ben de 5 li ralamları uzun süredir görmedim canim umarım 1-2 aya gorürürüzİki ay dolduğunda inşallah 5 li rakamları görürüm .Çok istiyorum.Yaklasik 13 yıldır 5 li rakamları görmedim.İnsallah bu sefer görmek için çok çaba sarfedicem.
Yarın tartı günü sabah kahvaltıdan önce tartılmayı unutmayın
tabiki ac karnına hemen tartilicaz canim.
Hiç unuturmuyumYarın tartı günü sabah kahvaltıdan önce tartılmayı unutmayın
Sen bence 1 aya kalmaz görürsün eğer 1000 kaloriyi gecmezsen.Hic merak etmeben de 5 li ralamları uzun süredir görmedim canim umarım 1-2 aya gorürürüz
.ki ben görücegimize inaniyorum.
inşallah canım hepimiz görelim ve bir daha o pis kiloları hiç almayalımSen bence 1 aya kalmaz görürsün eğer 1000 kaloriyi gecmezsen.Hic merak etme
Harikasın canım azmini hiç kaybetmeden yola devamGünaydın canlar:62.9 geldim bu sabah..uzun suredir takılı kalmıştım.1.200 gr vermişim..
16 Mayıs:64.1
25 Mayıs:62.9
1 Haziran:
8 Haziran:
15 Haziran:
22 Haziran:
29 Haziran:
6 Temmuz:
15 Temmuz:
22 Temmuz:
29 Temmuz:55
tabloma yazdım
canım tebrik ederim.Kiloya göre yavaşlıycak bizim de kilo verme hızimız..Bu arada boyun kaç ?50 mi hedefin?Kızlar ben de 51.9 um. Geçen hafta ptesi kilom kaçtı bilmiyorum ama o pazatesinden önceki cuma kilom 52.2 idi.Yani 10 günde 300 g .
Bu sonuç beni mutlu ediyor çünkü ben hedefime yakınım ve hızlı kilo vermek istemiyorum o yüzden.Ben böyle giderim haftada 300-500 g şeklinde
Canım sorun değil burda da yazabiliriz.Ben bazen kendi gunlugumde de not alıyorum
tebrikler canımSelam kizlar ben geç uyandım kusura bakmayın.Uyanir uyanmaz kıyafetleri çıkarıp tartıldım.Fakat büyük tuvalete çıkamadım belki ondandır bilmiyorum.Kilom 67.80 geldi.Birde sanırım Spor yorgunluk falan derken vücudum da sismede olmuş olabilir.Yani dün 67.40 idim .Bugün 67.80 .Geçen hafta 68.50 idim.Yinede yaklaşık 700 gram gitmiş olsun .Yarın tekrar tartilicam çünkü tam bir hafta olmuş olucak .
tamam o zaman burada devam edelimCanım sorun değil burda da yazabiliriz.Ben bazen kendi gunlugumde de not alıyorumUzun süre önce başlamıştım orda zayıflama işine orayida bırakmıyorum