- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
o kaynanayi var ya ben benimkide gecen hafta gittik hiç demiyo zayiflamissin guzel olmus diye.bu diyete baslamadan once sofra basinda bu sofrada bitek haticenin kilo problemi var demisti.halbuki kendisi 145cm boyla 80 kilo. bi sinir oldum.ama bak faydasida oldu ogun bugundur rejimdeyim. bilseydi olumlu yonde bi etki yapacagini kesin soylemezdi. o beni rencide etmek için soylemisti. cevrenin destegi cok onemli. onlar destek olmadiginda cok zorlaniyoruz. benim esim eskiden onumde abur cubur yerdi, o yedikce benimde canim cekerdi.bir dayanirdim iki dayanirdim en sonunda bende baslardim yemeye.ama bu sefer ondada seker ve kolestrol yuksek cikti ve dr dikkat etmesini soyledi.simdi hiç abur cubur almiyoruz eve.olmayincada yenmiyor.
veee bugun tartida 62 rakamini gordum cok sukur esim 3 gundur yok oglenleri karnim tika basa dolana kadar yiyorum aksamlarida sadece yagsiz yogurt ve bir meyve yiyorum.ben aksamlari yemeyince daha kolay kilo veriyorum.
evet haticecim, aksam yememek en iyi diyet bence.. yani yememekten kastim öyle ekmekli yagli yemek yiyip üstüne tatlilar meyveler sölenine son vermek, yani yogurt yada haslanmis tavuk gögüsü felan cok ama cok ideal gün icindeki son yemek olarak...
yoooo demezler ttalim, aksine derlerki, noooolmus sana öyle, bileklerin cöpe dönmüs, suratlarin cökmüs hortlaga dönmüssün... valla benim hic de yüzüm öyle cökmez zaten iri ne kadar cökebilirki.. öyle dendigi zaman ince bi yüz yapisina sahibim, bileklerim de cok kibar esim cok begeniyo der daha cok sinir ederim.. millet zaten insanin moralini düzeltcek seyler söylemezki... iki tatli sözü esirger olmuslar.. sanki agizlarindan parayla cikiyor.. benimki de kizkan 45 kiloymus da daha onu anlatir.. boyun zaten kisa onu niye demiyorsun millet direk rakama bakiyor boya bakmiyor.. kaynimin nisanlisi kilomu sordu telefonda o zaman daha yüzyüze gelmemistik, ben de o zaman 64 idim, simdi daha fazlayim, söyleyince demesin mi c.....................s diye ben de senin boyun kac fotoda pek bi bodur duruyosun dedim, ben senin nisanlinla ayni boydayim kiloma c.s derken boyumu da dikkate al, baslari gibi yerden bitme degilim dedim valla acayip sinir oldum ama onu da bozdum yani bosver tatlim sen basariyorsun ya ona bak, onlar iltifat etmese de olur..