- 16 Temmuz 2011
- 290
- 66
Ayrı ayrıhesaplıyorum ben böyle bir durumda,örneğin yöresel böreklerin kalorisi tam olarak yok,kıymasını yağını ayrı hesaplayınca yaklaşık değer çıkıyor, bahsettiğin yemek bence en masum yiyeceklerden biri 550 olamaz diye düşünüyorum,
için feraah olsun cnm ozman sen kıymayı ve makarnayıı ayrı ayrı hesapla
550 kalori degildirr, onlar soslu,yaglı vss degerler
Bence de 550 kalori olamaz ..
oh beybiler içim rahatladı vallahi akşam ....iyi ki sizler varsınız iyi oluyor fikir alışveriişi
bi 700 gr daha gitti...cok mutluyum ya. hafta sonu kaynanamlardaydik kendimi iyi kontrol ettim. kuskus yapmis, ona dayanamam karnim doyana kadar yedim ama aksam sadece meyve yedim, cumartesiyi boyle atlattik. pazarda gozleme yapti ondanda yedim ama yine aksam sadece yogurt yedim veeee tartida 700 g eksi.havalar duzeldigi için 1 saat disarda oglusumu gezdirme bahanesiyle yuruyorum. onunda etkisi var tabi. hafta içi hergun 1 saatte jimnastik.yeniden umutlanmaya basladim tr'ye gelene kadar 55 gorcem galiba.
canım tebrik ederim .... boşver yesin demekten daha iyidir
cAanım tebriksss ederimçok mutluyum tam 1 ay oldu hedef ayda 5 kiloydu,6 olmuş .küsüratlı bir 88 ile başladığım yeni beslenme biçimimde dün itibariyle 82,100 gr görmüş bulunuyorum
benim de diyete başlayalı 1 ay oldu ama akşamları yememe kararım henüz çok yeni ...
ben de bu ay deneme yanılma yolu ile her şeyden hem de her şeyden yiyrek 3.8 kilo verdimmmm bu ay gezimiz var okulda onun için daha dikkat edeceğimmm