• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

bu kalori saymaya yardımcı bir program var mı adı nedir varsa burden yasaksa özelden göndereblir misiniz:)

Bende kalorisepeti.comu kullaniyorum.

Gayet anlasilabilir bir site.tavsiye ederim canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adet öncesi çok rahat 1 kg artıyorum ben. Adetin bitiminde yine 1 kg azalıyorum. Belki de seninde öyledir canım:34:

Ay inşallah canım ya bakalım haftaya anlaşılır ne olduğu...

canım takma kafana arada böyle şaşırtmak lazm bünyeyi. Belkide regl öncesi vücudun su tutuyordur .

kahvaltı yapmamakla büyük hata ediyorsun. Metabolizmanı hızlandıran şeylerden biri de sabah kahvaltısı unutma ;)

Merhaba canım inşallah su tutmuştur:)
Canım ben yıllardır böyleyim ya kahvaltı yapamıyorum hiççç :( Kahvaltı yerine bir meyve yada kuru kayısı ceviz atıp çıkıyorum. Hafta sonu yapıyorum bir tek.

Bugün yediklerim
Kahvaltı 3 kuru kayısı 2 ceviz.
Ara bir elma
Öğlen bir porsiyon yoğurtlu patates salatası.
Ara orta şekerli türk kahvesi küçücük çikolata (40 kcal)
Akşam Bir dilim ekmek bir tabak ıspanak yemeği(zeytinyağlı)
850 kcal ama biraz dondurma yiycem az geçsin 1000e tamamlarım.
perşembe cuma 2 gün detoks uygulamayı düşünüyorum. Yağsız yoğurtla hazırlanan bir detoks programı buldum. Bu ara kilo veremedim veremediğim gibi aldım da 2 haftadır falan yavaşladı baya şöyle bi toparlasın bünye...

Günü 965 kalori ile tamamladım. 1 saat tempolu yürüyüşümü de yaptım. Birazdan da tarçınlı çayımı içcem. Ohhh mis:9:
Metabolizma neler hızlandırır bilginiz var mı kızlar?

Günü 965 kalori ile tamamladım. 1 saat tempolu yürüyüşümü de yaptım. Birazdan da tarçınlı çayımı içcem. Ohhh mis:9:

Bir klasik olarak yesil cay demek istiyorum :rolleyes:

Kızlar ayran detoksumun ilk günüydü bugün... Öğleden sonra bfitte 1,5 saat sporumuda yaptım... Az önce 15-20 dakika pilatesimide yaptım... Kendimi çok iyi hissediyorum... Diyet ve spor bir arada olmadığı sürece kilo vermeyi unutun kızlar :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

an itibariyle 105 kalori daha almadım ara öğündeki hakkımı kullanmadım. Onun yerine yeşil kahve yaptım içtim french presste.

tok tuttu açıkçası aktiviaya gerek duymadm şuan için.
Ben filtre kahve iciyorum direk :9: ama o da baya tok tutuyo:27:

Regli günlerim basladi tatli istiyorum

Sent from my SmartTab10 using Kadınlar Kulübü mobile app
Ay ben de ya, daha 4_5 gun var ama sapittim resmen :50:
bu kalori saymaya yardımcı bir program var mı adı nedir varsa burden yasaksa özelden göndereblir misiniz:)
Myfitnesspal kullaniyorum ben canim

Merhaba kızlar ben vukaatliyimm:43: Çok yedim cuma,cumartesi,pazar günleri. 1800-2000 i buldummm:43: Sabah tartıya çıktım ki tartı günüm değildi 400 gr almışımm:43: 55.400 oldum tekrardan çok canım sıkıldı bugün yarın regl olcam acaba onun şişliği de var mıdır ??? Offf
Bugün yediklerim
Kahvaltı yok
ara bir portakal
Öğle bir lavaş ekmek 2 dilim üçgen peynir domates salatalık
Akşam koca bir kase salata yağsız tuzsuz,bir kase mercimek çorbası.
Bugün 850 kcal aldımmm bir hafta aç gezsem müsthk bana :43:
Yok ya abartma :9: arada olur ole , insan sikiliyo zamanla. Ve evet regl oncesi sislik oluyo bende de.

Bende bugün 908 kalori ile kapattım inşallah. Fena bi rakam deil sanki:32:

Merhaba kızlarrr :)) Günaydın heppinize

Dün 876 kalori ile kapattım günü :)))

Aslında 1200 küsür almıştım ama spor yaparak 876 ya indim ve aksam yemeği yemedim.

Bu sabah ise :

[1] danone activia çilekli yoğurt 1 adet 105

[2] Sütaş Lor Peyniri 30 GRAM 35

[3] uno sofra tam buğday 0.5 dilim 28

[4] Dost Yoğurt 50 GRAM 40

toplam : 268 deyim :)

Aslında yoğurttan 3 çorba kaşığı aldım ve bir elma püresiyle karıstırdım yedim baktım doymadım yarım dilim ekmek ile 4-5 çatal lor peyniri aldım. Bastırdı midemi.

Ara öğün olarak işe aktvia getirdim saat 9,30 gibi onu yerim.

saat 10 gibide yeşil kahvemi yapacağım.

Öğlen artık yemekte ne çıkarsa bahtıma :)

inş salata çıkarda bir çorbayla salata yerim.

Ama halaaaa 65.9 65.5 lerda gidip geliyorum .

şu 64 ü bir göremedim henüz :(((
Cok az yiyosunuz, cok azzzz :50:
Benim boyum kısa o yüzden ideal kilom 46 canım. 1500 günlük kalori ihtiyacım. Ama kilo vermem için ne kadar almam gerek ya da sağlıklı olanı hangisi onu bilmiyorum. 1 haftada 800 gr gitti. Çok su içtiğimden ödem mi attım yoksa kalori saymak işe mi yaradı onu bilemedim :19:

Cevap için lilyum10 arkadaşıma da sana da çok teşekkür ederim canım bu arada :16:
Ilk basta zaten odem oluyor canim. Ama 800 gr yine iyi. Rica ederim ne demek
Bugün yediklerim
Kahvaltı 3 kuru kayısı 2 ceviz.
Ara bir elma
Öğlen bir porsiyon yoğurtlu patates salatası.
Ara orta şekerli türk kahvesi küçücük çikolata (40 kcal)
Akşam Bir dilim ekmek bir tabak ıspanak yemeği(zeytinyağlı)
850 kcal ama biraz dondurma yiycem az geçsin 1000e tamamlarım.
perşembe cuma 2 gün detoks uygulamayı düşünüyorum. Yağsız yoğurtla hazırlanan bir detoks programı buldum. Bu ara kilo veremedim veremediğim gibi aldım da 2 haftadır falan yavaşladı baya şöyle bi toparlasın bünye...
Detoks yapmadim ben hic, dayanabilirmitim bilmiyom. Nasi biseymis paylasirmisin:31:
Hic bilmiyorum canim, yuruyus olabilir :16:

Kızlar ayran detoksumun ilk günüydü bugün... Öğleden sonra bfitte 1,5 saat sporumuda yaptım... Az önce 15-20 dakika pilatesimide yaptım... Kendimi çok iyi hissediyorum... Diyet ve spor bir arada olmadığı sürece kilo vermeyi unutun kızlar :D

Cok kilolu degilsen mantikli tabi. Ben en fazla yuruyus yaparim, cunku zayiflayinca spor yapmam, kendimi biliyorum. Zaten zamanim da olmicak ozman. O yuzden hedefim aZ Yemek benim. Ama tabi az derken yine hepinizden cok yiyorum:27:
Bir klasik olarak yesil cay demek istiyorum :rolleyes:

Sevimli cay hic sevmiyorum ben onu :44:

Bu arada dun 1400 kal civari yedim, bugunseoglen saat 1 civari 1200 u gordum, hic durmadan aburcubur yedim:50: aksam bi kase yayla corbasi icicem, baska bise yemicem, bu da bana ceza olsun:47:

Ben filtre kahve iciyorum direk :9: ama o da baya tok tutuyo:27:

Ay ben de ya, daha 4_5 gun var ama sapittim resmen :50:

Myfitnesspal kullaniyorum ben canim

Yok ya abartma :9: arada olur ole , insan sikiliyo zamanla. Ve evet regl oncesi sislik oluyo bende de.

Cok az yiyosunuz, cok azzzz :50:

Ilk basta zaten odem oluyor canim. Ama 800 gr yine iyi. Rica ederim ne demek

Detoks yapmadim ben hic, dayanabilirmitim bilmiyom. Nasi biseymis paylasirmisin:31:

Hic bilmiyorum canim, yuruyus olabilir :16:

Cok kilolu degilsen mantikli tabi. Ben en fazla yuruyus yaparim, cunku zayiflayinca spor yapmam, kendimi biliyorum. Zaten zamanim da olmicak ozman. O yuzden hedefim aZ Yemek benim. Ama tabi az derken yine hepinizden cok yiyorum:27:

Sevimli cay hic sevmiyorum ben onu :44:

158 boyunda 68 kiloyum cnm ben... Spor ve diyetle 1 ayda 73,3 kilodan bu kiloya düştüm ;)

Bu arada dun 1400 kal civari yedim, bugunseoglen saat 1 civari 1200 u gordum, hic durmadan aburcubur yedim:50: aksam bi kase yayla corbasi icicem, baska bise yemicem, bu da bana ceza olsun:47:

Bende 1100 civarinda geziyorum ama cok gibi geliyor.cok kalori almasam bile karnim tok olunca rahatsiz oluyorum biseyler yanlis gibi geliyor sizede oluyor mu:rolleyes:

günaydın kızlarrrrrr dün 469 kaloriyle günü kapattım :))

spor yapmıştım 800 kalori almıstım aslında sınırım 1019 kaloriydi ama spor yapınca 469 a düştü :))))

bu sabah ise aceleyle kalktım iş yerinde yaptım kahvaltımı

[1] Nescafe 3`ü 1 arada 0.5 PAKET 39

[2] Danone Activia Probiyotik Yoğurt 1 adet 77

[3] form kepekli 5 ADET 85

Toplam : 201 kal.

son durum bu :)

günaydınnn :16:
haftasonu ve pazartesi hiç kalori sayamadım malesef haftasonu misafirlerim vardı zaten kahvaltıydı yemekti çaydı pastaydı facia gibi geçti :1:
Dün ki menüm :
Sabah çok sağlıklı bir kahvaltı ; çeyrek simit + 6 zeytin + domates + salatalık + sekersiz çay = 130 cal.
öğle : yarım por. köfte + yarım kase cacık + 1 dl baklava = 400 cal.
ara : yarım simit : 137 cal.
akşam : 2 kp tel şehriye + 5 yk barbunya = 388

toplamda 1055 cal.. :72:

sabah regl oldum tartıldım 62,6 çıktım :14: haftasonu kaçamaklarından mıdır regl olduğumdan mı bilemedim cuma günü 61,6 idim ühühühüü:14:

günaydın kızlarrrrrr dün 469 kaloriyle günü kapattım :))

spor yapmıştım 800 kalori almıstım aslında sınırım 1019 kaloriydi ama spor yapınca 469 a düştü :))))

bu sabah ise aceleyle kalktım iş yerinde yaptım kahvaltımı

[1] Nescafe 3`ü 1 arada 0.5 PAKET 39

[2] Danone Activia Probiyotik Yoğurt 1 adet 77

[3] form kepekli 5 ADET 85

Toplam : 201 kal.

son durum bu :)

spordan ötürü tebrik ediyorum senii :8::8::8:

günaydınnn :16:
haftasonu ve pazartesi hiç kalori sayamadım malesef haftasonu misafirlerim vardı zaten kahvaltıydı yemekti çaydı pastaydı facia gibi geçti :1:
Dün ki menüm :
Sabah çok sağlıklı bir kahvaltı ; çeyrek simit + 6 zeytin + domates + salatalık + sekersiz çay = 130 cal.
öğle : yarım por. köfte + yarım kase cacık + 1 dl baklava = 400 cal.
ara : yarım simit : 137 cal.
akşam : 2 kp tel şehriye + 5 yk barbunya = 388

toplamda 1055 cal.. :72:

sabah regl oldum tartıldım 62,6 çıktım :14: haftasonu kaçamaklarından mıdır regl olduğumdan mı bilemedim cuma günü 61,6 idim ühühühüü:14:

ah tatlımmmm baklava işi bozmuş olmasaymış iyiymiş . Önceki günler zaten pasta börek yemişsin keske yapmasaydın. :45:

Bir daha o baklavalara hamur işlerine dokunmak yokkkk.. :20:

sen o baklavayı eritebilmek için 5 futbol sahası kosman gerekiyor en az biliyorsun değil mi?????????? :45::45:

kızlar maşl. diyim kenidemede ben bu kalori sayma yöntemiyle kilo vermeye başladım :)
emzirdiğim için çok sert bir diyet yapmıyorum. ama 1 haftada 1.5 kilo vermişim. 60 dım 58.5 olmuşum.

slm bayanlar, bu topikte yeniyim,bende kalori sayarak 9 kilo verdim şimdiye kadar arada takılmalarım oldu ama geçti şükür toplamda 3 ay gibi bir süreyi aldı,hamilelikte 20 kilo almış ve zaten kilolu hamile kalmıştım şimdi yavaş yavaş kiloların gittiğini görünce çok mutlu oluyorum inş böyle devam eder ve hepimiz isteğimiz kiloya ineriz :32:

ah tatlımmmm baklava işi bozmuş olmasaymış iyiymiş . Önceki günler zaten pasta börek yemişsin keske yapmasaydın. :45:

Bir daha o baklavalara hamur işlerine dokunmak yokkkk.. :20:

sen o baklavayı eritebilmek için 5 futbol sahası kosman gerekiyor en az biliyorsun değil mi?????????? :45::45:

amaaaa :18::18::18::18::18::18::18: ama tek kaçamağım oydu :18::18::18: yani yemeseydim iyiydi tabi ama yinede kalori miktarım iyi :34:

:1::1::1: akşamları leslie yapıyorum ama inan kaç futbol sahasıdır bilmiyorum :1::1::1::1: bir de ben yaptığım yürüyürüşü leslie kalori miktarımdan düşmüorum..

kızlar maşl. diyim kenidemede ben bu kalori sayma yöntemiyle kilo vermeye başladım :)
emzirdiğim için çok sert bir diyet yapmıyorum. ama 1 haftada 1.5 kilo vermişim. 60 dım 58.5 olmuşum.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm bayanlar, bu topikte yeniyim,bende kalori sayarak 9 kilo verdim şimdiye kadar arada takılmalarım oldu ama geçti şükür toplamda 3 ay gibi bir süreyi aldı,hamilelikte 20 kilo almış ve zaten kilolu hamile kalmıştım şimdi yavaş yavaş kiloların gittiğini görünce çok mutlu oluyorum inş böyle devam eder ve hepimiz isteğimiz kiloya ineriz :32:

hoşgeldin :34:

kaç kilosun canım ?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hoşgeldin :34:

kaç kilosun canım ?

canım şuanda 75,9 çıkıyorum ama gün içinde tartıldığımda sabah kalktığımda tartıldığımda ise 75,4 falan oluyo hangisini baz almalıyım bilmiyorum aslında,sen ne zamandır uyguluyorsun kalori saymayı ne kadar kilo verdin canım ?

Back
X