• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Günaydınnn :)
kahvaltım : form çayı + karışık meyveli diyet büsküvi 3 adet

öğlen :ızgara köfte + cacık

akşam : bilmiyorum yemek de yapmadım zaten :27:

Ekinss :45: :45::45::45:
Lutfen dikkat et kendine, hem zaten senin cok fazla kilon yotu sanirim, az sik disini, yaza fistik giBi ol tamam mi:34:

O kadar sıkıldım ki artık anlatamam 64 65 arası gidip geliyorum 5-6 kilo daha versem süper olacak ama yok olmuyo ooff bugun yeniden sıkı bir düzene giriyorum :)

Evlenince kilo almayan biri olaraktann kilolarımı işe başladığım sene düzenli alarak aldım malesef ooofff keşke o zamanlar farkında olaydım da dikkat edeydim püüüff:27:

ya kalın çıtır olayım yeterki rahatça istediğimi giyeyim yakışsın da.. bide ben kalp ağrıları yaşıyodum kilo verdikçe geçiyo..sağlığımda iyi olsun daha ne isterim :32:

Her şey en başta sağlık için zaten canım . ben de daha kilolu oldugum dönemlerde yürürken nefes nefese kalırdım şimdi baya düzeldi çok şükür

Hımmm bu arada bu sabah 7'li karışık bitk çayı aldım 2 fincan içicem günde bakalım işe yarayacak var mı ? şu leslie dediğiniz şeyi en az kaç dk yapmak gerekiyor ?

Hımmm bu arada bu sabah 7'li karışık bitk çayı aldım 2 fincan içicem günde bakalım işe yarayacak var mı ? şu leslie dediğiniz şeyi en az kaç dk yapmak gerekiyor ?
bence yapabildiğin kadar yap..ben okul varken yapamıyodum şimdi yarıyıl tatilinde olunca 1 saat yada 2 saat yapıyorum 10-12 gün oldu sanırım leslie yi her gün yapalı ve fark oldu gerçekten :23:

:52::52::52:
Birseni gectin sporda yaniiii :53:
Ben 2 milde bile terliyorum cok ya, siz nasi yapiyonuz 4 mil 5 mil:27:
Ben 1400 kaloriye ulasamadim sanirim, toplamadim ama, 1300 civaridir heralde.
Bakalim yarin ne yiceeeem:26:
tatilde olduğum için spora yüklendim böyle..yoksa okul staj evde işler derken normalde yapamıyorum yapsam bile bi tane 2yada 3 mil yapıyorum günde o kadar..şimdi boşken yapabildiğim kadar yapiyim :1: evet 2 saat uzun oluyo sıkılıyorum aslında ama dayan diyorum sonuçları güzel olcak diye kendimi ikna ediyorum yapmak için :37:

Günaydınnn :)
kahvaltım : form çayı + karışık meyveli diyet büsküvi 3 adet

öğlen :ızgara köfte + cacık

akşam : bilmiyorum yemek de yapmadım zaten :27

O kadar sıkıldım ki artık anlatamam 64 65 arası gidip geliyorum 5-6 kilo daha versem süper olacak ama yok olmuyo ooff bugun yeniden sıkı bir düzene giriyorum :)

Evlenince kilo almayan biri olaraktann kilolarımı işe başladığım sene düzenli alarak aldım malesef ooofff keşke o zamanlar farkında olaydım da dikkat edeydim püüüff:27:
Iste bi basta tutmadigimiz icin gidiyo, ama neyse, hic yoktan iyidir :31:
Ben sadece 2 mil yapiyorum ya, firsat olmuyo kizdan. O uyuyunca ne yapabilirsem artik. Ama ise yariyo bence de 10 kilo verdim ama bi sarkma yok henuz. Bi de su simitlerden kurtulabilsrm super olcak:26:

bence yapabildiğin kadar yap..ben okul varken yapamıyodum şimdi yarıyıl tatilinde olunca 1 saat yada 2 saat yapıyorum 10-12 gün oldu sanırım leslie yi her gün yapalı ve fark oldu gerçekten :23:
Ben bel kalca da olcuyorum ama belum daha yavas inceliyo, sen olcuyomusun peki, ypksa kiyafeylerden filan mi tahmin ediyorsun
tatilde olduğum için spora yüklendim böyle..yoksa okul staj evde işler derken normalde yapamıyorum yapsam bile bi tane 2yada 3 mil yapıyorum günde o kadar..şimdi boşken yapabildiğim kadar yapiyim :1: evet 2 saat uzun oluyo sıkılıyorum aslında ama dayan diyorum sonuçları güzel olcak diye kendimi ikna ediyorum yapmak için :37:
Yap yap, ne kadar yapsan kar :8:

Iste bi basta tutmadigimiz icin gidiyo, ama neyse, hic yoktan iyidir :31:

Ben sadece 2 mil yapiyorum ya, firsat olmuyo kizdan. O uyuyunca ne yapabilirsem artik. Ama ise yariyo bence de 10 kilo verdim ama bi sarkma yok henuz. Bi de su simitlerden kurtulabilsrm super olcak:26:

Ben bel kalca da olcuyorum ama belum daha yavas inceliyo, sen olcuyomusun peki, ypksa kiyafeylerden filan mi tahmin ediyorsun

Yap yap, ne kadar yapsan kar :8:
kıyafetlerimden ve çevremdekilerin tepkisinden anlıyorum ölçüm yapmıyorum hiç aslında yapsam çok iyi olur ama uğraşmak istemiyorum sanırım :37:

Bence dukan da cok iyi degil, surekli protein de faydali degil ki vucut icin. Kalori sayiminda istedigini yiyebiliyorsun ama dikkat etmrn lazim tabi, 1400 kalorinin hepsini abur cubutla doldurmak da olmaz. Diyetlistelerinden faydalansan, hepsi adagi yukari ayni seyi soyluyor, oglen et aksam sebze ya da tam tersi. Birde disardan insanlari fazla takmamak lazim, kilo alsan cok almisin dikkat et derler versen cok zayiflama bole iyisin derler. Bitmez yani :1:

Haklisin aslinda insanlarin soledikleri bitmiyor hic:) dukana basladim simdilik iyi gidiyor deneyip gorcez:)

Benim kilom surekli degisiyo, ben hep en az ne yazdiysa ony baz aliyorum, zira bagirsaklarim hic duzgun calismiyor.
Uykusuzluk siskinlik yapar mi bilemiyorum, hic dikkat etmedim. Bebegin huzursuzsa uyku duzeni bozulmasin diye ates dusurucu verseydin birsencim, tabi sen bilirsin de, o da eziyet cekmesin yazik.
Ama topige gel ya, ariyorum ya ben seni, merak ediyorum
:5:

ceydacim cok tatlisin inan bende sana alistim. bende meraklaniyorum napti acabs ceydacik diye :). bebek kizamik asisi oldu o sebeple atesi cikti birkac gece uyyamadik .5 saatte bir calpol verdim canim. bugun biraz daha iyiyiZ.biraz bende uyudum dun gece ve bu sabah tam 67.00 i gordum.sabah siskinligi cok oluyor hic bisi yememissen saat 11 gibi tartildiginda en az yarim kilo fark ediyor.

bugun biraz daha kisstim yemekten. sabah super bir kahvalti yaptim.aksam 5 tane baklava yedim. o yuzden aksam yemegi yemedim. butun gun yediklerim bunlar.

bu ara 2 ogun yiyorum.bakalim nolcak

Haklisin aslinda insanlarin soledikleri bitmiyor hic:) dukana basladim simdilik iyi gidiyor deneyip gorcez:)
Hadi bakalim, isallah iyi gider, fistik gibi olirsunnn:23:

vee bu gün için 1258 kalori 1.5 saat leslie :118:
Vuhuuuuu supersinnn:21:

ceydacim cok tatlisin inan bende sana alistim. bende meraklaniyorum napti acabs ceydacik diye :). bebek kizamik asisi oldu o sebeple atesi cikti birkac gece uyyamadik .5 saatte bir calpol verdim canim. bugun biraz daha iyiyiZ.biraz bende uyudum dun gece ve bu sabah tam 67.00 i gordum.sabah siskinligi cok oluyor hic bisi yememissen saat 11 gibi tartildiginda en az yarim kilo fark ediyor.

bugun biraz daha kisstim yemekten. sabah super bir kahvalti yaptim.aksam 5 tane baklava yedim. o yuzden aksam yemegi yemedim. butun gun yediklerim bunlar.

bu ara 2 ogun yiyorum.bakalim nolcak
Iyi guseel, 67 yi gordun gerisi de gelir pesinden:34:
Baklava iyiymis, ben de kek yapmistim gecen haftasonu, onu yiyince yemek yemedim, 3 dilim yiyince tabi:17:
Walk walk walk diyorum hepimizeee:16:

Merhaba kızlar.
Ben de 1.70 boyundayım, bir ay öncesine kadar 82-83 kiloydum ama son zamanlardaki dengesiz ve aşırı yemelerim yüzünden 86 sınırına dayandım. Bir diyetten öbürüne geçiyorum, bir türlü dikiş tutturamıyorum. Sizlere katılabilir miyim? :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.
Ben de 1.70 boyundayım, bir ay öncesine kadar 82-83 kiloydum ama son zamanlardaki dengesiz ve aşırı yemelerim yüzünden 86 sınırına dayandım. Bir diyetten öbürüne geçiyorum, bir türlü dikiş tutturamıyorum. Sizlere katılabilir miyim? :)
:3::3::3::3::3:
Hosgeldinn gel tabi, kapimiz acik. siki kurallarimiz da
Yok, ama yediklerimizi ve sporumuzu paylasiyoruz . Kalori sayarken dikkatli beslenmeye dikkat ediyoruz mumkun mertebe.
Ben bugun kahvalti gevRegi
Ara uc kayisi kurusu
Oglen yogurt peynirli sandvic
Ara 150 kalori civari cerez
Aksam kiymali makarna ve salata
Toplam 1450 olmali, karbonhidrat agirlikli oldu malesef ama yarin kapuska yapicam az kalorili:16:

Son düzenleme:
Günaydııınnn :32::32::32:

Dün odamda 15 dk leslie yaptım ama biri aniden giricek diye çok korktum :52:

Akşamda mercimek çorbası (yağsız) ve salata yedim birde yarım dilim ekmek
yemekten sonra 2 avuc çekirdek yedim hepsi bu kadar :)

Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgelmiş sefalar getirmiş :)

:3::3::3::3::3:
Hosgeldinn gel tabi, kapimiz acik. siki kurallarimiz da
Yok, ama yediklerimizi ve sporumuzu paylasiyoruz . Kalori sayarken dikkatli beslenmeye dikkat ediyoruz mumkun mertebe.
Ben bugun kahvalti gevRegi
Ara uc kayisi kurusu
Oglen yogurt peynirli sandvic
Ara 150 kalori civari cerez
Aksam kiymali makarna ve salata
Toplam 1450 olmali, karbonhidrat agirlikli oldu malesef ama yarin kapuska yapicam az kalorili:16:

Çok teşekkür ederim, hoşbuldum :)

Ben 1000-1200 kalori civarında kalori alıyorum günlük, bol bol da yürüyüş yapıyorum, 10 km'den fazla.

Hepinize sevgiler :16:

Günaydııınnn :32::32::32:

Dün odamda 15 dk leslie yaptım ama biri aniden giricek diye çok korktum :52:

Akşamda mercimek çorbası (yağsız) ve salata yedim birde yarım dilim ekmek
yemekten sonra 2 avuc çekirdek yedim hepsi bu kadar :)

Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgelmiş sefalar getirmiş :)
Isyerinden bahsediyorsun degil mi? Kendi kendine heyecan yapmisin, degisiklik olmustur :-)
Aksam yemegin de gayet guzel olmus , ben de mi mercimek corbasi yapsam bugun :44:

Çok teşekkür ederim, hoşbuldum :)

Ben 1000-1200 kalori civarında kalori alıyorum günlük, bol bol da yürüyüş yapıyorum, 10 km'den fazla.

Hepinize sevgiler :16:
Vaaaauuvvv :1: 10 km mii, supersin, bu ne azim :nazar:
Yapin yapin da 2 mil yapip cok yoruldum diyenlere ornek olun :30:

Son düzenleme:
Isyerinden bahsediyorsun degil mi? Kendi kendine heyecan yapmisin, degisiklik olmustur :-)
Aksam yemegin de gayet guzel olmus , ben de mi mercimek corbasi yapsam bugun :44:

Sorma aksiyon oldu :32::32: bugun de yaptım ama topuklularla zor sabah akşam evde yapsam daha iyi olucak :)

Öğlen : erişte ve cacık yedim sanırım ikisi 450 cal filandır.
Akşam da az yiyim kayınvalidem yemege çağırdı kesin döktürmüştür tutmam lazım kendimi :)

Bu arada 10 km miiii :53::53::53::53::53::53: tebrik ediyorum en içten dileklerimle :32:

Bu arada 10 km miiii :53::53::53::53::53::53: tebrik ediyorum en içten dileklerimle :32:

Evet yürüyüşü çok seviyorum :)

Diyet yapsam da yapmasam da sürekli yürüyorum, psikolojime çok iyi geliyor. Birkaç gün yürümezsem depresif oluyorum :9: Bu kadar yürüyüşe rağmen kilo alıyorum, bir de bu açıdan düşünün :18: Günde 10 km yürümeme rağmen kilo alıyorum çünkü boğazdan kesmedikçe 100 km yürüsek faydası yok :9::9: Ben diyetteyken 15-20 km rahat yürüyorum, kondisyonum olduğu için yorulmuyorum da. İşte mesele yemeyi azaltmak, çok pisboğazım ya :56::17::22:

Back
X