Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
[1] Çavdarlı Ekmek 4 DİLİM 220
[2] haşhaş 30 gr 174
[3] Elma 1 ADET 60
[4] Tereyağ 20 GRAM 143.4
[5] Meyve şekeri 50 GRAM 150.5
[6] Krem Peyniri 20 GRAM 68.2
[7] Süt 0.1 LİTRE 68
[8] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[9] Diet Etimek 4 DİLİM 120

toplam: 1074kalori

kızlar bende bugün abarttım akşamı meyveyle geçiricem dengelemek için

hoşgeldin canım emin ol yalnız kalmazsın burada olmasaydım kilo veremezdim ben
teşekkür ederim canım ayran detoksunu perşembe günü yapmayı düşünüyorum cumada tartıya .ıkınca iyi bir motivasyon olur diye düşünüyorum bana katılabilirsin
menünde güzel beğendim canım

sevgilim_benim - canım cuma cumartesi kalorilerin çok düşük bence daha dikkatli ol sağlığını kaybedersin giden kilolarda çabuk döner

canım beğendim menünü hem sebze hem et dorucucu sağlıklı.. sosis hariç tabi ama pazar günü oluyor işte ne yapalım bende sucuk yedim :26: ayran detoksunu perşembe denicem sonrasını bilmiyorum burada paylaşırım

aradaki çikolatalar olmasaymış yinede kötü değil menün hep yarım porsiyon yemişsin.. yarından tezi yok abur cuburu kesmelisin bak nasıl kilo veriyorsun

güle güle giy canım iyi günlerde inşallah çok beğendim

sevgilim_benim - canım cuma cumartesi kalorilerin çok düşük bence daha dikkatli ol sağlığını kaybedersin giden kilolarda çabuk döner
güle güle giy canım iyi günlerde inşallah çok beğendim

biliorum tatlım düşük ama bugün zaten çok yedim daha çok dikkat ederim merak etme ayakkabılarımıda beğendiğin için saolllll

aradaki çikolatalar olmasaymış yinede kötü değil menün hep yarım porsiyon yemişsin.. yarından tezi yok abur cuburu kesmelisin bak nasıl kilo veriyorsun

bugün bi patlama oldu tatlım bende hiç böyle abartmazdım inşallah birdaha yapmayacağım:96:

serapcım ozaman perşembe ve cuma günü ayran diyeti yapıcazz ... ben çalışıyorum amaiş yerine getirim kavanozlarla artık:)))))

ben bir türlü 1000 kalorinin üzerine çıkamıyordum. bugün lokma yiyerek kalorileri altüst ettim

bence akşam güzeell bir yeşil salata yiyebilirsinn.. sadece meyvee zor olmazmı :S

serapcım ozaman perşembe ve cuma günü ayran diyeti yapıcazz ... ben çalışıyorum amaiş yerine getirim kavanozlarla artık:)))))

canım sen kaç kilosun iki gün yapıcak kadar obez olduğunu sanmıyorum iki günlük ayran detoksunu obezlere önermiş ee 75 - 80 in alttındakiler ayda sadece 1 gün ..perşembe yapalım cuma rutin kalori sayımına devam :13:

tubiyy -
ben bir türlü 1000 kalorinin üzerine çıkamıyordum. bugün lokma yiyerek kalorileri altüst ettim

yediklerine ek olarak bol meyva yiyerekte kalorini tamamlaya bilirdin bu lokma senin daha çok karnını acıktıracak benden söylemesi

cannımcım sen o 4 dilim ekmeği neyle yedin sorması ayıp haşhaşlamı yedin
hem kalorin çok değil akşam sadece meyva yersen gece fena halde miden kazınıyor ben denedim bir kaç kez , bugün dinledim eğer elma karnı acıktırıyorsa yanında abartmadan bir iki tane ceviz yenmeliymiş acıktırmıyormuş o zaman ya böyle yap yada bir kase yağsız yoğurdun içine bir iki tatlı kaşığı dereotu koyup ye oda müthiş tok tutuyor

yok okadar obez değilim serapcım :))))) sabah tartıldığımda 72,5 kg idim hsonu bıde kacırmasaydım cok super olcaktı.. bu arada boyumda 1,70.. ben 63 64 kg olmak istiyorum zaten ..

yok okadar obez değilim serapcım :))))) sabah tartıldığımda 72,5 kg idim hsonu bıde kacırmasaydım cok super olcaktı.. bu arada boyumda 1,70.. ben 63 64 kg olmak istiyorum zaten ..

benim boyum 1.68 ve 63 kiloyum ama bende fazla duruyorr

tamam işte canım iki günlük yapmak için kilomuz normallerde iki gün fazla bize bir gün yeterli ayda bir gün yaparız bu perşembe ilk oluyor öyleyse

tamam işte canım iki günlük yapmak için kilomuz normallerde iki gün fazla bize bir gün yeterli ayda bir gün yaparız bu perşembe ilk oluyor öyleyse

tamam ozaman çarşambadan yaparım çorbayııı benn :)))) perşembe ayran detoksu yapıyoruzz:)))

evettt buda benim bugünkü menüm ekleyip çıkıyorum markete gidicem hepinize hayırlı akşamlar dilerim sonra görüşürüz spordan sonra

2011-02-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Şeker (küp) 1.5 ADET 29.25 29.25
[2] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0 0
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55 55
[4] Yoğurt (tam yağlı) 160 GRAM 108.8 108.8
[5] Kereviz (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 165 165
[6] Elma 1 ADET 60 60
[7] Nestle Keyf-i Tahıl (15 gr) 1 adet 64 64
[8] Tarhana Çorbası 0.5 KASE 145 145
[9] Ayran (240gr!) 1 bardak 90 90
[10] Şeker (küp) 3 ADET 58.5 58.5
[11] Çay 3 ADET 15 15
[12] Taze Kaşar (%34 yağlı) 10 GRAM 26.5 26.5
[13] Beyaz Peynir 10 GRAM 25 25
[14] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4 41.4
[15] Maydanoz 10 gr 4 4
[16] Ekmek 2 DİLİM 130 130
Toplam : 1017.45 kal.

benim boyum 1.68 ve 63 kiloyum ama bende fazla duruyorr

bende daha cok kg veerınce yuzum cok cırkınlesıor çöküyor:))) benım kılom basen bölgemdee 64 fılan olunca gayet ıyı oluyor cokta zayıf ben sevmıyorum oyuzden o kg bana ıdela gelıor ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…