Bebek İkinci El Kaliteli erkek cocuk kıyafetleri...yeniler eklenecektir....

Ayyy cOk hoş oldu yaa bu sohbet hoşuma gitti ama her an tetikteyim birisi uyanacak diye :):)) canim bizde eksiltmeyin sende eskitmeden benim küçüğe verirsin ondan sonra artık hangi müze olursa

Bakalım new balanciN gercek gücüne:)):):)

HAhahahh super ya nası anladı hemenDoyurdum uyudu tekrar:)

Senin küçük kaç yaşında kız?
Walla bana da iyi oldu ya 😊

Oy kıyamam kuzuymuş daha o 😊
İyi bizim küçülenleri de ona saklayalım

Stride ritelarımız varmesela
22 no
Ona olacağı vakit aklında olsun 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim adidaslar 25 numaraymış yahu:)) 7,5 yazıyodu netten baktım 23 gördüm meğer 25 miş:))

benimkilerin ikisi birden uyandı :) canim burası bir aile ortamı oldu sanki satışdan cok ödünç vermek gibi:) herkes kıyafete ayakkabıya iyi baksın yemek yedirirseniz önlük taksin cocuğun eline domates yemek vb yağlı seyler vermeyin kalıcı kirler oluşmasın hahah Bak nesilden nesile giyilecek seyler olsun:)))

7 .sayfa yazdıklarımız duruyor arkadaslar fiyatlarda yardımcı olurum sorun

Canım bu kaç cm? 80se bizimkine kusa da o yüzden soruyorum bide bu sıfır değil dimi?

Canım bu kaç cm? 80se bizimkine kusa da o yüzden soruyorum bide bu sıfır değil dimi?

Canim 86 cm yok sifir değil ama az kullandık diyebilirim

Arkadaslar gap Sweat GAP sort o gruptaki koton gomlek koton pantolon ve yazlıklar duruyor

Son düzenleme:
Medela pompa satılmıştır alan arkadasa HAYIRLI olsun...

canım bu kanz takım ne kadar
bi türlü ince penye ceket bulamadım bizimkine, buluyorum 60-70 lira giyeceği kaç sefer zaten yaz mevsiminde, yazık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…