Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba nasıl oldu burnunuz o kalkiklik indi mi ? Ben de aynı şeyi yaşıyorum çok mutsuzum .geri bildirim yaparsanız süreci bilmek beni rahatlatacaktir ,fena moralsizim. Çok teşekkürlerMerhaba benimde 1 ay oldu burnumda kıkırdak kırıkti, eğrilik mevcuttu ve et vardı burnum yüzüme göre büyüktü ama ben kesinlikle Barbie tarzi bir şey istemiyorum dedim ama ona rağmen aynaya bakınca burnum bana küçük ve ön tarafı kalkık gözüküyor şimdiden psikoloji diye bir şey kalmadı bende
Özelden yazdimMerhaba nasıl oldu burnunuz o kalkiklik indi mi ? Ben de aynı şeyi yaşıyorum çok mutsuzum .geri bildirim yaparsanız süreci bilmek beni rahatlatacaktir ,fena moralsizim. Çok teşekkürler
Benimki de öyleydi burada birçok kişiyle konuştum iner dediler inanmadım ağladım zirladim hala istediğim seviyede değil doğal durmuyo ama bakın inmiş birazMerhaba nasıl oldu burnunuz o kalkiklik indi mi ? Ben de aynı şeyi yaşıyorum çok mutsuzum .geri bildirim yaparsanız süreci bilmek beni rahatlatacaktir ,fena moralsizim. Çok teşekkürler
E çok kaklik değil sanki hatta hiç kalkik degilBenimki de öyleydi burada birçok kişiyle konuştum iner dediler inanmadım ağladım zirladim hala istediğim seviyede değil doğal durmuyo ama bakın inmiş biraz
İlk haline bakarsanız anlarsiniz kalkık olduğunu. Su an evet aşırı kalkık değil çünkü indi. Ama benim için yetmez bu hali bile kalkık bana göre yandan daha kalkık görünüyor önden değil deE çok kaklik değil sanki hatta hiç kalkik degil
Bilemedim iyi gorunuyorİlk haline bakarsanız anlarsiniz kalkık olduğunu. Su an evet aşırı kalkık değil çünkü indi. Ama benim için yetmez bu hali bile kalkık bana göre yandan daha kalkık görünüyor önden değil de
Emin misinizBilemedim iyi gorunuyor
Evet yandan biraz ama çok da değil:)dolgu yaptırın çok rahatsızlık veriyorsa .Emin misiniz
Evet yandan biraz ama çok da değil:)dolgu yaptırın çok rahatsızlık veriyorsa .
Benim ki sizinki gibi mi acaba çok kalkik geliyor bana .bu arada biz özelden yarışıyoruz di mi ben pek bilmiyorum burayiEmin misiniz
Hayır burası özel değil herkes görebiliyorBenim ki sizinki gibi mi acaba çok kalkik geliyor bana .bu arada biz özelden yarışıyoruz di mi ben pek bilmiyorum burayi
Bu arada öncesine göre inmişİlk haline bakarsanız anlarsiniz kalkık olduğunu. Su an evet aşırı kalkık değil çünkü indi. Ama benim için yetmez bu hali bile kalkık bana göre yandan daha kalkık görünüyor önden değil de
Ah yeni farkettim:) özelden atsam sizeHayır burası özel değil herkes görebiliyor
Darısı hepimizin başına. Biraz daha inse mutlu olacağım artık çok takmıyorum ama zehir ettim kendime 2 ayıBu arada öncesine göre inmiş
Ben konuştum bugün bir kaç doktorla .9.ay da yapıyorlar ya da sonrasındaKızlar ameliyatlı burunlara dolgu yapmaya yanaşmıyor doktorlar. Dolgu konusunu çok araştırdım çünkü ucunu dolgu ile kaldırtmak istiyordum, hem yüz yüze görüştüm başka dr larla hem sosyal medyadan danıştım, en son geçen sene doktorum çok hafif birşey yaptı ancak hiç etki etmedi. Sonra kaşınıp ameliyat oldum.
Herkesin farklı deneyimleri, farklı beklentileri oluyor. Benim eski burunlarımı görseniz manyak mısın neden oldun dersiniz. Ama ben hep bi kusur buldum..Bende ameliyat olmak istiyorum ama pişman olanları okudukça vazgeçiyorum
Bende çok takmamaya çalışıyorumDarısı hepimizin başına. Biraz daha inse mutlu olacağım artık çok takmıyorum ama zehir ettim kendime 2 ayı