- 20 Ocak 2010
- 46.360
- 168.299
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi damaged lemon
-
Şu bana attığin ilk fotolar acık drgil burnun belli hem yazmişsında neden rahatsız olduğunu fotolara onları atabilirsin hem zaten atsan ne olacak benim yıllardır boy boy fotolarım varTeşekkür ederim, bir an içim rahatlıyor sonra aynaya bakınca yine moralim bozuluyor, zor bir süreç psikolojik olarak. Tüm internete açık resim yüklemek istemedim o yüzden özelden sorana yolluyorum.
Öf ne bileyim işte hahah.Şu bana attığin ilk fotolar acık drgil burnun belli hem yazmişsında neden rahatsız olduğunu fotolara onları atabilirsin hem zaten atsan ne olacak benim yıllardır boy boy fotolarım var
Ben bir sürü fotoğraf yüklemiştim ki düzgün yorumlar alabileyim. Yazarak anlatmak görmek gibi olmaz ki. Hem o kadar mesaimiz var, bana neden atmadın?Öf ne bileyim işte hahah.
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Sordum bir kez, çekiyoruz hepsini, kayıtlarda vardır dedi beyefendi. Fakat o kayıtların nerede olduğunu bulamadılar!Benim de yok çünkü kötü oldu neyini göstersin diye düşündüm kendi bile silmistir.
Ben bakmak istiyorum aynı dert bendede varEvet ben de öyle zannediyordum ama tam tersi oldu. Bantlı halinde burnum dümdüz inerken bantsız halinde ucu domuzcuk burnu gibi yukarı kalktı. İsteyene özelden yollayabilirim.
Gerçekten cok kötü bende de ayni sorun var bide dusagimda kalkmis gülerken sincaba benziyorum düzelir mi acaba depresyona girdim 10 gunundeyimYok, gerçekten çok kalkık. Normal bir görüntü değil, sokakta böyle bir insan yok. Erkek arkadaşım yüzüme bakamadı öyle söyleyeyim.
Benim de dudağım kalktı. 30 günü geçti, pek düzelme yok gibi ama doktor geçeceğini söylüyor.Gerçekten cok kötü bende de ayni sorun var bide dusagimda kalkmis gülerken sincaba benziyorum düzelir mi acaba depresyona girdim 10 gunundeyim
Benim de dudağım kalktı. 30 günü geçti, pek düzelme yok gibi ama doktor geçeceğini söylüyor.
Bu burun çok kalkık değil. İdeal bir kalkıklık bence, ki yine de düşecektir.Fotoraf ekledim bilmiyorum kalkik gibi ben dogal bir seyler istemişdim inecek diyor pek inanasim yok
Burnun kalkık değil, sakın üzülme. 2 mm kadar inecek zaten. Güzel burnunun keyifle tadını çıkar.Fotoraf ekledim bilmiyorum kalkik gibi ben dogal bir seyler istemişdim inecek diyor pek inanasim yok
Bana da yollar mısınızTabii yollayayım.
Banada atarmisin benimde burnum domuz burnu gbi daha dun ameliyat oldum pskolojim bozuldu. Ya inmezse die korkuyorum asiri kalkik yaÇok bariz kalkıklık var gibi geliyor bana.
Dün ameliyat olduysanız biraz sakin!Banada atarmisin benimde burnum domuz burnu gbi daha dun ameliyat oldum pskolojim bozuldu. Ya inmezse die korkuyorum asiri kalkik ya
Dün ameliyat olduysanız biraz sakin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?