Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
airlikfeer tickerin çok güzel olmuş..pembiş pembişsabah tartıldım kızlar..66.8 kiloyum..verdiğim kilo az ama 66 yı görmüş olmak muhteşem bi duygu..
Tebrikleeeeeeer,ben de 7o li kilolarımı görsem 1 aya kadar inşallah,hem kıskandım hem gurur duydum hemşerimle
günaydınnnnnn
benidme kilom 67 geçen haftalara göre eksiyimm amaa çizelgeme göre hala 2 kilo artıdayım
bakalım haftaya neler olucak kalori sayma yöntemi ile
bu hafta hem reglim bitti hemde dün lapa yapmıştımm anlayamadımm
abla senn ne kadar veridn bu hafta?
günaydınnnnnn
benidme kilom 67 geçen haftalara göre eksiyimm amaa çizelgeme göre hala 2 kilo artıdayım
bakalım haftaya neler olucak kalori sayma yöntemi ile
bu hafta hem reglim bitti hemde dün lapa yapmıştımm anlayamadımm
abla senn ne kadar veridn bu hafta?
Allah aşkına lapa ne kuzum?ben biraz konuya uzak kalmışım lapamı yapıyoruz ne zaman ?ne işe yarıyo?
airlikfeer tickerin çok güzel olmuş..pembiş pembişsabah tartıldım kızlar..66.8 kiloyum..verdiğim kilo az ama 66 yı görmüş olmak muhteşem bi duygu..
kızlar ne kadar güzel besleniyorsunuz daha doğrusu şöyli diyim kalori miktarınızın kontrolünü sağlıyorsunuz bende bi ara öyleydim ama artık 4000lere kadar çıkıyorum biliyorum bu çok korkunç ah bi motive olabilsem nasıl başarıyrsnuz bunu kızlar yani acıkınca veya sırf can sıkıntısından gözünüz dönüp yiyecek biseyler aradığınızda nasıl köreltiyrsunuz bu isteğinizi
kızlar ne kadar güzel besleniyorsunuz daha doğrusu şöyli diyim kalori miktarınızın kontrolünü sağlıyorsunuz bende bi ara öyleydim ama artık 4000lere kadar çıkıyorum biliyorum bu çok korkunç ah bi motive olabilsem nasıl başarıyrsnuz bunu kızlar yani acıkınca veya sırf can sıkıntısından gözünüz dönüp yiyecek biseyler aradığınızda nasıl köreltiyrsunuz bu isteğinizi
ben kendi adıma acıktığım zaman süte peynire dadanıyom sütü çok sseviyom allahtan az kalorili sonra kendiimi tutuyom dolaba saldırmamak için aklımdan ne fikirler geçiyo ama yokk yapmıyom çok canım isterse de 1 lokma yiyom yetiyo
benim sorunum da o tatlim yapcak bir sey bulamayinca cikolataya cipse saldiriyorum, mesela az önce bi baktim mutvaga söyle, yiyecek abur cubur yok geldim geri oturdum yerime en güzeli böyle yiyecekleri evde bulundurmamak.. ya da cok dayanilmaz bi yeme istegiyse, canimin cektigi seyin yerien gececek daha hafif bir sey yiyorum..
Tebrikleeeeeeer,ben de 7o li kilolarımı görsem 1 aya kadar inşallah,hem kıskandım hem gurur duydum hemşerimle
canım nasıl olacak fıstık gibi pantolonlara bakıyorum bir de kendime bu boğazı tutacaksın ya da hep moda yorumu yapacak asla o elbiseyi giyemeyeceksin diyorum kendime inan... bu yöntemi dene
kizlar süt ve süt ürünleri hangi gruba giriyor??? proteindi degil mi?? bu konuda bildiklerimizi de paylasalim mi??