canımmm ben şehir dışında kayınvalidemlerdeyim pek vaktim olmuyo ama iki gündür 1800-1900 besleniyorum tam saymadım sporda yok bu hafta böyle geçcek gibi özel günümde yaklaştı şişlik var hafif haftaya inş kilo almadan çıkabilirim sağ salimAmin canim cok sagol
Aaaa gene super 6 km Yuruyus
Ben bi 2 mil leslie yaptim, daha oglen yemegimi yemedim. Acaba ne yesem bilmiyorum, hazirlamaya usendim bugun. Bi tarhana corbasi iyi olur, ya daaa tonbalikli salata da olur, bak od a ii fikir
Aksama tarhana arti kapuska yapicam zaten tamamdir
Ama 880 cok az ya aksama dayanabilcen mi ,yoksa bi planin mi var
Obur topikolar nerde ya, birsen yook, ekins yook tkca yoookk hu huuuu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?
- Konu Sahibi cydkns
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kilonu koru bari kv de de zor olur yesen bi turlu yemesen bi turlu. Herseyden az ye bari.canımmm ben şehir dışında kayınvalidemlerdeyim pek vaktim olmuyo ama iki gündür 1800-1900 besleniyorum tam saymadım sporda yok bu hafta böyle geçcek gibi özel günümde yaklaştı şişlik var hafif haftaya inş kilo almadan çıkabilirim sağ salim
Yaprak sarmasi da var mi
Amin canim cok sagol
Aaaa gene super 6 km Yuruyus
Ben bi 2 mil leslie yaptim, daha oglen yemegimi yemedim. Acaba ne yesem bilmiyorum, hazirlamaya usendim bugun. Bi tarhana corbasi iyi olur, ya daaa tonbalikli salata da olur, bak od a ii fikir
Aksama tarhana arti kapuska yapicam zaten tamamdir
Ama 880 cok az ya aksama dayanabilcen mi ,yoksa bi planin mi var
Obur topikolar nerde ya, birsen yook, ekins yook tkca yoookk hu huuuu
Ben de az önce 2 mil Leslie yaptım. Yürüyüş daha iyi sanki benim için, Leslie egzersizlerini sevsem de hemencecik sıkılıyorum :)
Bugün bilerek 880 kalori almadım, gün içinde yediklerimi bir deftere not ediyorum, akşam hesaplıyorum. Bir hesapladım 880 kalori. Acıkırsam zorlamicam kendimi, yicem ama acıkmazsam... Varsın az olsun
Bizde de tarhana çorbası var ama canım istemedi bu akşam, çiğköfte varken Ama içsem çok iyi olurdu, zaten hastalık havası, aksırıp tıksırıp duruyorum. Sen tarhana çorbası iç bence canım, hem bebişin var, şifa olsun
Gecmis olsunn, ta, salgin zamani gercekten.
Ben de az önce 2 mil Leslie yaptım. Yürüyüş daha iyi sanki benim için, Leslie egzersizlerini sevsem de hemencecik sıkılıyorum :)
Bugün bilerek 880 kalori almadım, gün içinde yediklerimi bir deftere not ediyorum, akşam hesaplıyorum. Bir hesapladım 880 kalori. Acıkırsam zorlamicam kendimi, yicem ama acıkmazsam... Varsın az olsun
Bizde de tarhana çorbası var ama canım istemedi bu akşam, çiğköfte varken Ama içsem çok iyi olurdu, zaten hastalık havası, aksırıp tıksırıp duruyorum. Sen tarhana çorbası iç bence canım, hem bebişin var, şifa olsun
Ben corba ictim evet, iyi oldu, iki kase
Yuruyus bence de daha zevkli ya, acik havada miss
Gecmis olsunn, ta, salgin zamani gercekten.
Ben corba ictim evet, iyi oldu, iki kase
Yuruyus bence de daha zevkli ya, acik havada miss
Afiyet olsun canım
canımmm ben şehir dışında kayınvalidemlerdeyim pek vaktim olmuyo ama iki gündür 1800-1900 besleniyorum tam saymadım sporda yok bu hafta böyle geçcek gibi özel günümde yaklaştı şişlik var hafif haftaya inş kilo almadan çıkabilirim sağ salim
İnşallah kazasız belasız atlatırsın kayınvalide ziyaretini
yaprak sarması kuru dolmalar etli ekmek felan çok yaygın konyada hepsi birbirinden lezzetli ama adeta kalori bombası dikkatli yiyorum bakalım ama şimdiden kalori miktarım arttığı için şişlik hissim var dönüşüm muhteşem olucak eriticem inş hepsini söylediğin çok doğru her türlü misafirlik daha kolay bence kayınvalidemin evinde olmaktan bide benimki çok alıngan ya öyle böyle değil az salsa beni yemicem cidden ama yok sanki kıtlıktan çıkmışız gibi davranıyo eşimle bana töbe töbe :95::95::95:Kilonu koru bari kv de de zor olur yesen bi turlu yemesen bi turlu. Herseyden az ye bari.
Yaprak sarmasi da var mi
Son düzenleme:
İnşallah kazasız belasız atlatırsın kayınvalide ziyaretini
Muhtesem tkcayaprak sarması kuru dolmalar etli ekmek felan çok yaygın konyada hepsi birbirinden lezzetli ama adeta kalori bombası dikkatli yiyorum bakalım ama şimdiden kalori miktarım arttığı için şişlik hissim var dönüşüm muhteşem olucak eriticem inş hepsini söylediğin çok doğru her türlü misafirlik daha kolay bence kayınvalidemin evinde olmaktan bide benimki çok alıngan ya öyle böyle değil az salsa beni yemicem cidden ama yok sanki kıtlıktan çıkmışız gibi davranıyo eşimle bana töbe töbe :95::95::95:
Of of of afiyet olsun yicen mecbuuuur
ceydacim buralardayim.ama vakit bulup yazamiyorum.ben bu ara diyeti biraz bosladim.2 ogun yiyorum ama o 2 ogunude patlatiyorum.bu seferde 66.600 de takikdim.nerdeyse 2 ay oldu 3 kilo veremedim.tabi birakmicsm hedefime kadar devam amasoe br kendimi sikilamam lazim.
sabah 5 ve benim canavar uyanik.beni uykusuzlukta cok sisiriyor biraz da o yuzden yemege sariyorum.spora devam tabi .bakalim yarin kac kiloyla uyanicam
sabah 5 ve benim canavar uyanik.beni uykusuzlukta cok sisiriyor biraz da o yuzden yemege sariyorum.spora devam tabi .bakalim yarin kac kiloyla uyanicam
- 21 Ekim 2011
- 1.721
- 71
- 158
Hellooo bayanlarrrrr
Yahu ben ne güzel 64 leri görmüşken şimdi 65 küsürleri görmeye başladım azıcık kaçırsam hemen fark ediyor nerde hata yapıyorum ki :S
Sabah pek birşey yiyemedim form çubuk kraker 3-4 adet
Öğle ( sıkı durun )
Hasanpaşa köfte : 1 adet ama iki köfte büyükbüğündeydi üzerindede bi kaşık kadar püre vardı.
Rus salatası : 4-5 kaşık yedim kalorisi çok fazlaymış ya
vee yine 4-5 kaşık kadar puding yedim bundan pişman değilim
Siz şimdi diyceksiniz eee yersen veremezsin tabi ama bugune moralim biraz bozuk başladım ondandı bu öğle yemeği coskusu akşama hafif birşeyler yerim çorba salata gibi bide belki meyve.
Benim kilo veremememin en büyük iki sebebi annem ve kv..sürekli hamurişleri tatlılarr diyete ne gerek varlarr sende ki de kilomularr
Yahu ben ne güzel 64 leri görmüşken şimdi 65 küsürleri görmeye başladım azıcık kaçırsam hemen fark ediyor nerde hata yapıyorum ki :S
Öğle ( sıkı durun )
Hasanpaşa köfte : 1 adet ama iki köfte büyükbüğündeydi üzerindede bi kaşık kadar püre vardı.
Siz şimdi diyceksiniz eee yersen veremezsin tabi ama bugune moralim biraz bozuk başladım ondandı bu öğle yemeği coskusu akşama hafif birşeyler yerim çorba salata gibi bide belki meyve.
Benim kilo veremememin en büyük iki sebebi annem ve kv..sürekli hamurişleri tatlılarr diyete ne gerek varlarr sende ki de kilomularr
Hellooo bayanlarrrrr
Öğle ( sıkı durun )
Merhaba Ekin :)
Bence çok abartmamışsın canım, toparlayabilmek için hâlâ şansın var, mesela akşam yemeğini çok hafif geçiştirirsen diyet modundan uzaklaşmamış olursun :)
Anneler, eşler, kayınvalideler... Diyet yapmadığında "İyice saldın kendini!" der sitem ederler, yemediğinde "Sen zaten kilolu değilsin, zorlama kendini!" derler
Valla benim çevremde bir sürü yabancı hanım var, genellikle Fransız ama Ruslar da var, hepsi de çıtı pıtı hanımlar. Şu bir gerçek ki ne kadar inceysen o kadar genç gösteriyorsun. 40 yaşında kadınlar benden genç gösteriyor valla O yüzden hamur işine de anneye de dur demek lazım
- 21 Ekim 2011
- 1.721
- 71
- 158
Merhaba Ekin :)
Bence çok abartmamışsın canım, toparlayabilmek için hâlâ şansın var, mesela akşam yemeğini çok hafif geçiştirirsen diyet modundan uzaklaşmamış olursun :)
Anneler, eşler, kayınvalideler... Diyet yapmadığında "İyice saldın kendini!" der sitem ederler, yemediğinde "Sen zaten kilolu değilsin, zorlama kendini!" derler
Valla benim çevremde bir sürü yabancı hanım var, genellikle Fransız ama Ruslar da var, hepsi de çıtı pıtı hanımlar. Şu bir gerçek ki ne kadar inceysen o kadar genç gösteriyorsun. 40 yaşında kadınlar benden genç gösteriyor valla O yüzden hamur işine de anneye de dur demek lazım
aaa evet bak eş faktörünü es geçmişim yahu bir insan yer yer de hiç mi kilo almaz :44:
yemekten kalkıyoruz yatana kadar yiyecek birşeyler buluyo kendine e banada işkence oluyo tabi ya da dayanamıyorum yiyorum
Bencede zayıfsan gençsin bu kadar basit kilolar yağlar insanı yaşlandırıyo çökertiyo
aaa evet bak eş faktörünü es geçmişim yahu bir insan yer yer de hiç mi kilo almaz :44:
yemekten kalkıyoruz yatana kadar yiyecek birşeyler buluyo kendine e banada işkence oluyo tabi ya da dayanamıyorum yiyorum
Bencede zayıfsan gençsin bu kadar basit kilolar yağlar insanı yaşlandırıyo çökertiyo
Aynen canım
selam kizlar, hepinize kolay gelsinnnn.
bakiyorumda, genel anlamda bu diyetle iyi kilo veriyorsunuz. Haftada ortalama 2kilo gidio sanirim.
Yiyeceklerin kalorisini hangi siteden ariyorsunuz kizlar?
Merhaba, hoşgeldin :)
Ben daha yeni başladım. İlk zamanlarda hızlı verirsin, her diyette olduğu gibi. Bunda su kaybının da etkisi var. 2. haftadan sonra 1-1.5 kilo gider.
Simdilik hedefin bu kiloda kalmak olsun birsencim bence, gecis donemi ya ise yeni basladin, ondan da isleri duzenlemek filan zaman alir. Sikma kendini,ben zaten yaza kadar burdayimceydacim buralardayim.ama vakit bulup yazamiyorum.ben bu ara diyeti biraz bosladim.2 ogun yiyorum ama o 2 ogunude patlatiyorum.bu seferde 66.600 de takikdim.nerdeyse 2 ay oldu 3 kilo veremedim.tabi birakmicsm hedefime kadar devam amasoe br kendimi sikilamam lazim.
Herkese tünaydın!
Bence cok bise yok yediklerinde bosa stres yapma, rus salatasi bitek cok kalorili o da olur yani napcan. Zaten yemeyince de gozun kaliyo daha kotu.Hellooo bayanlarrrrr
Öğle ( sıkı durun )
Annen ole desin evet tabi de sonra bu kilolari o vermicek. Benimki de bana diyodu 85 kiloyken sen zaten guzelsin diye. 85 kilonun guzeli mi olur ya. 76 kiloyum daha hala begenmiyorum gobegimi kalcami.
O ruslar zaten nasi bi yapiya sahipse anlamadim. Gerci bziim gibi borek pogaca yeseler kesin 100 kilo olurlardi. Bizim yemekler kalorili ya, az yemeyi ya ogrencez ya ogrenceZMerhaba Ekin :)
Yok hayatim erkekler yese de almiyo. Benim esim evlendigimizden beri 10 kilo aldi, ben tam 32 kilo aldim. O yese de yemiyorum simdi. Ya da bazen abartiyo mutfakta ye diyorum, gozum gormesin.aaa evet bak eş faktörünü es geçmişim yahu bir insan yer yer de hiç mi kilo almaz :44:
Fittingo diye bi yer varmis ama ben telwfonuma program indirdim ordan bakiyorum. Ama haftada 2 kilo verenimiz olmadi hic, biz saglikli diyet yapmaya calisiyoruz canim, ben 13 haftada 10,5 kilo verdim. Ki benim kilomda cok yani:26:selam kizlar, hepinize kolay gelsinnnn.
bakiyorumda, genel anlamda bu diyetle iyi kilo veriyorsunuz. Haftada ortalama 2kilo gidio sanirim.
Yiyeceklerin kalorisini hangi siteden ariyorsunuz kizlar?
Super yuruyus, menun de biraz oturunca daha da iyi olacak. Ilk baslarda bende tamamliyamiyordum sonradan oglen ogunlerimi guclendirdim.08.00
1 muz (90 gr)
1 bardak meyve çayı
11.00
65 gr çiğköfte
13.00
1 fincan şekersiz kahve
1 bisküvi
15.00
50 gr makarna
25 gr hellim peyniri
17.00
1 fincan şekersiz kahve
4-5 kuru kayısı
19.00
Meyve tabağı (1 minik muz + 6 çilek+ 1 mandalina)
1050 kalori
10 km yürüyüş
Hasta olucam gibo diyodun toparlandinmi bari
Ben bugn sabah yumrta peynir 3 zeytin 1 dilim ekmekle kahvalti 300 kal
Ara muz orta boy 110 kal
Ikindi pilav ustu doner ve turk kavesi 480 kal arti kavekalorisi
Aksam da napsam ki, ters saat, belki meyveli yogurtla atlatirim belki de biraz kapuska vardi onu yogurtla yerim o da az kalorili zaten
Ara muz orta boy 110 kal
Aksam da napsam ki, ters saat, belki meyveli yogurtla atlatirim belki de biraz kapuska vardi onu yogurtla yerim o da az kalorili zaten
Ben bugn sabah yumrta peynir 3 zeytin 1 dilim ekmekle kahvalti 300 kal
Ara muz orta boy 110 kal
Yurtdışındasın sanırım, akşam yemeğinde ne yesem diye sorduğuna göre
Hasta olucam orası kesin, hafiften öksürük ve burun akıntısı başladı bile. Zaten yeni kalktım sayılır. Kaç senedir nezle bile olmazdım bu sene grip bir tuttu bırakmadı yakamı. Ben de şifa olsun diye kilo kilo mandalinaları, muzları, kaşık kaşık balları, pekmezleri yedim de yedim Ama artık ipini koparmışçasına yemek yok. Meyvemi yiyip çayımı içtim mi nasılsa iyileşirim, hastayım bahanesiyle saldırmak yok yemeklere