- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
Kilo verince boyda 1-2 cm fark olur mu acaba? :)
daha uzun duruyorsun uruz. kilo verince
bende hala kahvaltıyapmadım ekmek,peynir zeytinmi yesm
kfleskmi yesem sütle
karar veremeidim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo verince boyda 1-2 cm fark olur mu acaba? :)
geçen sene daha iyyidim ya şimdi oturunc ayayılıyor tabi reglininde etkisi vardır ama
benim keisn 1 hafta kadar proteine agırlık verip incelmem lazım
bu arada sular 40 saat kesik miş benim ev tepede bana gelmesi 50 saati bulur.
bu akşam anneme gidicem o yüzden evd ezor olur çocuklarla susuz
kfleskmi yesem sütle
karar veremeidim
Herkes bayılıyor ama corn flakes yiyemiyorum ya :)
Canım ha corn flakes yemişsin ha ekmek, hiçbir fark yok. Kahvaltılık gevreklerin kalorisi de şeker oranı da düşük değil.
Klasik bir kahvaltı yap peynirli, zeytinli, domates ve salatalıklı. Yanında da birkaç dilim ekmek, ohh mis :)
kfleskmi yesem sütle
karar veremeidim
bende bugün çikolatalı kflakes yedim ne tesadüf :) bu arada uruz abla ( abla dememde bi sakınca var mı ? nasıl hitap edeceğimi bilemedim de :) ) tebrikk ederim :)
bugünkü menüm de :
bir tabak mısır gevreği ve süt :200 cal
bir tabak zeytin yağlı fasulye:176 cal
yoğurt :130 cal
yarım dilim kepekli ekmek :40 cal
ve tavsiyelere uyarak 10 adet badem :100 cal gerçekten tok tutuyomuş :) TOPLAM : 650 cal
sanırım akşam yemeğim de öğle yemeğiyle aynı olur :)
Canım istediğin gibi hitap edebilirsin, hiç sorun değil :)
15 adet badem 100 kalori ediyor. 5 adet badem öksüz kalmış, hadi onları da ye
Akşam öğlen yemeğinin aynısını yesen de kalorin az kalıyor, 1 kase yoğurt ve meyve ekleyebilirsin listene.
1 domates, 1 salatalık dogradım salata gibi
üzerine aknaz peynir serptimm, limon birazda pul biber tuz 2 dlm ekmekle yuttum
ama henüz aldıgım kalori 290 ett bugünde 1200 tamamlamam zor olucak sanırım
uyumuşum azcıkkk
kalkınca acaip acıkmıştım
15 kirz 4 kayısı 2 ceviz 200 kadar yogurt yedim
afiyet olsun banum. kıs sen anacına gitmedinmiydi.
kl. doldurmak bukadar zor olmamalı banum ,kuru yemiş ye meyve ye..
kıslar sizlerden duyup kalori sepetine üye oldum ay negüzel siteymiş. ben hergün yediklerimi günlügüme yazarım beni bilenler bilir .ama hiç kl sayarak yapmamıştım bu işi . hatta ben hiç kalori saymadım şimdiye desem yeridir ..
genelde monti tarzında besleniyorum gl endekse dayalı ama ek olarakda kalori sepetinden yararlanıp kl de sayayım . bakalım ne olcak
birde ben baya spor yapıyorum bazı günlerde . sporla yaktıgımız kl yediklerimizin kalorisinden çıkarılacak ona göremi günlük almamız gereken kl hesaplanacak :44:
heppera abllam yok sanırım ,epeydir görmüyorum mesajlarını .. uruzcum sende bu konuda baya deneyimlisin ... soruma cevap alabilirmiyim . şimdiden teşekkürler.
abla o işe bende bi çözüm bulamadım ama spor yaparsam 1200 yapmazsam 1000 kalori alıyorum
azen doldurmak zor oluyor inann bende kuruyemiş ekliyorum hemen ardında
Ben sporla harcadığım kalorileri günlük kalori hesabına katmıyorum, yani onlar yanıma kar olarak kalıyor :)
Ben genel bir aralık belirledim, 1200-1600 kalori arasında olmaya dikkat ediyorum her gün, spor yapsam da yapmasam da.
Senin için de bu aralıkta olmak iyidir bence, buna ilaveten spor yaparsan tabii ki daha iyi sonuç alırsın :)
teşekkürler uruz.
benim vermem gereken kilo 6.7. kilo civarında . 1200 kl iyidir diye düşündüm . bazal meto hızımda bu civarlarda sanırım ..
sporla harcadıgımda vucuddan gitsin artık