- 2 Mayıs 2012
- 527
- 316
Selam kızlar nasılsınız?
nerelerdesin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar nasılsınız?
60 olsan tam fıstık olacaksın desene, böylede hic göstermiyorsun çünkü:)kaçtan 77 ye düştün ve kadar zamanda? Merak ettim
ege üniversitesi canım eşin nerden mezun
canım yarın tam iki ay olacak mart 13te bir başladım sıkı sıkı,o dönem 86 mı neydimm şükür şimdi kendimi daha harektli hissediyorum burası tam bir doping yuvası.
hanımlar ayrıca ne fark ettim biliyor musunuz? bugün yeğenime aburcubur alayım diye gittim , obez bir ruha sahip olsaydım bi 50 tl harcardım hem bedenime hem de cebime zarar veriyormuşum önceden bunu fark edince içim yandı...yazık dedim kendi kendime..
Canım ben temmuzda dogum yaptım 77 kiloydum doğumdan sonra ama dediğim gibi 3 4 ay icinde ye iç yat anneler bizde filan bı tartildimki 87 olmuşum, dikkat etmeye başladım ama emzirdigim için cokta olmadı tabi, diyetisyene gittim ,kavitasyona radyofrenkansa filan ama ancak 3 ayda 4 kilo verebildim, en son 16 Nisan'da bu kalori sayma isine başladım o gün 83,2ydim, dün sabah tartildigimda 78,5:))) benim için Cook büyük basarı, ins devamida gelir
canım kavitasyonun faydasını gördünmü ben 4 seans gittim bi işe yaramadı gibi bıraktım gitmeyi 4 seansım daha vardı ama sıkıldım...
nerelerdesin canım
Burdayim ama disardayim canim. Telefondan yaziyorum. O yuzden fazla rahat yazamiyorum. Bugun kacamak gunum. Gezmeye gittik, evde yapilmis yas pasta yedim. Gezmeye gidince kesin yeniyor. Bir de herkes zayiflsmissin artik o kadar da kisma diyebiliyor ama ben nadir gidiyorum oturmaya.
Yarin telafi ederim insallah
Burdayim ama disardayim canim. Telefondan yaziyorum. O yuzden fazla rahat yazamiyorum. Bugun kacamak gunum. Gezmeye gittik, evde yapilmis yas pasta yedim. Gezmeye gidince kesin yeniyor. Bir de herkes zayiflsmissin artik o kadar da kisma diyebiliyor ama ben nadir gidiyorum oturmaya.
Yarin telafi ederim insallah
Gazi'den canım sen kaçıncı sınıfın, siz artık 5 sene okuyorsunuz dimi
hanımlar basenlerin çok kalın burda da fark edersiniz ama sonunda 77. 500
27 yaşındayım
Eki Görüntüle 414170
hedefim 60 kilo olmak....:2::2:
Bugunku menumu yazayim, artik bu saatten sonra bisey yemem:
Yalniz kalorilerini hesaplamadim henuz ..
Gec kalktim bugun oglen kahvalti yaptik:
Kalkar kalkmaz balli sirkeli su
Kahvalti :
1 yk menemen
2 yk kasarli yumurta
Biraz bal
2 kk peynir
2 dilim kepekli ekmek
(haftasonu olunca boyle kahvalti)
18:00 gibi de izgara levrek ve 1/4 porsiyon kunefe (esim soyledi ucundan azcik aldim napim)
Aksam da yapabilirsem zayiflama cayimdan icerim.
Egzersiz de yaparsam ne ala!