Ufo ya da yatırma paraları ya. Annemler bir ara denediler ufo yu bin pişman oldular. Sadece karşısında durunca ısıtıyor :) kapanınca da hemen buz gibi oluyorsun. Hem ısınmadılar hemde 250 lira fatura geldi. Yazık oldu yani.Yakmadik. Zaten bu kış lanet dogalgazima hiç para yatirmayi düşünmüyorum. Ufo yakıcam.
sonuna kadar katılıyorum canımUfo ya da yatırma paraları ya. Annemler bir ara denediler ufo yu bin pişman oldular. Sadece karşısında durunca ısıtıyor :) kapanınca da hemen buz gibi oluyorsun. Hem ısınmadılar hemde 250 lira fatura geldi. Yazık oldu yani.
Ufo ya da yatırma paraları ya. Annemler bir ara denediler ufo yu bin pişman oldular. Sadece karşısında durunca ısıtıyor :) kapanınca da hemen buz gibi oluyorsun. Hem ısınmadılar hemde 250 lira fatura geldi. Yazık oldu yani.
Bin lira çok tabiki. Ben ufoyla da ısınılmıyor onu demek istedim.Aylik dogalgaza bin liraya yakin para veriyosaniz ufoya vereceginiz 250 liralik elektrik faturasi hicbir seydir emin olun.
Hem o kadar veriyorum hem de isinamiyorum..
Bin lira çok tabiki. Ben ufoyla da ısınılmıyor onu demek istedim.
Bin lira verip ısınmamak da dert yaptırır gerçekten :)) ufo dan inşallah memnun kalırsın.Inan raziyim ben ufoya. Bu lanet merkezi kartli dogalgaz sistemine para kazandirmak istemiyorum. Bu konuda cok dertliyim de neyse..
Ben yaktım ve çok üşüyorum benden ziyade üç küçük yumurcak hapşırmaya başladıbu gece çok soğuk gibi geldi bana. doğu taraflarını bilemiyorum da. marmara bugüne kadar çok soğuk değildi. bu akşam ben baya bi üşüyorum da. siz napıyorsunuz? kaloriferleri yaktınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?