• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Bugün iyi bir gün değildi. Neler yedim?

Sabah
2 dilim kızartılmış ekmek
2 dilim hellim peyniri
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 kupa tatlandırıcılı çay

Öğlen
1 bardak şekersiz kahve
1 kase sütlaç :18: :17:

Akşam
2 kaşık patates salatası
1 kase yoğurt
1 kase çorba

12 km yürüyüş

Kalori sınırını aşmadım ama çok karbonhidrat oldu yine :31:

Sorma aksiyon oldu :32::32: bugun de yaptım ama topuklularla zor sabah akşam evde yapsam daha iyi olucak :)

Öğlen : erişte ve cacık yedim sanırım ikisi 450 cal filandır.
Akşam da az yiyim kayınvalidem yemege çağırdı kesin döktürmüştür tutmam lazım kendimi :)

Bu arada 10 km miiii :53::53::53::53::53::53: tebrik ediyorum en içten dileklerimle :32:
Ay :1:
Yuru de nasil yurursen yuru be guzelim, sonunda citir olmak varrr:32:
Off ya yemek yapmaktan biktim ben de, biri de bana yapsa da yesem sole guzel bi ev yemegi :26:

Evet yürüyüşü çok seviyorum :)

Diyet yapsam da yapmasam da sürekli yürüyorum, psikolojime çok iyi geliyor. Birkaç gün yürümezsem depresif oluyorum :9: Bu kadar yürüyüşe rağmen kilo alıyorum, bir de bu açıdan düşünün :18: Günde 10 km yürümeme rağmen kilo alıyorum çünkü boğazdan kesmedikçe 100 km yürüsek faydası yok :9::9: Ben diyetteyken 15-20 km rahat yürüyorum, kondisyonum olduğu için yorulmuyorum da. İşte mesele yemeyi azaltmak, çok pisboğazım ya :56::17::22:
Oo sahane ya, 15 km yurusem ben surekli yatarim:26: tebrikler sana. Ama madem bole guzel yuruyosun mideyi kucultsen sen yaza kadar verirsin kilolari. Ilk iki hafta zorlandim ben, mide alismis tabi, genislemis iyice :50: ama simdi cok guzel doyuyorum, hem herseyi yiyorum hem de ac kalmiyorum, bunu butun hayatim boyunca surdurebilirim, o derece yani:12: yediklerimin miktari azaldi ama kaltesi artti, daha cok keyif aliyorum yemekten, kendime resmen eziyet etmisim onca sene.:47: dun aksam bir porsiyon makarnayi zor bitirdim, onceden olsa iki tabak yerdim gene. Doymazdim.
Ben 13 senedir faxla kiloluyum, ben yapabiliyosam sen de yaparsin inan :29:

kızlar dün yoğun geçti dışardaydım yazamadım o yüzden 1204 kalori ama spor yok dün için :31:

Günaydın :)
Akşam börek yedim ıspanaklı ama çok değil

Sabah yarım simit + şekersiz çay
Ara : şekersiz nescafe
öğlen : döner varmış yarım porsiyon yiyebilirim yogurtla
akşamda : Etli patates yemeği

sabah evden çıkmadan leslie yaptım 20 dk oğlum çok güldü :)))

banada eşim çok gülerdi ilk yapmaya başladığımda :1: ama bi süre sonra herkes alışıyo :37:

Menu guzel bence,
Oglunun da hosuna gitmistir ondan gulmustur bence :52:

banada eşim çok gülerdi ilk yapmaya başladığımda :1: ama bi süre sonra herkes alışıyo :37:
Bana eslik ediyolar ya, kimse gulmuyo, ama disardan bi goren olsa kesun guler hop hop ziplayan bi kadin

şuan inanılmaz derecede canım çikolata istiyoo :14::14::14::14::14:

şeytan diyo git makinaya bas al bi canga :47::47:

ama yoookk ben uyarmıyım şeytana uymama of poff :50::50:

aman aman uyma o şeytana canım ben uydum bi çikolatalı gofret yedim bugün sorasında o şeytan susmuyo 2.ciyi istedim deli gibi :14: ama yemedim

kızlar bu gün için 1050 kaloriyle günü kapattım ve 1.5 saat leslie yaptım pazartesi tartılıcam umarım eksileri görürüm :37:

Uyma ona bosver alma. En kotusu bu seker bagimliligi ya yedikce yiyesi geliyor insanin. Tuzlu aburcubur bile daha az tehlikeli bence, en azindan bi muddet sonra birakiyosun. Isyerinde evde kayisi kurusu erik kurusu bulundurun canlarim, tatli sitegini biraz koreltiyo, hem de cok saglikli :56:
kızlar bu gün için 1050 kaloriyle günü kapattım ve 1.5 saat leslie yaptım pazartesi tartılıcam umarım eksileri görürüm :37:
1050 cok az tkca luffen amaa:23: kalori alimin az olursa da vucut aa kitliga girdim heralde diye veremiyomus ha, ona gore :36:
Kızlar sizce 1 ayda ne kadar kilo verebilirim?
Ilk ay su kaybi cok oluyor, ben 5 kilo vermistim, hatta 5.5. Sonra yavasladi tabi, ortalama haftada 1kiloya yakin veriyorum. Ama herkesin metabolizmasi farkli, sen belki daha cok ya da daha az verebilirsin, yasayip gorcez. Saglikli kilo verdigini dusunursen daha da mutlu olursun
:32:

Bugun biraz bonkorluk yaptim kendime ve oglusuma, affola :52: o sever diye bazlama yaptim, oglen bi tane orta boy bende sandvicle yedim. Ama malesef bi kicuk de aksam yedim cok guzeldi. Zor da degil yapmasi ama gurur duydum kendimlen :32:

Bugun biraz bonkorluk yaptim kendime ve oglusuma, affola :52: o sever diye bazlama yaptim, oglen bi tane orta boy bende sandvicle yedim. Ama malesef bi kicuk de aksam yedim cok guzeldi. Zor da degil yapmasi ama gurur duydum kendimlen :32:
ohhh afiyet bal şeker olsun :56: insan arada istiyo cidden bende bu sabah 1 simit yedimmm pişman değilim ama bu hamur işleriyle felan kaloriler hemen hoop doluyo :1: daha sabah 500-600 kalori oldu sanırım neyse bakalım dün azdı evet 1050 kalori ama bu gün 1300lerde olcak gibi günün sonunda tam olarak belirtirim :34:

Ilk ay su kaybi cok oluyor, ben 5 kilo vermistim, hatta 5.5. Sonra yavasladi tabi, ortalama haftada 1kiloya yakin veriyorum. Ama herkesin metabolizmasi farkli, sen belki daha cok ya da daha az verebilirsin, yasayip gorcez. Saglikli kilo verdigini dusunursen daha da mutlu olursun
:32:

Teşekkür ederim canım :) Bu kadar düşüneceğime icraate geçseydim şimdiye kilo vermiştim, ben bir alemim he :9::9::9:

Sabah coştum, 700 kalori sınırına dayandım, günün geri kalanında hafif bir şeyler yemem lazım :)

ohhh afiyet bal şeker olsun :56: insan arada istiyo cidden bende bu sabah 1 simit yedimmm pişman değilim ama bu hamur işleriyle felan kaloriler hemen hoop doluyo :1: daha sabah 500-600 kalori oldu sanırım neyse bakalım dün azdı evet 1050 kalori ama bu gün 1300lerde olcak gibi günün sonunda tam olarak belirtirim :34:
Tesekkur ederimm:16::16::16:
Arada yapiyorum evet ama dedigin gibi kalori limiti firliyo. Artik o kadar olsun. :27:

Teşekkür ederim canım :) Bu kadar düşüneceğime icraate geçseydim şimdiye kilo vermiştim, ben bir alemim he :9::9::9:

Sabah coştum, 700 kalori sınırına dayandım, günün geri kalanında hafif bir şeyler yemem lazım :)
Cok tatlisin ya, ama bsna da ole oluyo, dusunme kismimm coook uxun suruyo :32:
Kahvalti yapicam simdi bende, cok heyecanliyim, ne yesem ki :56::17:

evet dün 1401 kalori almışım :31:spor yok :14: bu ara aksatıyorum sporu sürekli misafirlikteyiz ve akşamları kpss bakmam gerekiyo evde..oysa vaktim daha çok olsa şöyle bir yada iki saat leslie yapmayı çok seviyorum :8:

evet dün 1401 kalori almışım :31:spor yok :14: bu ara aksatıyorum sporu sürekli misafirlikteyiz ve akşamları kpss bakmam gerekiyo evde..oysa vaktim daha çok olsa şöyle bir yada iki saat leslie yapmayı çok seviyorum :8:
Misafirlikte gene az almissin, insan israr edilince ne dicegini sasiriyo. Ne gerek var ama dimi.
Sporunu yap ama, calisiyordun dimi , bi taraftan da kpss ise ozman zor tabi isin:31:

Ben dun sabah 1 dilim ekmek ve p de ynirli omletle kahvalti yaptim
Ara dort kayisi kurusu
Oglen tarhana corbasi salata, doymadim, bi de bi dilim ekmek ve peynir daha yedim
Ara cubuk kraker ve yarim tatli kasigi nutella
Aksam mezgite benzer bi balik ve patates salatasi yedim
Toplamda 1470 kalori
2 mil leslie yaptim, bi de markete gittim o da baya yordu, kesin kalorileri yakmisimdir:9:

Back
X