Kaliteli bekar erkek kıtlığımı başladı??

O erkeklerinde aklı olsa o kadınlara yanaşmaz zaten. Evli adamı ayartan kadın evlendikten sonrada devam eder.

İşte o erkekler "Adam" olsa zaten yanaşmaz ki ama hangi erkek "Adam" gibi çıkıyor ki çok az. Bayan sorun görmez ise erkeğin hiç umurun da olmuyor ki bu devirde zaten hem cinslerim erkekleri geçti. O kadınlarında o erkekten farkı yok bana göre.

erkek olsunda ne olursa olsun.dimi?
nefes alsın yeter

Kiz saglam adam ariyorum demis.. evli olsun bakmam yanasirim demis.. kizin akli saglam dglde saglam biri denk gelmemis

nasıl bi işyerinde çalışıyorsa artık... nasıl iş arkadaşları varsa artık...
neysssssssee.....

Son düzenleme:
Evli adama yan gözle bakacak kadar kıtlık olduğunu düşünmüyorum ama bildiğim kızlar erkeklere karşı önyargılı olduğu için erkekler de kızlara karşı önyargılı. O yüzden ucuz ilişkiler kolay biten birliktelikler. Kızların erkeklerin egolarını yükseltmesi. Ya da birisini çok seven bir erkeğin terkedilip diğer tüm kızlardan intikam alıp hor görmesi. Etraf çocuk karakterli erkeklerle dolu. Bunu umursamayan kızlar yüzünden de karakterlerini değiştirmeyen erkekler. Bilmiyorum baya karışık bi paragraf oldu sanki ama sonuç olarak yüreksiz ve haysiyetsiz tüm cinsiyetteki insanların dibine kibrit suyu

sen orayı anlamadın
sağlam derken, cüzdanı sağlam olacak böle kiremit gibi, tuğla gibi sağlam olacak

cüzdanı sağlam erkek de ya güzelliğe bakar kendime bir manken bulur, ya da gerçek aşkı arar düzgün bir kızla evlenir.
yani bu zengin erkek avcısı, evde kalmış hanımkızımızın hiçbir şekilde şansı yok

Konunun sadece basini okudum ne kadar sacma bi konu kinamak icin mi acildi yoksa super fikir aklinizda olsun demek icin mi anlamadim .o arkadasiniza gelince evli erkekler onun kafasindaki kadinlari ancak metres ediyor ,a bu kadin benim karimdan daha iyi ben en iyisi bosanip onu alayim demiyor ,yazik eder kendine!

evde kalacağımı bilsem bile evli adama bakmam Allah korusun !!
kızcağız sağlam cüzdan peşinde ama o ilişkinin ömrü tek geceye bakar,
gözü kör olmadıkça hiç bir erkek kurulu düzenini bozmazz.. bozmasında zaten
Rabbim bana ahlaklı, dürüst ,kibar ,düşünceli birini çıkartsın yuva kurayım demek varken derdine bak çok yazık yaa

Son düzenleme:
Allah bizi, ilişkilerimizi,evliliğimizi böyle kadınlardan korusun.. Bunlar herşeyi yaparlar ya.. Şu hırsa bak bulursam evli şöyle sağlam bir adam hemen yanaşırım yanına bakmam karısına çocuğuna

yıllar önce çalıştığım iş yerinde bir müdür vardı.evli bakımlı eli yüzü düzgün terbiyeli görünen bir adam.o kadar bayan içinde dedi ki.kimse kusura bakmasın ama bir kadın bir yanaşır iki yanaşır üçüncüde adam ona istediğini verir artık.bence de bir erkek ne kadar ahlaklı olursa olsun kaşarın biri onu yoldan çıkarabilir.günümüzde de o kadar çok var ki bunlardan,Allah yuvamızdan uzak etsin diyorum.klasik Türk kadını gibi olamicam bu konuda ''benim beyim yapmaz'' valla elin ............u öyle bir yoldan çıkarır ki.Allah fırsat vermesin,yapanın da çü.... düşsün inşallah....

evet arkadaşım sana katılıyorum bu konuda
kızlar şimdi evi olsun arabası olsun maaşı iyi olsun ailesi sorun yapmasın
vs vs işte karışmasın bir dediğimi iki etmesin diye erkek istiyorlar
ama anacımmm yok valla öle erkek bu devirde
onun için önce eli ekmek tutuyormu helalinden saygılı mı ahlaklı mı tamamdır bence

ben,mde bir tanıdığım kız arkadaş evlenememkten şikayetçi ama görseniz isteklerini
1)evi olsun
2)arabası olsun
3)maaşı iyi olsun
4)birde yazlığı olursa süper tamamdır eee peki kaç yaş olsun dediğimde 30 unu geçmesin derdi
ee peki mübarek kız bu çocuk 30 yaşında bunları nasıl yapsın ya çalacak yada jigelolouk yapacak derdim gülerdi oda
valla rabbim nasip etti mi sen istemesen bile o gelir seni bulur nasip olmadımıda gözünün önündekini göremessin

ama maalesef kızlarımızda bu durum böle hep olsun hep olsun versin versin

kendi çok düzgünde düzgün adam alıcak onu

Şu yapanın da ........... Düşsün kısmına bayıldım ya sesli güldüm

arkadaşlar siz bu konuya inandınız mı ?hayret birşey . bu kadın çok ilginç bir şekilde bekar kızlara takmış durumda . nedeninide anlamış değilim . kocasını kaparlar diye mi korkuyor nedeni ne . sürekli bu tarz konulara giriyor . kendi evli olduğu halde bekar kadınlara laf sokuşturuyor . yok bekarlar kimseyi beğenmiyormuş yok bir yaştan sonra kimse bizi beğenmezmiş . ya diyelim öle seni neden ilgilendiriyor bu kadar . senin derdin mi bırak onu biz düşünelim . bu konuya yazmak istedim ama ban yediğim için şimdi yazıyorum . yok iş yerinde böle bir kız varmış şunu demiş vs . kendisi uydurmuş bu hikayeyide . bekar bayanlara çamur atmak niyetinde . güzelim hiç bir kız evli adamın peşine düşmez kaldı ki düştü diyelim bunu gelip evli bir kadına anlatmaz helede yeni tanıştığı bir kadına iş ortamında hiç anlatmaz . senin derdin ne çözemedik . şu hayal dünyasından çıksan ..

Artık erkeklerin yabancı kadınlarla evlenme furyası başladı.
Erkekler, düğünüydü, takısıydı, yok nazıydı, niye uğraşayım diyorlar. Bir de rus, ukraynalılara takmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…