• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaliteli, şık mobilya markası önerileri bekliyorum !! Yardım :(

yagmuresra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
55
1
86
İstanbul
ARkadaşlar bu yazsonu evleniyorum. Yavaş yavaş mobilya bakmak istiyoruz. Avandgart ve modern mobilyaları beğeniyorum. Bilindik modellerden hoşlanmıyorum. Böle taşlı, süslü seyleri cok seviyorum evimde öle olsun istiyorum :))Ama abartılı altın sarıları değil kastettiğim sade şık bi mobilyanın üslü bir aynası olabilir mesela :) Dekorasyon cok önemli yani. Böyle kaliteli, fiyatlarıda cok ucuk olmayacak markalar bilenler varsa lütfen bana yardımcı olsun:) Teşekkürler kızlaaar ::69:

ARkadaşlar bu yazsonu evleniyorum. Yavaş yavaş mobilya bakmak istiyoruz. Avandgart ve modern mobilyaları beğeniyorum. Bilindik modellerden hoşlanmıyorum. Böle taşlı, süslü seyleri cok seviyorum evimde öle olsun istiyorum :))Ama abartılı altın sarıları değil kastettiğim sade şık bi mobilyanın üslü bir aynası olabilir mesela :) Dekorasyon cok önemli yani. Böyle kaliteli, fiyatlarıda cok ucuk olmayacak markalar bilenler varsa lütfen bana yardımcı olsun:) Teşekkürler kızlaaar ::69:

neden istediğin mobilyayı kendin çizim yaptırıp evine göre yaptırmıyorsun ben öyle yaptırdım çok güzel oldu tasarımcı bi kaç model çiziyor beğendiğini yaptırıyorsun istersen model değiştirebiliyorsun .

neden istediğin mobilyayı kendin çizim yaptırıp evine göre yaptırmıyorsun ben öyle yaptırdım çok güzel oldu tasarımcı bi kaç model çiziyor beğendiğini yaptırıyorsun istersen model değiştirebiliyorsun .

evet bende ole yaptım hem ucuz hem kalıtelı hemde cuk dıe oturuyor hersey :)

merhaba canım,
hayırlı olsun, mutluluklar dilerim..... eşim ile beraber MASKO da, beraber mobilya tasarımı , imalat ve dekorasyon yapıyoruz, yardımcı oluruz, sevgiler..

Canım ben mobilyalarımı maskoda yaptırttım, bence git gez ama orda fiyatlar güzel modellerde genelde çoook yüksek.
Sana tek tavsiyem hem fiyat uygun olsun hem çok değişik tarzlar olsun dersen yenibosnada eskidji'ye gitmeden iğne bile alma, çok pişman olursun benim gibi.
O kadar güzel mobilyalar avizeler ankastreler var ki ağzın açık kalır, ben inanamadım valla.
Bugun tekrardan gezdik oğluma birşeyler almak için, bütün eşyalarımı atıp yenileyesim geldi:51:

Back
X