Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah benim gözüm elbiseye değil direk duruşa ve fiziğe gitti maşşallahhhh nazar değmesinnnEki Görüntüle 1422671 Sarar dan almıştım 38-40 beden kızlar çok güzel duruşu var ilgilenenlere detaylı resimlerini gönderebilirim 30 TL
ahh ahh bebişten önceki altın yıllarımmmaşallah benim gözüm elbiseye değil direk duruşa ve fiziğe gitti maşşallahhhh nazar değmesinnn![]()
nie kız gene aynısınahh ahh bebişten önceki altın yıllarımmsağol canım o senin güzelliğin
![]()
yanlar ve göbek harici aynı evet![]()
Markaları ne canım birde üstteki mürdüm ne kadarMurdum renkli olanı özlem arkadaşımdan çok beğenerek aldım ama bedeni olmadı;( 85 beden kızlar ikiside kullanılmadı. 5 er tlEki Görüntüle 1422280
Makine de falan bozulur lar mı canım kaliteleri nasıl bazıları oluyor ya bikere yıkıyosunnnn ikinciye Şekli bozuluyormor gibi olan canım Suwen marka, mürdüm Missvera, beyaz star lingeria canım
suwen marka olan yıkadım bir kere herhangi bozulma olmadı canım. diğerleri hiç yıkanmadı zaten ama kalitelidir iç dikişlerine falan baktım . ben ne olursa olsun sutyen topunda yıkıyorum korkumdanMakine de falan bozulur lar mı canım kaliteleri nasıl bazıları oluyor ya bikere yıkıyosunnnn ikinciye Şekli bozuluyor
3 ü ne kadar olur canımsuwen marka olan yıkadım bir kere herhangi bozulma olmadı canım. diğerleri hiç yıkanmadı zaten ama kalitelidir iç dikişlerine falan baktım . ben ne olursa olsun sutyen topunda yıkıyorum korkumdan![]()