada sevilebilir dedi ben yıkıldım eşim çok üzüldü bir hafta sonra gel dedi napıcam yüzde elli yüzde elli dedi doktor
Amin inşallah ama doktor seni yakından takip etmem lazım ekrandan gösterdi kalbi yavaşmış birazKalbinizi ferah tutun bir şey olmaz Allahın izniyle
Her şey normal denmiş bir sorun olsa görünürdü diye düşünüyorum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gitmek istiyorum eşim görürmüyor sürekli ultrasonamı gidicen diyorBaşka bir hastaneye gitseydiniz keşke. Ben hayatta bekleyemezdim 1 hafta..
Gitmek istiyorum eşim görürmüyor sürekli ultrasonamı gidicen diyor
Böyle stres yapınca daha mı iyi oluyor sanki? Bugün gidersin haftaya olan randevuya gitmezsin. Bir şekilde ikna et bence. Kendini yiyip bitirmenden iyidir.Gitmek istiyorum eşim görürmüyor sürekli ultrasonamı gidicen diyor
Bende korktum dün hemen başladım kan sulandırıcıya inşallah iyidir kuzumKorkutmak gibi olmasinda onlem amacli yaziyorum bende boyleydim sonra gerekli tedaviyi almadigim icin (kan sulandirici) bebegi kaybettik 8. Haftada
Doktora danismadan almadiniz umarim?Bende korktum dün hemen başladım kan sulandırıcıya inşallah iyidir kuzum
Boşver kocanı. Çok biliyorlar her şeyi zaten.Gitmek istiyorum eşim görürmüyor sürekli ultrasonamı gidicen diyor
Doktorum verdi zaten ama ben bir hafta on gün başlamadım damla şeklinde akıntım vardı doktor o geçsin sonra kullan dediDoktora danismadan almadiniz umarim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?