Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalori cetvellerinde gramları nasıl ayarlıyorsunuz?
Kızlar merhaba Kalori cetvellerine bakıyorum hep 50 gr 100 gr değerleri var. Bunları nasıl ayarlayacağım ben? öyle bir kalori cetveli arıyorum ki hani 2 tane yersen şu kadar kalori, 3 tanesi bu kadar vs. Yardım eder misiniz bu konuda bana.
Merhaba benim olculerimde bir kucuk bayan rlinin boyutu 100 gram oluyor et ve balik icin bunu boyle ayarladim.kuruyemislerde porsiyon 10 adete denk geliyor bir avuc asagi yukari 100 gram dondurmada bir top kucukse 50 gram iri top 80 90 gram filan sulu yemek ve corbalarda 2 kepce bi porsiyon oluyor.100 gram oluyor yani.
Kızlar merhaba Kalori cetvellerine bakıyorum hep 50 gr 100 gr değerleri var. Bunları nasıl ayarlayacağım ben? öyle bir kalori cetveli arıyorum ki hani 2 tane yersen şu kadar kalori, 3 tanesi bu kadar vs. Yardım eder misiniz bu konuda bana.
Canım fatsecret diye bir uygulama var istediğin miktarı ya da ağırlığı giriyorsun ben çok memnunum valla... Minik bir mutfak tartım var tchibo dan almıştım bayağı iyi... Mesela sabah içtiğim süt yediğim peynir.. Tartıyorum, uygulamada aratıyorum mesela dil peyniri, yanında miktar var sen de yazabiliyorsun.. 20 gr dil peyniri hemen hesaplıyor kaç kalori olduğunu... Ayy çok yazdm umarım anlatabilmişimdir