- 9 Kasım 2010
- 5.867
- 3
günaydın yol arkadaşlarım,birazcık ara vermiştim forumumuza girmeye,maalesef farkında olmadan kalori sayımınada ara vermişim,haftasonu anneciğimin doğumgününü kutladım(ikimiz başbaşa)onu şımartmak için pastalar yaptım,kahvaltılara götürdüm,sevdiği yemekleri yaptım,onun hatırına saymadım kalorileri ama yinede abartmadım o yüzden bu haftayı biiiiir grramm bile vermeden kapattım olsun....bugün yine sımsıkı sarıldım diyetime, kalori sayımının en çok bu yönünü seviyorum,Maddonnamiss arkadaşım gerçekten hiç 81 gibi görünmüyorsun,benim boy avantajım var yinede aynı görünüyoruz,senin baskülün yanlış tartıyo olmasın :)) airlikfeer baş dönmesinden ben de muzdaribim diyetin yan etkisi olsa gerek,
Hepbera arkadaşım buranın açık büfe kahvaltılarıdır kilolarımın suçlusu,geçen pazar benim ufaklığın veli kahvaltısına gittim,güya dikkat ettim tek öğünde 1200 kalori almışım,o gün başka hiç bir şey yiyemedim,katılmasakmı ne yapsak bilemedim.
günaydın canım açık büfe kahvaltı mı ohhh olsada yesem demicem ama az sonra kahvaltım var1 dilim ekmek peynir zeytin yada çorba