• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp atışı çok önemli lütfen

Ha birde su var eger kalp ritminde dusukluk varsa ilk haftalarda kiz bebeklerin kalbi 140 in ustu erkeklerin alti atıyordu. Benim doktorum ilk atis rakamin 169 kiz bebce bu bebek demisti gercekten kizim oldu :)
Doğrudur canım erkekler mi yavaş atıyormuş

Sana bisey diyim mii. Ben bu devlet hastanelerinin saçmalıkları yuzunden gittim ozelde yaptim doğumu. Doktora kalirsa bebeğim hidrosefaliydi. Kurul bile topladı beni ikna edip perinatalog olan bir hastaneye yatırmak icin. 38 haftalik hamileydim bir de ve esimi almadilar iceri. Tek başıma bana neler söylediler. Dogumdan hemen sonra bebeğimin kafasina bilmem ne takacaklarmış, yok cerrahi mudahale. Ağlaya ağlaya öldüm. Ciktim ama konuşamıyorum eşime soyleyemiyirum o derece soka girdim. Anlatinca o hastaneden cikip hemen özele gittik. Cihazları daha iyi ve ilgi alaka daha iyi. Moral verdi doktor. Gaeanti veriyorum hic bisey yok dedi. Ve o doktor girdi doğuma cok şükür bebegim saglikli. Gönlünü ferah tut. Strese girme. Bsk bebeğin daha cok yeni. O minicik kalpten daha ne bekliyorsun. Allah korusun sıkıntı stresten bisey misey olur. Lütfen üzülme ve korkma

Devlet hastanelerinin makinası iyi olmuyor benim ikinci gebeliğimde özelde doktor keseyi gördü kalp atışını gördü ama devlette sana hamile olduğunu kim söyledi ben birsey göremiyorum dedi.cok şükür sağlıklı doğdu bebeğim.diğer gebeliğimde bir özel hastanede duyamadık başka özel hastanede kalp atışını gördük ama sesini net duyamadık. Zaten gebeliklerde hep %50 ihtimal var ya olur ya olmaz boşuna stres yapmayın inş sağlıklı gebelik olur.zor bir durum ilk gebeliğimde kalp atışını duyduk 9.haftasında kontrolde gelişiminin 5 haftalıkken durduğunu öğrendik çok üzüldük tabi.ama sonradan iki hamileliğimde sıkıntı olmadı çok şükür.stres yapmayın güzel düşünün inş güzel olacak.ama devlet hastanesinin imkanları nedeniyle böyle sorunlar olabiliyor.

Sana bisey diyim mii. Ben bu devlet hastanelerinin saçmalıkları yuzunden gittim ozelde yaptim doğumu. Doktora kalirsa bebeğim hidrosefaliydi. Kurul bile topladı beni ikna edip perinatalog olan bir hastaneye yatırmak icin. 38 haftalik hamileydim bir de ve esimi almadilar iceri. Tek başıma bana neler söylediler. Dogumdan hemen sonra bebeğimin kafasina bilmem ne takacaklarmış, yok cerrahi mudahale. Ağlaya ağlaya öldüm. Ciktim ama konuşamıyorum eşime soyleyemiyirum o derece soka girdim. Anlatinca o hastaneden cikip hemen özele gittik. Cihazları daha iyi ve ilgi alaka daha iyi. Moral verdi doktor. Gaeanti veriyorum hic bisey yok dedi. Ve o doktor girdi doğuma cok şükür bebegim saglikli. Gönlünü ferah tut. Strese girme. Bsk bebeğin daha cok yeni. O minicik kalpten daha ne bekliyorsun. Allah korusun sıkıntı stresten bisey misey olur. Lütfen üzülme ve korkma
Hadi ya nasıl bu kadar emin konuşuyorlar çok şükür bebeğin iyiymiş ya aslında doktor iyi bir doktor hani diyorum ki herşey normal olsa neden söylemesin ki doktor

Devlet hastanelerinin makinası iyi olmuyor benim ikinci gebeliğimde özelde doktor keseyi gördü kalp atışını gördü ama devlette sana hamile olduğunu kim söyledi ben birsey göremiyorum dedi.cok şükür sağlıklı doğdu bebeğim.diğer gebeliğimde bir özel hastanede duyamadık başka özel hastanede kalp atışını gördük ama sesini net duyamadık. Zaten gebeliklerde hep %50 ihtimal var ya olur ya olmaz boşuna stres yapmayın inş sağlıklı gebelik olur.zor bir durum ilk gebeliğimde kalp atışını duyduk 9.haftasında kontrolde gelişiminin 5 haftalıkken durduğunu öğrendik çok üzüldük tabi.ama sonradan iki hamileliğimde sıkıntı olmadı çok şükür.stres yapmayın güzel düşünün inş güzel olacak.ama devlet hastanesinin imkanları nedeniyle böyle sorunlar olabiliyor.
Canım aslında yeni açılan bir şehir hastanesi ama doktor kendide dedi cihazdan kaynaklanabilir diye ama sonra ekrandan bakınca seyrek attıgnı gördü 😔😏😏😏

Canım benim sorun ekranda gösterdi ses açtı ses gelmedi ama Nası olur biz2 gün önce dinledik dedim
Demek istediginizi anladim ama devletteki makinalar genel olarak eski model oluyor. Vence cok fazla kafaniza takmayin. Ha takip 1 haftayi kendinize zehir edecekseniz de mutlaka ozeldeki doktora gidin.

Özelseniz doktoru ya da hemşiresini görevlisini kim varsa arayın

İki gün önce gelmiştin böyle dediler endişelendim ne yapayım geleyim mi diye sorun

Belki progesteron vs verir kanama da varmış kan sulandırıcı vs daha kötü olmayın

Amin inşallah dua edermisiniz 🙏
Ederim elbet ama sizde biraz duygu- düşüncelerinizi düzenleyin. Bu kadar stresle, panikle 9 ay çoook zor geçer. Yeri gelecek kıpır kıpır olan bebeğinizi doktor o kadar dürtmesine rağmen kıpırdamayacak, yeri gelecek başka sorunlar olacak. Hepsi inşallah geçip gidecek, siz yeterki panik ve stresi bir kenara bırakın. Yoksa zor, çok zor.

7 haftalık hamileyim 2 gün önce özel hastaneye gittim kalp atışını duyduk bugün devlete gittim baktı herseyi iyi ölçüleri falan ekranda kalp atışı gözüküyor ama duyamadık olması gerekn gibi degil ama canlı ufak dedi daha cihazdan cihazada sevilebilir dedi ben yıkıldım eşim çok üzüldü bir hafta sonra gel dedi napıcam yüzde elli yüzde elli dedi doktor
özel hastaneye gittim kalp atışını duymuştum.Ssonra sağlık ocağına gittiğimde duymadım.Bu yüzden rahat olun tedirgin olmayın.Cihazdan cihaza fark eder.Şİmdi oğluşum 8 aylık :) br bebek.Darısı kucağınıza almaya inşalllah :)

Canım aslında yeni açılan bir şehir hastanesi ama doktor kendide dedi cihazdan kaynaklanabilir diye ama sonra ekrandan bakınca seyrek attıgnı gördü 😔😏😏😏
[/QUOTE]
Ben de yeni açılan şehir hastanesine gittim xaten. Ankara da. O öyle diyince hemrn başka bir hastaneye gidecektiniz siz bence. Nu düşünceyle korkuyla 1 hafta durulmaz

Gitsemmi eşimi Nası ikna edebilirim
Bence eşinizi şöyle ikna edebilirsiniz. Stres her türlü insanı olumsuz etkileyen birşey, hele ki hamilelikte uyuşturucudan bile tehlikeli stres. Bu şekilde beklemek sizi her gün biraz daha gerecek, en iyisi gidip rahatlamak. Bunu güzelce anlatın ve özel iyi bir hastaneye gidin lütfen. Ayrıca kan sulandırıcınızı sakın ihmal etmeyin.

Sağol canım benim ya doktor açık açık şeriki hazırlıklı ol herşeye 7.inci haftada böyle olan gebelikler genelde iyi olmuyor dedi
alttan muayenemiydi yoksa karindan mi
yani burdaki arkadaslarda eminim hep ayni seyi soyleyecek ben tekrar soyleyeyim tedavi ile hamile kaldim bina ragmen dr yanlis bir teshis veya tedirgin edecek bir durum yasamamak icin direk 9.hafta gel hem kese hem kalp atisi duyariz daha oncesinde hic cagirmadi bence 9.haftada hersey daha guzel sonuclanir sizin icin

Eşinizde çok üzüldü madem niye bu stresi 1 hafta çekeceksiniz.keyfinize gitmiyorsunuz ve stres çok tehlikeli birsey hamilelikte.esiniz götürmüyorsa siz kendiniz gidin içiniz rahat etsin

Back