- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
- Konu Sahibi damaged lemon
-
Ameliyat masasinda ki goruntu nasil canim paylasti mi doktor. Ben de ilk atel ciktigin da bu ne dedim,burun ucu kalkık ve sis kocamandı ama bir hafta sonra daha normal geldi gözüme,şuan daha normal geliyor 17 günüm... Tabi şişliğim vs var ama 1.ay bi bekle kendini yıpratma, ilk bant açıldığında bana kalkık geldi ama arkadaşlarım yok sana öyle geliyor delikler gözükmüyor bile dediler, alışma surecindeyiz belki ondan bize öyle geliyor.Merhaba. Bugün bantlarım çıktı ve burnumu ilk kez tam olarak gördüm. Gördüğüm an hayatımın en kötü anıydı diyebilirim çünkü burnum aşırı kalkık. Profilden normal gözüküyor sorun yok ama önden burun deliklerim ortada, kuru kafa gibi bir görüntü var. Doktora özellikle önden burun delikleri ortada olmasın demiştim. İnecek diyor ama inanasım gelmiyor şu an. Asimetri de var deliklerde ama kuru kafa görüntüsünden ona üzülemedim bile. Aynaya bakmaktan korkuyorum şu an, bırakın fotoğraf çekmeyi.
Hep böyle başlıklar açılıyor farkındayım. Bugün 13. günüm. Düşer mi sizce... çünkü cidden hayatım kararmış gibi geliyor şu an. Sokağa filan mümkün değil çıkamam bu şekilde.
Yok, gerçekten çok kalkık. Normal bir görüntü değil, sokakta böyle bir insan yok. Erkek arkadaşım yüzüme bakamadı öyle söyleyeyim.Ameliyat masasinda ki goruntu nasil canim paylasti mi doktor. Ben de ilk atel ciktigin da bu ne dedim,burun ucu kalkık ve sis kocamandı ama bir hafta sonra daha normal geldi gözüme,şuan daha normal geliyor 17 günüm... Tabi şişliğim vs var ama 1.ay bi bekle kendini yıpratma, ilk bant açıldığında bana kalkık geldi ama arkadaşlarım yok sana öyle geliyor delikler gözükmüyor bile dediler, alışma surecindeyiz belki ondan bize öyle geliyor.
Doktorun once ki yaptigi burunlar nasil kalkik mi çalışıyor,kbb doktorları daha doğal çalışıyor,plastik cerrah genelde 3k yapmaya çalışıyor zamanla mutlaka inecektir ama kimi burun da inmiyor ama ben incegini dusunuyorum 1.ay bekle zaten şuan yapılacak bir sey de yok. Benim burum ucunu kaldırmış ama yanlardan basmış kanatları daraltıp o yüzden kule gibi durmuyor, kimi kule gibi dikiyor burnu uzun sekilde umarim oyle yapmamıştırYok, gerçekten çok kalkık. Normal bir görüntü değil, sokakta böyle bir insan yok. Erkek arkadaşım yüzüme bakamadı öyle söyleyeyim.
Hayır çok kalkık değil doğal görünümlü burunlar yapıyor gibiydi, o yüzden tercih etmiştim. Profilden de kalkık ama kötü durmuyor ilginç bir şekilde, önden burun delikleri ortada.Doktorun once ki yaptigi burunlar nasil kalkik mi çalışıyor,kbb doktorları daha doğal çalışıyor,plastik cerrah genelde 3k yapmaya çalışıyor zamanla mutlaka inecektir ama kimi burun da inmiyor ama ben incegini dusunuyorum 1.ay bekle zaten şuan yapılacak bir sey de yok. Benim burum ucunu kaldırmış ama yanlardan basmış kanatları daraltıp o yüzden kule gibi durmuyor, kimi kule gibi dikiyor burnu uzun sekilde umarim oyle yapmamıştır
Düşme payı bırakmıştır,inecektir sabırla beklemek lazım 1.aya kadar düzelir bence. Özelden doktorun ismini paylaşabilir misinHayır çok kalkık değil doğal görünümlü burunlar yapıyor gibiydi, o yüzden tercih etmiştim. Profilden de kalkık ama kötü durmuyor ilginç bir şekilde, önden burun delikleri ortada.
Öyle dedi o da ama görünce çok kötü hissettim. Umarım düşer yoksa hayatım kaydı :)Düşme payı bırakmıştır,inecektir sabırla beklemek lazım 1.aya kadar düzelir bence. Özelden doktorun ismini paylaşabilir misin
Teşekkür ederim. Umarım.Düşüyor evet, bir de dudak burun arasındaki deri fazla ise daha bir kalkık geliyor göze. Sabredin derim, düşme payı bırakmıştır dedildiği gibi. Şu aralar burnunuzu çok incelemeyin derim. O yapay görüntü bir süre devam edecek.
Normalde tam tersi değilmiydi burun ucu bantlari yukari doğru sekillensin diye yapiştırmıyorlar mıDikkatli inceleyip önceki haliyle karşılaştırınca anladım: alçı çıktıktan sonra burnuma yapıştırılan bantlar burun ucumu aşağıda tutuyormuş. O hali güzeldi. O bant çıkınca burnum birkaç milim havaya dikildi resmen. Düşeceğine kalktı yani.
Evet ben de öyle zannediyordum ama tam tersi oldu. Bantlı halinde burnum dümdüz inerken bantsız halinde ucu domuzcuk burnu gibi yukarı kalktı. İsteyene özelden yollayabilirim.Normalde tam tersi değilmiydi burun ucu bantlari yukari doğru sekillensin diye yapiştırmıyorlar mıve gene diyorum istemezse duşer yer cekimi diye bi lanet var
Burun ucu biraz düşecekEvet ben de öyle zannediyordum ama tam tersi oldu. Bantlı halinde burnum dümdüz inerken bantsız halinde ucu domuzcuk burnu gibi yukarı kalktı. İsteyene özelden yollayabilirim.
Söyledi ama burnum düşmedi vs diyenleri görünce inanasım gelmiyor. Zaten epey bir düşmesi lazım normal olması için, düşse düşse ne kadar düşebilir ki?Burun ucu biraz düşecek
Doktorunuz söylemedı mi? Daha 13 gün olmuş
En az 6 ay 1 sene zaman var.Söyledi ama burnum düşmedi vs diyenleri görünce inanasım gelmiyor. Zaten epey bir düşmesi lazım normal olması için, düşse düşse ne kadar düşebilir ki?
Umarım öyledir ama anlaşılan en az önümüzdeki 1 senem rezil olacak.En az 6 ay 1 sene zaman var.
Çok aceleci davranıyorsunuz.
Bence burnunuz söylediğiniz kadar kötü değilUmarım öyledir ama anlaşılan en az önümüzdeki 1 senem rezil olacak.
Bana yolla bakim baya merak ettim ama duz karsidan cek kafani kaldirmadanEvet ben de öyle zannediyordum ama tam tersi oldu. Bantlı halinde burnum dümdüz inerken bantsız halinde ucu domuzcuk burnu gibi yukarı kalktı. İsteyene özelden yollayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?