- Konu Sahibi bensibelim2
-
O erkeklerinde aklı olsa o kadınlara yanaşmaz zaten. Evli adamı ayartan kadın evlendikten sonrada devam eder.
son dönemlerde çok sayıda evlenemeyen genç kız haberleri alıyorum ben forumdakiler falan ayrı zaten de çevremde ve çalıştığım yerde de çok örnek var en son 2 eleman yerleşti şirkete biri 27 yaşında diğeri 26 2 güzel kız biraz konuştuk filan ikisi de uygun erkek bulamadığından dert yanıyor. e diyorum etrafta bir sürü erkek var neyini bulamıyorsunuz diye ama hepsi boş sünepe ucuz adamlar falan dediler..
bu kızlardan muhasebeye yerleşeni en son bir şey dedi valla bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna dedi ona göre bekar adamlar pasif oluyormuş..
demek ki böyle bir kıtlık başladı kızlar.. tuhaf değilmi??
Kiz saglam adam ariyorum demis.. evli olsun bakmam yanasirim demis.. kizin akli saglam dglde saglam biri denk gelmemis
bekar erkekler sağlam değilmiş de, karısını boşayıp kendisiyle evlenecek erkek mi sağlammış
sen orayı anlamadın
sağlam derken, cüzdanı sağlam olacak böle kiremit gibi, tuğla gibi sağlam olacak
sen orayı anlamadın
sağlam derken, cüzdanı sağlam olacak böle kiremit gibi, tuğla gibi sağlam olacak
cüzdanı sağlam erkek de ya güzelliğe bakar kendime bir manken bulur, ya da gerçek aşkı arar düzgün bir kızla evlenir.
yani bu zengin erkek avcısı, evde kalmış hanımkızımızın hiçbir şekilde şansı yok
Şimdi bu yazacaklarım meclisten dışarı, kimse üstüne alınmasın, bunlar benim fikrim:
O evde kalan kızların çoğu zengin, evi olan, arabası, yatı, katı bilmem nesi olan erkek arıyordur. Evlilik programlarında bile 'kriterlerine' uygun erkek bulamayan kızımız 3 senedir koltukta evlenmeyi bekliyor.
Belki biz bayanlar erkekleri biraz da cüzdanına göre değerlendiriyoruz :26:
Bir de şöyle bir kesim var, çok duydum çevremde. Niye evlenmiyorsun? diyorum kıza, 'evleneyim de maaşıma ortak mı çıksın?' diyor
Sağlam cüzdanı kabarık adam çalışan parçasıyla evlenir mi
cüzdanı sağlam erkek de ya güzelliğe bakar kendime bir manken bulur, ya da gerçek aşkı arar düzgün bir kızla evlenir.
yani bu zengin erkek avcısı, evde kalmış hanımkızımızın hiçbir şekilde şansı yok
yıllar önce çalıştığım iş yerinde bir müdür vardı.evli bakımlı eli yüzü düzgün terbiyeli görünen bir adam.o kadar bayan içinde dedi ki.kimse kusura bakmasın ama bir kadın bir yanaşır iki yanaşır üçüncüde adam ona istediğini verir artık.bence de bir erkek ne kadar ahlaklı olursa olsun kaşarın biri onu yoldan çıkarabilir.günümüzde de o kadar çok var ki bunlardan,Allah yuvamızdan uzak etsin diyorum.klasik Türk kadını gibi olamicam bu konuda ''benim beyim yapmaz'' valla elin ............u öyle bir yoldan çıkarır ki.Allah fırsat vermesin,yapanın da çü.... düşsün inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?