- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 52
hepbera ablayla aynı takımdaydık. beraber kalori sayıyorduk
hala devam ediyoruz, maşallah bize , dimi abla
evet canım..hoşgeldin yeniden...
selam, hoşgeldin
sizi öncelikle tebrik ederim...ve sizin diyetiniz ile bizlere yol gösterebileceğiniz bilgilerinizi merakla da bekliyorum
sizin maceranız nedir??
kusura bakmayın böyle pat diye soruyorum ama zayıflama yolunda iyi örnekler mutlu ediyor beni ve feyz alıyorum ama en çok da şunu merak ediyorum bitkinlik yorgunluktan ziyade probleminiz oldu mu??
ya bu bitkinlik olayı bugün bendede oldu yani bitkinlik değilde baş dönmesi gibi başlarda normal diosanız tecrübelerinize güvenerek rahatlıyorum :)
bitkinlik ve yorgunluk sebebi almış olduğunuz kalori miktarının size yetersiz gelmesi..yani bazal metabolizma hızınıza göre düşük olması...ben 10 aydır diyetteyim..hiç aç kalmadım..hiç bitkin olmadım..az yiyerek kilo verilmiyor canlarım..ne kadar gerekiyorsa o kadar yemelisiniz...
ya 1200 de bile yavaşladı kilo eksilmesi hepbaracıım,ilk haftalarda 2 şer 2 şer eksiliyordum şimdi 100 gram 100 gram ,artık 1400 alsam daha kilo alırım gibi geliyo,
canım benim..baştan yanlış başlamışsın zaten..1000 kaloriyle işe girişmişsin..şu anda kilo vermen azaldıysa metabolizman yavaşlıyor demektir..eyvah ki ne eyvah...metabolizmanı yeniden hızlandırman için yüksek kaloriyle beslenmelisin..o ara biraz kilo alırsın ama sonra daha hızlı verirsin..benim bi arkadaşım diyetisyene gitti.çok az yemesine rağmen kilo veremiyordu..diyetisyen ona 1600 kalorilik liste vermiş.açıklaması aynı...
günaydınnnn geçen haftaya göre -200 gr dayım cnm sıkıldı ya koskooca hafta 200 gr
dün çok yyürümüştüm acaba ondan ödem olmuşmdur bilemiyorum
kilon takılmıştı da ondan kalori sayımına geri dönmüştün değil mi canım..işte sana 200 gram...nihayet yeniden kilo vermeye başladın.bence bu güzel bi haber..