- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
bu saate kadar 665 kalori yemişim akşam karpuz ve kıvırcık salatası yemeyi düşünüyorum ekmeksiz :)
birazda yogurt ye bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu saate kadar 665 kalori yemişim akşam karpuz ve kıvırcık salatası yemeyi düşünüyorum ekmeksiz :)
birazda yogurt ye bence
benimde göbeğimi eritmem lazım kafayı yicem
TATİLDE KİLO ALANLAR
arkadaşlar malum tatil zamanı...bu yazı hepimize.
benimde göbeğimi eritmem lazım kafayı yicem
maşallah 25 kılo vermişsin nasıl verdin kalori hesabıylamı ne kadar zmaanda verdin
En güzeli her şey dahil tatillere gitmemek :)
Açık büfede binbir çeşit yemek olunca insan Allah tarafından sınanıyor resmen
Pansiyon ya da butik otel en güzeli, daha organik ve ne yiyebileceğine de sen karar veriyorsun.
bendede göbek var kızlar hemd e5 kilo alınc anasıl fırladı
tatile gidicez birde temmuz 22 de ne olcka bilmiyorum
abla benim için kopyaladın snaırım bu yazıyı bizde herşey dahil sistemle idiyoruz ve insan aman tatil diyip yiyorr yani
yemeyen görmedim hiç, ama aktivite ve spor yapmak alzım yüzme ile zaten veriyorsun aldıgını
biz çocuklardan kaynaklı yarım pansiyona gidemiyoruz çünkü bizim için daha pahalıya denk geliyor.
otelin spor salonu var sabahları oraya gitmeyi düşünüyorum
yada mp3 mü yanıma alıp sabah yürüyüşü yapmayı
teşekkür ederim..darısı başına canım..çoğunu kalori sayarak verdim..ama arada farklı diyetler de denedim..1 yılı geçti diyete başlayalı..
uruz geçen sene tatilde diyet mi olur ya dedim15 günde yaklaşık 5 kilo aldım döndüm
bendede göbek var kızlar hemd e5 kilo alınc anasıl fırladı
tatile gidicez birde temmuz 22 de ne olcka bilmiyorum
abla benim için kopyaladın snaırım bu yazıyı bizde herşey dahil sistemle idiyoruz ve insan aman tatil diyip yiyorr yani
yemeyen görmedim hiç, ama aktivite ve spor yapmak alzım yüzme ile zaten veriyorsun aldıgını
biz çocuklardan kaynaklı yarım pansiyona gidemiyoruz çünkü bizim için daha pahalıya denk geliyor.
uruz geçen sene tatilde diyet mi olur ya dedim15 günde yaklaşık 5 kilo aldım döndüm
Kızlar karpuzla ilgili yazdıklarınızı okuyorum da, fazla hesaplıyorsunuz. Benim hassas tartım var. Daha demin ara öğünde karpuz tartıp yedim. İskambil destesi büyüklüğünde ya da kepek ekmeği dilimi boyutunda ama çok az daha kalın 2 dilim yedim. Tek iskambil destesi kadar olanı 100 gr ve 25 kalori. Yani 2 iskambil destesi kadar karpuz 200 gr ve 50 kalori. Pişman oldum şimdi fotoğraf çekmediğime. Çekmeye çalışacağım bi daha yediğimde.