- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
günaydin canlarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepinize ii zayiflamalar
moralim bugün biraz bozuk ne yaparsam yapayim kimseye yaranamiyorum
neyse
bugün ve dün tari beni 62,1 gösterdi
pazar günü tarti 62,4 göstermisti ya hani cumartesi günü yedigim mercimekten sonra neyse anlamadigim konu ise daha cumartesi sabahi ve ondan baya öncesine kadar hep tarti 61,8 gösteriyordu.
nlduda birden gördügüm kiloya bile düsemedim hatta ben 61,2 yi bile görmüstüm mayis sonu.
anlayamadim gitti. neyse yediklerimi yazayim
Merhabalar canım.
Eğer diyetine riayet ediyorsan, ciddi kaçamaklar yapmadan ve asla pes etmeden devam ediyorsan tartıdaki oynamaları göz ardı etmelisin. Tartı bazen +1 gösteriyor, hatta bazen diretip uzun süre de böyle gidiyor ama sonra birden düşmeye başlıyor, her gün -200, -500, -300 gr derken bir bakıyorsun aslında kilo vermişsin :)
Diyet değişikliği yaptığım dönemde kaçamak yapmamama rağmen 1 kilo almıştım ben. Bu beni çok demoralize etti ama pes etmedim. Sonra bir baktım, her sabah az az gidiyor. Dün tartıda -300 gram görmüştüm, bugün de -500 gr gördüm. Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Uzun sözün kısası, doğruyu yaptığını biliyorsan tartının küçük hilelerini asla dert etme
Ek olarak, reglin yaklaştığında, regl süresince ve reglden sonra 1-2 gün tartıya çıkma. Bu dönemlerde tartının gösterdiği rakamlar sadece sinir bozar.