Evlenecek olanlar için mobilya önerilerinizi bekliyorum

kis_gunesi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
147
5
296
İstanbul
Öncelikle merhabalar. Kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum. Ancak yeni üye oldum ve ilk mesajımı yazıyorum:).
Bir aksilik olmazsa 2011de evleniyorum. Evimizi yeni aldık ve eşyaları şimdiden almak istiyoruz. Ancak mobilyalar çok pahalı. Evin taksitleri olduğu için mobilyaları uygun fiyata almamız gerek. Kafamızda şekillendirdiğimiz birşeyler var ancak nerden alabiliriz ya da nereye yaptırabiliriz bilemiyoruz. Modern ve şık mobilya satan ve fiyatı çok pahalı olmayan mağaza önerilerinizi bekliyorum.

Moda life düğün paketleri var. Biz 2,5 yıl önce salon, yemek odası ve oturma odasını oradan almıştık. Eşyalar gerçekten çok sağlam çok da şık. Bir bakın derim.

Konunuz, içeriğinden dolayı "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.

biz oturma odasına iki kanepe iki berjer ve bir de t.v sehbasını 1600 ealdık 6 ay önce modalife ben çok memnunum hiç pişman olmadım .ayrıca ömürlük eşyayı sevmiyorum ben .

modalife mobilya reklamlarını dolmuşların arkasında görmüştüm. kampanyaları var epey ama çok ucuz görünce iyi değildir diye düşünmüştüm ama demek ki bakmam gerek.

ben kullanmadım ama yatak odamı değiştirirsem evgör mobilyadan almak istiyorum her zevke göre çok çeşit var kullanan varsa yorum yapabilir mi acaba

Öncelikle merhabalar. Kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum. Ancak yeni üye oldum ve ilk mesajımı yazıyorum:).
Bir aksilik olmazsa 2011de evleniyorum. Evimizi yeni aldık ve eşyaları şimdiden almak istiyoruz. Ancak mobilyalar çok pahalı. Evin taksitleri olduğu için mobilyaları uygun fiyata almamız gerek. Kafamızda şekillendirdiğimiz birşeyler var ancak nerden alabiliriz ya da nereye yaptırabiliriz bilemiyoruz. Modern ve şık mobilya satan ve fiyatı çok pahalı olmayan mağaza önerilerinizi bekliyorum.

MASKO - MODOKO ya bakabilirsin, Mart ayından sonra fiyatlar artacağından, şu dönemde hazırlığını yaparsan sezon olmadığı için uygun fiyatlara şık mobilyalar bulabilirsin, ürünü alacağın zamana kadar taksitlerini ödersin bir noktada ön ödemeli kampanya gibi, hemde diğer eşyalarını alırken daha kolay seçim yaparsın ... ( MASKO da güvence belgesi olan firmaları araştır mobilyayı almadan ödeme yapacağın için ileride kötü süprizler yaşamazsın, bu uygulama bildiğim kadarıyla MASKO da var sadece)......
Ayrıca tadilata girecek firmalarda teşhir ürünlerinde, kaliteli ürünler çok hesaplı bulunabiliyor....

MASKO - MODOKO ya bakabilirsin, Mart ayından sonra fiyatlar artacağından, şu dönemde hazırlığını yaparsan sezon olmadığı için uygun fiyatlara şık mobilyalar bulabilirsin, ürünü alacağın zamana kadar taksitlerini ödersin bir noktada ön ödemeli kampanya gibi, hemde diğer eşyalarını alırken daha kolay seçim yaparsın ... ( MASKO da güvence belgesi olan firmaları araştır mobilyayı almadan ödeme yapacağın için ileride kötü süprizler yaşamazsın, bu uygulama bildiğim kadarıyla MASKO da var sadece)......
Ayrıca tadilata girecek firmalarda teşhir ürünlerinde, kaliteli ürünler çok hesaplı bulunabiliyor....

modokoyu epeyce gezdik canım ama henüz karar veremedik. bu arada özel mesaj yazdm sana. umarım yarına kadar okuyup cevap yazarsın. yarın nişanlımı ikna edip maskoya götürmek istiyorum.

beyaz eşyalarım bosch, yatak odası duvar ünitesi yemek masası doğtaş, köşe koltuk engin ev. küçük oda mutfak sağdan soldan toplama.

Back
X