- 25 Kasım 2020
- 335
- 267
- 34
-
- Konu Sahibi birkimsecik
trendyoldan bıi ilaç aldım ben şırınga gıbı sıkmalı baya ıyı geldiKızlar selam, yeni evimize taşındık ve ev ilk boşken kalorifer böceği görmüştüm birkaç defa. Eve yerleşmeden evi ilaçladık.(kendimiz)
Eve yerleştikten sonra birkaç hafta hiç görmedim. Ancak şuan hatta bu sabah ve dün yavru gördüm birer tane. Bunların kesin anneleri de vardır büyük büyük. İstila etmesinden korkuyorum. Şu tabletler oluyor onlardan koyayım birkaç yere diye düşünüyorum.
Bunlara kesin çözüm bulan var mı? Başından böyle bir durum geçen. Tavsiyelerinizi almak isterim. Aşırı tiksinç bir şey tahmin edersiniz ki....
Evi çoktan almıştık. İlk evi görmeye gittiğimizde görmedim ki. Gördüğümde her şey için çok geçtigördüğünüz halde neden taşıdınız. Bir böcek varsa 10bin den fazla yumurta vardır. profesyonel ilaçlama yaptırmanız veya çıkmanız lazim
Bir ilaçlama yetmeyebilir. 15 gün arayla iki ilaçlama yaptırın.Evi çoktan almıştık. İlk evi görmeye gittiğimizde görmedim ki. Gördüğümde her şey için çok geçti
Bana mesaj atar mısınız rica etsemtrendyoldan bıi ilaç aldım ben şırınga gıbı sıkmalı baya ıyı geldi
attım ürünün ne olduğunu vs biz faydasını gördükBana mesaj atar mısınız rica etsem
İlaçlama yaptırın, kesin çözüm..Kızlar selam, yeni evimize taşındık ve ev ilk boşken kalorifer böceği görmüştüm birkaç defa. Eve yerleşmeden evi ilaçladık.(kendimiz)
Eve yerleştikten sonra birkaç hafta hiç görmedim. Ancak şuan hatta bu sabah ve dün yavru gördüm birer tane. Bunların kesin anneleri de vardır büyük büyük. İstila etmesinden korkuyorum. Şu tabletler oluyor onlardan koyayım birkaç yere diye düşünüyorum.
Bunlara kesin çözüm bulan var mı? Başından böyle bir durum g
eçen. Tavsiyelerinizi almak isterim. Aşırı tiksinç bir şey tahmin edersiniz
Bence binada da vardır ya soracağımEğer binada varsa binadaki her dairenin ilaçlaması lazım. Komşulara sorun böyle bir problem varmi onlarda
İlaçlamayı tüm sipürgelikler ve giderlere yapın tüm kenarlara yapın 3 gün silmeyin yerleşsin oraya