Kalitesiz yumurta üretip gebe kalanlar var mı?

Bülent beyin soy adı nedir
Bülent Bey’in soyadı nedir profesörmü doçentmi bayram dönüşü hemen görüşmeye gideceğim belki de Allah bana sebep olarak sözü vesile kılar

Yaşınız büyük değil neyse ki bir oğlunuz varmış Allah bağışlasın Bende kırk yaşındayım geç evlendik ikimiz de ilk evliliği nasip olmadı ... Bende bu tedavilerden kilo aldım 70 kiloyum şuan umutsuz olmayın ne olur Allah'tan umut kesilmez ol derse olur eşinizde sizde vitamin kullanın veriyorlar zaten araştırın pes etmek yok hayatımizdaki herşey sebepler dairesinde oluyor inancınızi yitirmeyin .

Bülent beyin soy adı nedir

Bülent Bey’in soyadı nedir profesörmü doçentmi bayram dönüşü hemen görüşmeye gideceğim belki de Allah bana sebep olarak sözü vesile kılar
Maslak Acıbadem kadın infertilitesi bölümü yöneticisi Bülent tıraş profesör internet arama motoruna yazın çıkar zaten .. ben tüm takiplerimide prp de yiğit Çakıroğlu yaptı ... en az 3 doktora gidin görüşün kafanızda karışmasın hayırlı haberlerinizi bekliyorum herşey sebepler dairesinde bol bol dua ...

2 defa yumruta toplandığında her seferinde sıfırdan ücret mi alındı?

Henüz hamile değilim pco var bende hafif dercede geçen sene çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım ama düşük yaşadım kalbi durdu. Ekim ayında tüp bebeğe başladım 12 yumurta toplandı sadece 2 tanesi 5. Güne gidebildi ve biri transfer edilmeyecek kadar kötüydü yani aslında 1 embriyo vardı negatif oldu. Daha sonra tekrar tedaviye başladım bu sefer mikroçipli yaptı doktorum çünkü bana yumurta kalitesizliğin var dedi aynı zamanda glutatyon tedavisi aldım sonra da kalsiyuma yatırıldı embriyolar hatta hafif ohss geçirdim çünkü doktorum risk aldı ilaç süremi uzattı yumurtalıklarım patlayacak gibiydi 16 yumurta toplandı 8 tanesi 5. Güne gitti Mikroçipli olmasaydı bellide bu tedavimde de olmayacaktı doktorunuza mikroçipliyi sorabilirsiniz

Ben varım sizinle aynı durumu yaşadım sizi çok iyi anlıyorum kafanız çok karışık görünüyor. Doktorunuz genetiğinizden şüpheleniyorsa öncelikle tekrar denemek yerine genetik testlerinizi yapmayı önermesi daha doğru olurdu fikrimce. Yani genetik sorunu olup çoçuk sahibi olan var doktorunuz çok olumsuz konuşmuş.

Bu arada umut olacaksa ben 3. Tüp bebekten sonra doğal yoldan hamile olduğumu öğrendim mücizeme kavuşmayı bekliyorum benimde kafam çok bulanmıştı çok ümitsizdim

Benim de sizin gibi 5 kere denedim hiç gebelik elde edilmesi ne yapucam bilmiyorum.

Sonuç gebe kaldınız mı

Arkadaşım merhaba bende de kalitesiz çıkıyor yumurta fakat seninki gibi çok değil bende 1 ya da 2 yumurta anca çıkıyor benim doktorum prp önerdi prp yı denemelisin bence araştır. Benden şansın çok o fazla ben tek bir yumurta için yaptırıcam

Bende aynı durumdayım artı iş yerim sorunlu izin alamama sorunum var yumurtalı kaliteli yapmaya çalışıyorum bir yandan eşimin spermlerini çoğaltmaya çalışıyorum ovülasyon testlerinde yumurtlama görüyorum fakat olmuyor normal yolla, bu vitaminleri eczacıma danışıp kullanmayı düşünüyorum bugün de soğan kürüne başladım Allah'ın izni ile inşallah normal yolla gebe kalabiliriz

Soğan kürü genelde pkoslu olanlar için önerilir kalite sorunu ve az yumurta çıkıyorsa soğan kürü önerilmiyor bende sonradan öğrendim

Benim de sizin gibi 5 kere denedim hiç gebelik elde edilmesi ne yapucam bilmiyorum.

Merhaba arkadaşlar benzer durumları ben de yaşadım. Tüp bebekle bile olmayabilir falan dendi. Ama ben şifayı hacamatta buldum. Sizlere de öneriyorum. Denemekten hiçbişey kaybetmezsiniz. Allah inşallah tez zamanda sizin ve evlat hasreti çeken tüm herkesin kucaklarını doldurur inşallah

Merhaba mila
Ben de bu ay aret hocada tedaviye başladm uzaktan takiple
Maşallah ne güzel iki embriyon olmuş Rabbim bebek olup kucağına almayı da nasip etsin
Şuan hangi aşamadasın
Aret hoca gerçekten çok bilgili ve iyi Bi dr
Bu benim orda ikinci tedavim olcak nasipse
Benim de amh 0.01 2 sene önce ve hala öyle
İki yumurta gözüküyor ancak yeterli büyüme olmuyor gibi bu ay da pek ümit yok sanki
Geçen ay burda yumurta takip yaptırıp normal deneyelim demiştik iki yumurta vardı sonraki kontrolde biri kaybolmuş diğerinin de şekli bozulmaya başlamış dedi ve baktığında 14 mm ise 4 gün sonra 15 mm gibi bişey de kaldı olması gereken büyüklükte olmadı anlamıyorum niye öyle oluyor
Şuan klomenle folik asit diafol kullanıyorum sen ekstra bişeyler kullandın mı

Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun. Aret hoca iyidir. Ben 8 eylülde histeroskopiyle polip aldırmıştım. 2 aydır adet olmadım. Duphaston kullanıyorum. O yüzden tekrar tedaviye başlama gibi imkanım olmadı. Bana da diofol tavsiye etmişlerdi. Kullandım folat testi yaptırdım. Yüksek çıkınca bıraktım. Bende tedavide sadece folik asit ve klomen kullanmıştım. Aret hoca Bıoscıence Advanced Plus diye vitamin de vermişti. İlk tedaviye başladığım zamanlarda 2 ay kullanmıştım. Hiç faydasını görmedim

Prp eksozom gibi yöntemler var. Ben yaptirdim sonuç aldim. Kalite arttirici ilaclar da sürekli kullanmalısın. Iyi bir doktora bütün bunları danışabilirsin.

Bursa’da Prof Dr. Osman Develioğlu var isterseniz araştırın instagram sayfasından. Sizin gibi olan bir kadın Osman hocada tedavi olup negatifi gördükten sonra doğal yolla hamile kalmıştı. Ben de kendisinde tedavi oldum ama benim negatif oldu. Rezervim az benim. Hoca elinden gelen her tedaviyi uyguladı. Bir de sürekli değiştiriyor tedaviyi yani ilkinde olmazsa başka protokole geçiyor ilaçları değiştiriyor doz değiştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…