kalofirleri yakıyor musunuz?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
bu gece çok soğuk gibi geldi bana. doğu taraflarını bilemiyorum da. marmara bugüne kadar çok soğuk değildi. bu akşam ben baya bi üşüyorum da. siz napıyorsunuz? kaloriferleri yaktınız mı?

İzmir'deyiz.
Ben de ara ara üşüyorum son dönemlerde.
Henüz doğalgaz açmadık ama televizyon ve internet karşısında üzerimde battaniye var bu haftanın başından beri.

Biz bir hafta öncesine kadar yaktık şuanda da soğuk hissedersek yakıyoruz hemen..

Yakmadik. Zaten bu kış lanet dogalgazima hiç para yatirmayi düşünmüyorum. Ufo yakıcam.

İstanbuldayiz, Bebegimiz var mecbur yaktik ama kazik girmesin diye bi tek yattigimiz ve oturdugumuz odayi. Yani salonda yattigimiz icin hala, salon acik bi tek...

Bugün izmit te birden soğudu tam yakmalık ama battaniye ve hırka ile idare edicez Kasım gelmeden hiç yakmadık bu güne kadar

İatanbuldayım ve 2 gündür yanıyor. Ama oturanlar olarak doğalgaz Faturası ödemediğimiz için bu kadar rahat yakılıyor. Bugün bir arkadaşıma gittim onunda merkezi sistem ve yakmamışlardı. Küçük çocuğu var bir de ama ev buz gibiydi.

Izmirdeyiz kisa kolluyum su an. icimin atesinden uzerime bisey giyemiyorum sikinti basiyor.

Bizim ev yaksak da ısınmaz. :/

Edit. Ekleme.
Burnum donuyor ya.

Ay henüz yakmadık ama şuan yorgan örttüm üstüme. Ellerimde dışarıda, şunu yazarken bile nasıl üşüyor. Burnum yanaklarım falanda aynı durumda.
Bildiğin kış havası yakmak lazım artık.
Haftaya başlarız artık Kasımla beraber..

Yakmadik da ben polarla oturuyorum. Zaten ben temmuz agustos haric 10 ay usuyorum cicekler bile benden daha dayanikli soguga

3-4 gündür yakıyoruz Ankara'da kısık derecede. Ama yorgan çıkarmadım henüz. Pikelerle yatıyoruz, evde de tişörtle duruyoruz.

Yakmadık bizde fakat artık başlasak iyi olacak. Bugün baya soğuk esti, kazaklar, yorganlar çıktı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…