- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
- Konu Sahibi damaged lemon
Merhaba. Bugün bantlarım çıktı ve burnumu ilk kez tam olarak gördüm. Gördüğüm an hayatımın en kötü anıydı diyebilirim çünkü burnum aşırı kalkık. Profilden normal gözüküyor sorun yok ama önden burun deliklerim ortada, kuru kafa gibi bir görüntü var. (Editleme: profilden dikkatli incelememiştim, bantlar çıkmadan önceki gibi zannediyordum, bantlar çıkınca burnum havaya kalkmış, yani profilden de domuzcuk burnu.) Doktora özellikle önden burun delikleri ortada olmasın demiştim. İnecek diyor ama inanasım gelmiyor şu an. Asimetri de var deliklerde ama kuru kafa görüntüsünden ona üzülemedim bile. Aynaya bakmaktan korkuyorum şu an, bırakın fotoğraf çekmeyi.
Hep böyle başlıklar açılıyor farkındayım. Bugün 13. günüm. Düşer mi sizce... çünkü cidden hayatım kararmış gibi geliyor şu an. Sokağa filan mümkün değil çıkamam bu şekilde...
Hep böyle başlıklar açılıyor farkındayım. Bugün 13. günüm. Düşer mi sizce... çünkü cidden hayatım kararmış gibi geliyor şu an. Sokağa filan mümkün değil çıkamam bu şekilde...
Son düzenleme: