- 16 Kasım 2024
- 281
- 52
- 13
- 20
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Hayırlı akşamlar canım bende her kalbimin batmasına sıkışmasına doktor doktor gezdim hicbirsey yok dediler her gece acillik oluyordum sonra 2 saatte bir kan verip degerime bakıyorlar birşey çıkmıyordu sonra bir doktor bulduk.Kalbimdeki kalp kapakciginda kaçak olduğunu romatizmal mitral kapak yetmezliği teşhisi kondu her soğuk yediğimde kuluncum kalkıyor kalbime baskı yapıyor.hemen kalbimin hizasında yakın yapıştırıyoruz o beni rahatlatıyor. Ayaktaki romatizmadan dolayı olmuş maalesef dikkat etmek lazım.Cok üşüyen birimisiniz açaba? Daha çok yazmak isterim ama çok uzun oluyor.herkese merhaba, bu sıralar stresliyim öncelikle bunu söyleyeyim. iç hastalıkları, acil ve kardiyoloji hepsine gittim kalbimde bir sorun olmadığını söylediler. yaşımdan dolayı zaten başlarından göndermişler gibi hissettim. eko, ekg ve efor hepsine bakıldı bir şey çıkmadı. bu sıralar yine kalbim ağrıyor, soğuk vs. ağrı yapar mı? babamın yaşından dolayı bir damarında %70 tıkanıklık çıktı anjiyo oldu. ben de korktum açıkçası. yaşayan varsa dinlemek isterim. buraya defalarca konu açtım bununla alakalı evet ancak bu şekilde rahatlayabiliyorum.
bilmiyorum ki normal gazdan mı bahsediyorsunuzGazınız olabilir mi ?
yaşadığım yer Erzurum soğuk yani epey. yazmanızı isterim daha şu an ben de emin olamadım acaba birkaç doktora daha mı gitsemHayırlı akşamlar canım bende her kalbimin batmasına sıkışmasına doktor doktor gezdim hicbirsey yok dediler her gece acillik oluyordum sonra 2 saatte bir kan verip degerime bakıyorlar birşey çıkmıyordu sonra bir doktor bulduk.Kalbimdeki kalp kapakciginda kaçak olduğunu romatizmal mitral kapak yetmezliği teşhisi kondu her soğuk yediğimde kuluncum kalkıyor kalbime baskı yapıyor.hemen kalbimin hizasında yakın yapıştırıyoruz o beni rahatlatıyor. Ayaktaki romatizmadan dolayı olmuş maalesef dikkat etmek lazım.Cok üşüyen birimisiniz açaba? Daha çok yazmak isterim ama çok uzun oluyor.
geçmiş olsun, aminGeçmiş olsun bu arada Rabbim şifalar versin hepimize benim hastalığın tedavisidd yok ileri yaşta kalp kapakcigi değişecekmis.Sadece aydan aya deposilin vuruluyorum. Çok agrirsa oda yada aspirin aliyorum.
Ya çok soğuk orası boynunuzda fıtik varsa veya çocuk emziriyorsanix süt kaldıysa oda aynı ağrıları yapuyor.yaşadığım yer Erzurum soğuk yani epey. yazmanızı isterim daha şu an ben de emin olamadım acaba birkaç doktora daha mı gitsem
Ya çok soğuk orası boynunuzda fıtik varsa veya çocuk emziriyorsanix süt kaldıysa oda aynı ağrıları yapuyor.Saglik ocağına gidin ASO değerinize baktırın. Kanda enfeksiyon olabilir.yaşadığım yer Erzurum soğuk yani epey. yazmanızı isterim daha şu an ben de emin olamadım acaba birkaç doktora daha mı gitsem
yok bekarım henüz 20 yaşındayım zaten. fıtık için gitmiştim öyle bir şey çıkmadı acaba sinir sıkışması yapıyor olabilir miYa çok soğuk orası boynunuzda fıtik varsa veya çocuk emziriyorsanix süt kaldıysa oda aynı ağrıları yapuyor.
enfeksiyon belirtisi daha ağır olmaz mı?Ya çok soğuk orası boynunuzda fıtik varsa veya çocuk emziriyorsanix süt kaldıysa oda aynı ağrıları yapuyor.Saglik ocağına gidin ASO değerinize baktırın. Kanda enfeksiyon olabilir.
Evet bir gün ölcem zannettim kalbim bi sıkışıyor ağrıdan falan duramıyorum iki gun hastaneye gide gele yoruldum meğer gazım varmışbilmiyorum ki normal gazdan mı bahsediyorsunuz
ASO değeri romatizma değeri canım zaten bu kalp kapağı kaçağı 15 20 yaslarda romatizma hastası olanlarda çıkıyor maalesef çocukken bilinmiyor.Fsrkedilirse anca bilinir.enfeksiyon belirtisi daha ağır olmaz mı?
yaa nasıl anlayacağız bunuEvet bir gün ölcem zannettim kalbim bi sıkışıyor ağrıdan falan duramıyorum iki gun hastaneye gide gele yoruldum meğer gazım varmış
yani doktor bir şey yok demişti ama emin olamadımASO değeri romatizma değeri canım zaten bu kalp kapağı kaçağı 15 20 yaslarda romatizma hastası olanlarda çıkıyor maalesef çocukken bilinmiyor.Fsrkedilirse anca bilinir.
Bazen kas ağrısı oluyor. Üşütme ile alakalı çok oluyor bende. Derin nefes alırken de sancı oluyorsa kas ağrısıdır.herkese merhaba, bu sıralar stresliyim öncelikle bunu söyleyeyim. iç hastalıkları, acil ve kardiyoloji hepsine gittim kalbimde bir sorun olmadığını söylediler. yaşımdan dolayı zaten başlarından göndermişler gibi hissettim. eko, ekg ve efor hepsine bakıldı bir şey çıkmadı. bu sıralar yine kalbim ağrıyor, soğuk vs. ağrı yapar mı? babamın yaşından dolayı bir damarında %70 tıkanıklık çıktı anjiyo oldu. ben de korktum açıkçası. yaşayan varsa dinlemek isterim. buraya defalarca konu açtım bununla alakalı evet ancak bu şekilde rahatlayabiliyorum.
yani doktor bir şey yok demişti ama emin olamadım
Doğrudur cnm benimde hiç kalbim mudmain olmuyor doğru bulmadigim şeyleri bana psikolojik dediler.Her gitmeye biirsey yok dedi doktor.En son gittiğimde derdimi bulan oldu şükür.yani doktor bir şey yok demişti ama emin olamadım
yürüyüş yapın kayısı yiyin bagırsakları bi boşaltın .Google’dan bakın gazımı nasıl atarım dieyaa nasıl anlayacağız bunu
nasılKulunç kalkmasida olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?