Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1422671 Sarar dan almıştım 38-40 beden kızlar çok güzel duruşu var ilgilenenlere detaylı resimlerini gönderebilirim 30 TL
Çok teşekkür ederim canım burdaki herkes öyle birbirinden güzel kıyafetler var :) roman takımın çok hoş ama eşim eteğe pek sıcak bakmıyor erkekler işte:) şal yok kolları geniş yalnız kolun alt kısmı birleşik değil hani üzerine bişey almışsın gibi duruyor saten bide. Çok güzel bi elbise detaylı resimlerini göndereyim miçok zarif bir elbiseymiş canım yaa tarzını çok beğeniyorum maşallah =) kolları da uzun geniş değil mi , şal yok sanıyorum ben talip olabılırım =) istersen roman takımla ve başka istediklerin olursa takas da olabilir =)
Ayy fıstığım benim çok sevindim beğenmene:) keşke bedenlerimizde aynı olsacnm kargomu aldım hediyenide senide yerim :) çok tşkkr ederim çok güzeller cnm
Baakim canım sayfana ihtiyacım olan bişi olursa neden olmasın olmazsada hangi ürünleri beğendiysen yardımcı olurum:)canım beğendiğim ürünler var benim ürünlerden beğendiğin olursa takas düşünür müsün?eliflider
tamam canım sen incele.haber bekliyorum.Baakim canım sayfana ihtiyacım olan bişi olursa neden olmasın olmazsada hangi ürünleri beğendiysen yardımcı olurum:)
Kışlık canım kadifemsi gibi bi kusuru yok arkadaşımın elbisesi nakde ihtiyacı olduğu için takas düşünmüyor maalesef 25 tl fiyatı. 365 gun soru cevap anket kitabı gibi ilerde çocuğunuza verebileceğiniz keyifli bi hediye soruları siz cevaplıyorsunuz içinde 365 tane soru var:) 5 tl iç çamaşırlarım satıldı maalesefSelam arkasi kurdelali uzun mor elbise kislik mi renginde solma var mi bide 365 gunde beni tanimani isterim herelde adi o kitap bide kullanilmamis ic camasirlarin icin takas ddusunursen konuma bakabilirsin![]()
bordo koton pantolonferitgozde arkadaşımla takaslanmıştır güzel günlerde kullanılsın