Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Günaydınn :) :KK66:

Liste de spor da çok güzel, aynen devam :KK69:

Günaydın bu arada :KK9:

01/02/2011 Salı

Sabah

1 küçük anne poaçası
40 gr tulum peyniri

Ara

1 bardak süt

Öğle

1 kepçe ezogelin çorba
5 kaşık patates yemeği
3 kaşık yoğurt

Ara

1 portakal

Ara

10 fındık+8 badem

Akşam

2 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
8 kaşık arapsaçı yemeği (bilen var mı bu yemeği acaba )

Toplam: 1350 kalori civarı
Spor: 30 dakika bantta 5 km hızla yürüyüş

kahvaltım..

[1] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[5] Salam 1 DİLİM 29
[6] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[7] Ekmek 1 DİLİM 65

Toplam : 239.35 kal.

spor;
45 dk plates
45 dk yürüyüş

sabah kalkarkalkmaz 1 bardak limonlu sıcak su
arada 1 bardak 5i 1 yerdee

Günaydın kızlar :KK34:

menümü akşam gelince yazıcam bugün dışarıda geçecek arkadaşlar filan umarım fazla bir eşy kaçırmam görüşürüz :KK16:

çok teşekkür ederim nightwinglover.ben de bakiyim kaç kalori almam gerektiğine:KK54:

Ne demek, birbirimize yardımcı olmak için burdayız :KK16:

Hep birlikte :KK4:
Bu arada siz de ne kadar çok kilo vermişsiniz :nazar:

Çok uzun zaman aldı, zorladı ama çok şükür bir kısmı verdim fazlalıkların :)
Hepimiz mutlu sonları görürüz inş :nazar:

2. GÜN

Beyaz ekmek (40 gr) - 120 cal

1 bardak çay ( 1 küp şekerle) - 20 cal

4 adet iri zeytin - 70 cal

25 gr fıstık - 140 cal

Yarım muz - 60 cal

toplam: 410 cal :KK55:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :KK34:

menümü akşam gelince yazıcam bugün dışarıda geçecek arkadaşlar filan umarım fazla bir eşy kaçırmam görüşürüz :KK16:

Her şeyden az az yiyerek, aç kalmadan güzel bir gün geçir canım :KK16:

Arkadaşlar ben yabancı bir siteye üyeyim kalori sayımı üzerine. 1 seneyi geciyor ve cok faydalı. Hesaplamalar vs her seyi kendi yapıyor. Yiyeceklerin kalorileri mevcut siz tıklıyorsunuz o o günki profilinize atıyor bilgileri ve analiz cıkarıyor gün sonunda. Spor vs hepsi mevcut. Acaip iyi bir site ama ingilizce.

Merhaba

Bu sitenin adını özelden yazabilirsen çok sevinirim. Bir sürü site var kalorileri gösteren ama çok farklı sonuçlar çıkabiliyor. Hangisine bakacağımı şaşırıyorum

KAHVALTI
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
çökelek (taze) 50 gr. 40 cal.
TOPLAM-305 cal.

1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM-60 cal
ÖĞLE YEMEĞİ
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.
TOPLAM-301 cal.

Merhaba arkadaşlar

Hem kadınlar kulübünde yeniyim hem de bu diyette. 3 hafta kadar önce lahana çorbası diyeti yaptım kaçamak yapmadan ama en fazla 1-2 kilo anca verdim. Sonraki hafta dikkat etmediğim için aynen geri aldım. Ben de bu yöntemi deneyerek kilo vermek istiyorum. Başlayalı 8 gün falan oldu. Boyum 160 kilom 65 hedef kilom 52 diyeyim ama 55 de olur :))) Günlük 2-3 lt su içiyorum. Her gün aynı oranda kalori almadım. Bir gün 800 bir gün 900 bir gün 1250 değişik değişik oldu. Haftasonu da biraz fazla kaçırdım ama günlük almam gereken kalori ihtiyacımı aşmamışımdır. Yani umarım öyledir. Bu şekilde dalgalanmalar farklı etki eder mi? İnternette 1700 olarak hesapladım almam gereken kalori ihtiyacını. Heralde bunu 1200e falan indirmeliyim ki kilo vereyim dimi? Çok daha az kalori alırsam da kilo alımı yavaşlıyo yada duruyor diye duydum bilgisi olan var mı bu konuda. Henüz kilo veremedim :KK43:(( Umarım yaptığım heseplamalar da doğrudur. Kararlıyım kilo vermek istiyorum. 1 gün pilates ve 2 gün step olmak üzere haftada 3 gün spora gidicem. Temmuzda düğünüm var inşallah. 4 ay içinde 12 kilo kadar vermek istiyorum. Kilo veremedğimi görünce moralim bozuldu biraz ama yine de bırakmayacağım tabi. Bana da yardım ederseniz fikir verirseniz çok sevinirim. Başarır mıyım dersiniz :)

KAHVALTI
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
çökelek (taze) 50 gr. 40 cal.
TOPLAM-305 cal.

1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM-60 cal
ÖĞLE YEMEĞİ
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
ekmek - kepekli 1 dilim 60 cal.
çoban salatası 1 por. 58 cal.
TOPLAM-301 cal.

Toplam 600 kalori yapıyor. Kalorileri para gibi düşün :KK1:
Senin ortalama 1100 kalorin var, bütün günü bununla geçireceksin. Paranı nasıl harcardın? :)
Mesela geriye 500- 600 kalorin kaldı, bunu aşmamak için meyve, sebze, yoğurt, yumurta gib şeylere yönel canım.
Akşam sadece çorba, yoğurt ve salata ile geçirebilirsin :)
Benim prensibim ne yersen ye, hatta pasta, börek ve çörek de olabilir ama gün içinde dengele :)
Bence akşama limit aşmazsan çok da güzel bir liste olur canım :KK71:

Hoş geldin Lavanta :)

Kalori diyetinde yasak olmadığı için yiyecekler konusunda herhangi bir tavsiyede bulunamam ben :)
O an canın ne çekerse, elinin altında ne varsa ye derim ben :KK1:
Ben yiyeceklerin miktarı konusunda yardımcı olabilirim, aynı şekilde diğer arkadaşlarla :)
Mesela şunu yicem, kalorisi ne kadar dersin, elimizden geldiğinca yardımcı oluruz ama onun dışında yiyeceklerin ve hayatın tadını çıkar, tıpkı benim gibi :KK9:
Kuş gibi hafifim, eziyet çekmiyorum, kendimi kısıtlanmış hissetmiyorum, mutluyum ve kilo veriyorum.
Daha ne olsun ki :KK16:

Merhaba arkadaşlar

Hem kadınlar kulübünde yeniyim hem de bu diyette. 3 hafta kadar önce lahana çorbası diyeti yaptım kaçamak yapmadan ama en fazla 1-2 kilo anca verdim. Sonraki hafta dikkat etmediğim için aynen geri aldım. Ben de bu yöntemi deneyerek kilo vermek istiyorum. Başlayalı 8 gün falan oldu. Boyum 160 kilom 65 hedef kilom 52 diyeyim ama 55 de olur :))) Günlük 2-3 lt su içiyorum. Her gün aynı oranda kalori almadım. Bir gün 800 bir gün 900 bir gün 1250 değişik değişik oldu. Haftasonu da biraz fazla kaçırdım ama günlük almam gereken kalori ihtiyacımı aşmamışımdır. Yani umarım öyledir. Bu şekilde dalgalanmalar farklı etki eder mi? İnternette 1700 olarak hesapladım almam gereken kalori ihtiyacını. Heralde bunu 1200e falan indirmeliyim ki kilo vereyim dimi? Çok daha az kalori alırsam da kilo alımı yavaşlıyo yada duruyor diye duydum bilgisi olan var mı bu konuda. Henüz kilo veremedim :KK43:(( Umarım yaptığım heseplamalar da doğrudur. Kararlıyım kilo vermek istiyorum. 1 gün pilates ve 2 gün step olmak üzere haftada 3 gün spora gidicem. Temmuzda düğünüm var inşallah. 4 ay içinde 12 kilo kadar vermek istiyorum. Kilo veremedğimi görünce moralim bozuldu biraz ama yine de bırakmayacağım tabi. Bana da yardım ederseniz fikir verirseniz çok sevinirim. Başarır mıyım dersiniz :)

Toplam 600 kalori yapıyor. Kalorileri para gibi düşün :KK1:
Senin ortalama 1100 kalorin var, bütün günü bununla geçireceksin. Paranı nasıl harcardın? :)
Mesela geriye 500- 600 kalorin kaldı, bunu aşmamak için meyve, sebze, yoğurt, yumurta gib şeylere yönel canım.
Akşam sadece çorba, yoğurt ve salata ile geçirebilirsin :)
Benim prensibim ne yersen ye, hatta pasta, börek ve çörek de olabilir ama gün içinde dengele :)
Bence akşama limit aşmazsan çok da güzel bir liste olur canım :KK71:

evet canım haklısın daha dengeli bir liste yapmam gerek.bugunluk böyle olsun.akşam da fazla kacırmdan dengelerim.yarına daha iyi bir liste yaparım.

X