• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaliteciler

merhabaaa, bende kimyagerim. 7 ay öncesine kadar işsiz kimyagerlerdendim =) bir gün kk üyesi bir arkadaşın yardımları ile iş arama yöntemlerini öğrendim ve iş buldum. (her fırsatta söylüyorum Allah razı olsun ondan)

ne iş yaptığımı açıklamam çok zor. işlerine gelince Kalite Kontrolcü (organizasyon şemasında öyle bir birim yok), işlerine geldiklerinde Kalite sistem yöneticisi, işlerine geldiklerinde ise Yönetim Temsilcisiyim. :31:
her halükarda işimden memnunum. ISO 9001, 14001, 18001 ve ISO 17025(laboratuvar akreditasyonu) ile ilgileniyorum. firmamız çok yüksek kapasiteli değil. bu yüzden ne bütçe ne de personel yeniliğe açık değil.. buna rağmen tüm denetimlerimi atlattım. hepsinde sorunsuz (ufak tefek tavsiyelerle geçti.
küçük bir firmada 4 sistem yönetiyor olmak benim için büyük bir deneyim. sonuçta büyük firmalarda da sistem aynı. sadece işlerde büyüyor.
benim de sıkıntım ücret konusunda. kocaeli Gebze deyim. 1000 lira maaşım var. mesai olmuyor olmadığı için ücretime ek olmuyor.
bu arada işe başladığımda laboratuvar müdürü üretim müdürü laboratuvar sorumlusu ve yönetim temsilcisi olarak 4 mühendis/kimyager bulunduruyordu. ama şuanda 2 müdendis var. 2. aydan beri personel alımımız yok. iş yükü çoğaldı. ayrıca 17025 e aykırı bir şekilde iş yürütüyoruz.bir Y.T bir L.M ve ayrıca Üretim Müdürü olması gerekiyor. ama yok :52::52::52: her iş bize kalıyor.
personel eksikliğimiz var dediğimizde amannnnn buluruz bir kimyager, etrafta 900 e çalışacak çok aç kimyager var diyorlar :43: ama arama taraftarı değiller. :19:

Çok uzun zaman geçmiş konuyu açalı buralardamısınız arkadaşlar?

Merhaba bende yönetim sistemleri üzerine çalışıyorum sizler ile sohbet etmek isterim

Back