• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalkık burun problemi

damaged lemon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
2.812
7.679
88
Merhaba. Bugün bantlarım çıktı ve burnumu ilk kez tam olarak gördüm. Gördüğüm an hayatımın en kötü anıydı diyebilirim çünkü burnum aşırı kalkık. Profilden normal gözüküyor sorun yok ama önden burun deliklerim ortada, kuru kafa gibi bir görüntü var. (Editleme: profilden dikkatli incelememiştim, bantlar çıkmadan önceki gibi zannediyordum, bantlar çıkınca burnum havaya kalkmış, yani profilden de domuzcuk burnu.) Doktora özellikle önden burun delikleri ortada olmasın demiştim. İnecek diyor ama inanasım gelmiyor şu an. Asimetri de var deliklerde ama kuru kafa görüntüsünden ona üzülemedim bile. Aynaya bakmaktan korkuyorum şu an, bırakın fotoğraf çekmeyi.

Hep böyle başlıklar açılıyor farkındayım. Bugün 13. günüm. Düşer mi sizce... çünkü cidden hayatım kararmış gibi geliyor şu an. Sokağa filan mümkün değil çıkamam bu şekilde...

Son düzenleme:
Merhaba. Bugün bantlarım çıktı ve burnumu ilk kez tam olarak gördüm. Gördüğüm an hayatımın en kötü anıydı diyebilirim çünkü burnum aşırı kalkık. Profilden normal gözüküyor sorun yok ama önden burun deliklerim ortada, kuru kafa gibi bir görüntü var. Doktora özellikle önden burun delikleri ortada olmasın demiştim. İnecek diyor ama inanasım gelmiyor şu an. Asimetri de var deliklerde ama kuru kafa görüntüsünden ona üzülemedim bile. Aynaya bakmaktan korkuyorum şu an, bırakın fotoğraf çekmeyi.

Hep böyle başlıklar açılıyor farkındayım. Bugün 13. günüm. Düşer mi sizce... çünkü cidden hayatım kararmış gibi geliyor şu an. Sokağa filan mümkün değil çıkamam bu şekilde.
Ameliyat masasinda ki goruntu nasil canim paylasti mi doktor. Ben de ilk atel ciktigin da bu ne dedim,burun ucu kalkık ve sis kocamandı ama bir hafta sonra daha normal geldi gözüme,şuan daha normal geliyor 17 günüm... Tabi şişliğim vs var ama 1.ay bi bekle kendini yıpratma, ilk bant açıldığında bana kalkık geldi ama arkadaşlarım yok sana öyle geliyor delikler gözükmüyor bile dediler, alışma surecindeyiz belki ondan bize öyle geliyor.

Ameliyat masasinda ki goruntu nasil canim paylasti mi doktor. Ben de ilk atel ciktigin da bu ne dedim,burun ucu kalkık ve sis kocamandı ama bir hafta sonra daha normal geldi gözüme,şuan daha normal geliyor 17 günüm... Tabi şişliğim vs var ama 1.ay bi bekle kendini yıpratma, ilk bant açıldığında bana kalkık geldi ama arkadaşlarım yok sana öyle geliyor delikler gözükmüyor bile dediler, alışma surecindeyiz belki ondan bize öyle geliyor.
Yok, gerçekten çok kalkık. Normal bir görüntü değil, sokakta böyle bir insan yok. Erkek arkadaşım yüzüme bakamadı öyle söyleyeyim.

Yok, gerçekten çok kalkık. Normal bir görüntü değil, sokakta böyle bir insan yok. Erkek arkadaşım yüzüme bakamadı öyle söyleyeyim.
Doktorun once ki yaptigi burunlar nasil kalkik mi çalışıyor,kbb doktorları daha doğal çalışıyor,plastik cerrah genelde 3k yapmaya çalışıyor zamanla mutlaka inecektir ama kimi burun da inmiyor ama ben incegini dusunuyorum 1.ay bekle zaten şuan yapılacak bir sey de yok. Benim burum ucunu kaldırmış ama yanlardan basmış kanatları daraltıp o yüzden kule gibi durmuyor, kimi kule gibi dikiyor burnu uzun sekilde umarim oyle yapmamıştır

Doktorun once ki yaptigi burunlar nasil kalkik mi çalışıyor,kbb doktorları daha doğal çalışıyor,plastik cerrah genelde 3k yapmaya çalışıyor zamanla mutlaka inecektir ama kimi burun da inmiyor ama ben incegini dusunuyorum 1.ay bekle zaten şuan yapılacak bir sey de yok. Benim burum ucunu kaldırmış ama yanlardan basmış kanatları daraltıp o yüzden kule gibi durmuyor, kimi kule gibi dikiyor burnu uzun sekilde umarim oyle yapmamıştır
Hayır çok kalkık değil doğal görünümlü burunlar yapıyor gibiydi, o yüzden tercih etmiştim. Profilden de kalkık ama kötü durmuyor ilginç bir şekilde, önden burun delikleri ortada.

Hayır çok kalkık değil doğal görünümlü burunlar yapıyor gibiydi, o yüzden tercih etmiştim. Profilden de kalkık ama kötü durmuyor ilginç bir şekilde, önden burun delikleri ortada.
Düşme payı bırakmıştır,inecektir sabırla beklemek lazım 1.aya kadar düzelir bence. Özelden doktorun ismini paylaşabilir misin

Düşüyor evet, bir de dudak burun arasındaki deri fazla ise daha bir kalkık geliyor göze. Sabredin derim, düşme payı bırakmıştır dedildiği gibi. Şu aralar burnunuzu çok incelemeyin derim. O yapay görüntü bir süre devam edecek.

Bence düşer burun çok hassas bir ordan hafif carpmada bile acayip şisiyor danmıyorum öyle kalsım misal dudak dolgusu yaptıriyorum ilk çok aşırı şişiyor kalkiyor hatta dudağım gülünce yukarı kıvrıliyor ama 1 haftaya normala donuyor bende keşke okadar inmese diye üzuluyorum 🤣

Dikkatli inceleyip önceki haliyle karşılaştırınca anladım: alçı çıktıktan sonra burnuma yapıştırılan bantlar burun ucumu aşağıda tutuyormuş. O hali güzeldi. O bant çıkınca burnum birkaç milim havaya dikildi resmen. Düşeceğine kalktı yani.

Dikkatli inceleyip önceki haliyle karşılaştırınca anladım: alçı çıktıktan sonra burnuma yapıştırılan bantlar burun ucumu aşağıda tutuyormuş. O hali güzeldi. O bant çıkınca burnum birkaç milim havaya dikildi resmen. Düşeceğine kalktı yani.
Normalde tam tersi değilmiydi burun ucu bantlari yukari doğru sekillensin diye yapiştırmıyorlar mı 🤔 ve gene diyorum istemezse duşer yer cekimi diye bi lanet var 🤣

Normalde tam tersi değilmiydi burun ucu bantlari yukari doğru sekillensin diye yapiştırmıyorlar mı 🤔 ve gene diyorum istemezse duşer yer cekimi diye bi lanet var 🤣
Evet ben de öyle zannediyordum ama tam tersi oldu. Bantlı halinde burnum dümdüz inerken bantsız halinde ucu domuzcuk burnu gibi yukarı kalktı. İsteyene özelden yollayabilirim.

Back
X